De kunst van het niet-doen

Hoe je heel veel kunt bereiken zonder stress

Over hoe je jezelf oplaadt en ervoor zorgt dat je altijd voldoende energie hebt voor de dingen die je wilt doen. Over de rol van stress en hoe je meer resultaat gaat zien van je inspanningen. En over de rol die je seksualiteit hierin speelt. Hier bekijk je de video en hier luister je de audio.

Zelfbeminning

De sleutel tot een volwassen seksuele identiteit

Over wat zelfbeminning precies is (heel iets anders dan masturberen of experimenteren) en hoe je via zelfbeminning niet alleen kunt groeien in je seksualiteit, maar ook als mens in zijn geheel. Over hoe dit samenhangt met het ontwikkelen van (meer) zelfliefde en welke voordelen dat heeft in de rest van je leven. Hier bekijk je de video en hier luister je de audio.

Zeven sluiers

Zo werk je aan een gouden relatie

Over de ‘dans tussen liefde en lust’, een oeroud ritueel dat ze in vele culturen kenden. Over seksueel vervuld raken, de rol die je partner daarin speelt en hoe je steeds weer opnieuw verliefd kunt worden in je relatie. Of: hoe je de kans vergroot dat je een partner vindt die écht bij je past. Allemaal via de zeven sluiers. Hier bekijk je de video en hier luister je de audio.

Het koude bed

Waarom zin in seks komt en verdwijnt (en wat je eraan doet)

Over de voordelen van het zowel ‘koel’ als ‘warm’ kunnen krijgen in bed. Over waarom vrouwen soms in een bevroren bed terecht komen. Over hoe je het bed weer stromend krijgt en de samenhang met hitte (hyper-seksualiteit). Hier bekijk je de video en hier luister je de audio.