fbpx
nb 17 2015

Wat? Klaarkomen in je kleine teen?

We wisten niet precies wat we ervan moest denken toen taotrainer Reinoud Eleveld erover vertelde.
Broodje Aap waarschijnlijk. We bedoelen: hoezo zou je kunnen klaarkomen in je grote teen of in je knie of in je linker bil?

Orgasmes horen bij genitaliën.

Dat dachten we voor we het verhaal over seksuele energie van de taoïsten hoorde.
En daarom vertellen we het nu aan jou, want je kunt er iets belangrijks van leren.

Dit is het verhaal.

Vrouwen kunnen veel diepere orgasmes bereiken dan ze denken. Ook vrouwen die moeite hebben met klaarkomen of opgewonden raken, dus als je denkt: dit gaat over mij, vooral doorlezen.

Er zijn twee manieren om zo’n fantastisch, diep orgasme te beleven.

1 Je wordt doldwaas knetterend verliefd en de liefde wordt beantwoord.
Je bent wekenlang dag en nacht bezig met de ander. Je verlangt en smacht en bent steeds een beetje (of wat erger) opgewonden. Je zou eigenlijk de hele dag wel maar er is werk of studie. Dus je wacht en stelt uit je belt, je appt, je wordt gek van verlangen. Je bent opgewonden en het zakt weer weg. Je raakt opnieuw opgewonden en het zakt weer weg. Door dat steeds maar uitstellen, heeft de seksuele energie de kans zich door het hele lichaam te verspreiden. Als het dan eindelijk zover is, beleef je verrukkelijke, intense orgasmes. Je denkt: zo fijn is het niet eerder geweest.

2 Je leert de technieken van het vallei-orgasme. Daarmee ga je dit spelletje van opwinden en tot rust komen nadoen. Je stormt niet in een keer op het doel (een orgasme) af, maar stopt net voor de ontlading. Je stelt uit. En begint weer opnieuw, en stelt weer uit. Als je dit ritme te pakken hebt en je wordt er bedreven in, dan besluit je op een vrije vrijdagmiddag: ik heb wel zin om mezelf te verwennen. Je weet hoe je de i-kracht aanzet, je kent de rivier van gevoelens en je kent de technieken. Je doet de deur op slot en daar ga je.

Vrouwen die de technieken van het vallei-orgasme onder de knie hebben, kunnen het spelletje van het verliefde boerinnetje en boertje in het hooi naspelen. Het is nee en ja en nee nog net niet en.. ja, ja…ja Ze leren de seksuele energie in het lichaam verspreiden en het vervolgens sturen. Bij een gewoon orgasme zit de opgewonden energie rond de vagina en de baarmoeder, maar het kan ook op reis gaan door het lichaam. Je moet er wel een beetje op oefenen, want het is niet in een keer raak. Maar als je getraind bent, dan kun er mee spelen, op het guitige af. Waarom geen seksuele energie naar de knie sturen? De knie gaat vibreren en zoemen en tegelijkertijd gaan bepaalde hersengebieden in neurale overgave. Je hoeft je knie maar even aan te raken en je krijgt een orgasme.

Daar ja.

Je kunt het ook met je tenen of je vingers proberen.
Hoe kan dat nou, mijn duim zit echt heel ver weg van mijn clitoris!
Dat kan omdat een orgasme zich voor een groot deel in de hersenen afspeelt. Het is een kleine neuronen storm. En wat blijkt: de neuronennetwerken van tenen en vingertoppen zitten in de buurt van die die de genitaliën ‘bedienen’.
Misschien heb je het zelf wel eens ervaren. Als een wildvreemde ineens op je teen gaat sabbelen, gebeurt er echt niets. Maar ben je heel erg verliefd en betreft het je vlam, dan kan dat sabbelen beslist een orgasme tot gevolg hebben.

Tot slot het interessante leerpunt. Als je normaal gesproken moeite hebt met opgewonden raken en moeilijk een orgasme bereikt, dan biedt het vallei-orgasme uitkomst. Je leert een andere weg naar opwinding. Het is een zacht, sensueel en ook praktisch pad waar vrouwen die weinig voelen of die misschien wel bevroren zijn vaak goed hun weg vinden en contact maken met hun seksualiteit.

Beschouw de gelukzalige teen als het snoepje van de week.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Sluit Menu
Stel je vraag
close slider