Wij zijn Team Vallei

Idee


Het project Vallei-orgasme wordt gedragen door vele mensen. Allemaal willen zij een steentje bijdragen aan het verspreiden van seksuele wijsheid en beschaving. De missie: 30.000 vrouwen inwijden, onze sisters en onze dochters. We zijn goed op weg.

 

 

Vallei-coaches

vrouwenkringEind 2016 werden 36 vrouwen gecertificeerd tot 'Vallei-coach'. Ze zijn goed opgeleid in de technieken van het vallei-orgasme en begeleiden vrouwen bij het doorlopen van de online cursus. Bij sommige Vallei-coaches kun je terecht in een praktijk, andere organiseren vrouwenkringen - overal in het land. Verder ondersteunen Vallei-coaches het project op allerlei manieren.

We zijn met veel 

Onze community bestaat uit 25.000 vrouwen. Wat hen bindt: het zijn wakkere vrouwen die meer willen weten over seksualiteit, meer dan het standaardverhaal. Ze ontvangen tevens de vallei-nieuwsbrief. Er zijn zo'n 2.000 vrouwen die de technieken van het vallei-orgasme al hebben geleerd via de online cursus. Daar komen in rap tempo vrouwen bij.

Reinoud Eleveld

Reinoud EleveldTaotrainer Reinoud Eleveld verdiepte zich een leven lang in taoïstische kennis en technieken. Hij ontdekte een andere vorm van seksualiteit die in het westen onbekend is geraakt. Transformatieseksualiteit. Je wordt er gezonder en gelukkiger van. Reinoud voelt zich verantwoordelijk om de kennis hierover te verspreiden onder zoveel mogelijk mensen. Het is zijn levensmissie geworden. Inmiddels trainen meer dan tienduizend mensen bij Reinoud via boeken, seminars en (online) cursussen.

Foto Reinoud: Mary Brommer - www.holjes.nl

Marleen Janssen

Marleen Janssen

Marleen Janssen is, samen met taotrainer Reinoud Eleveld, een van de oorspronkelijke initiatiefneemsters van Vallei-orgasme. Marleen is journalist, columnist en schrijver. Ze schreef onder andere voor LINDA. en Libelle. Haar specialisatie: vrouwelijke seksualiteit. Jarenlang was Marleen het gezicht van Vallei-orgasme. Inmiddels werkt zij aan een ander project op marleenjanssen.nl.

Initiatiefnemers

Reinoud Eleveld, senior taotrainer
Marleen Janssen, schrijfster en journalist - werkzaam tot 2016

Algemene organisatie

Jos Goossens

Klantenservice

Doortje Groot

Meditaties

Rosana van der Wagt
Mireille Verplancke

Illustraties

Rosita van Eijsden

Design

Zwartwerk
Roel Dalhuisen
Seppie Groot

ICT

Bastiaan Houtkooper
Tim Rood

Media 

Bastiaan Houtkooper

Bijdragen

Han Janssen
Peggy Aarts
Isabel Timmers
Deborah Vogel
Christel van der Meer
Daan Jakobs
Alice Sanders
Addy Rombouts
Daan Borrel
Mary Brommer
Annemiek Schoorl
Adriana Kooij
Bram Bakker