fbpx
4xfout

Waarom je op een foute man valt

Gisteren dronken we koffie met Annet, die al twintig jaar getrouwd is met Frank.

Vrijen doen ze nauwelijks meer. Annet vertelde dat ze eigenlijk alleen maar seks kan hebben met een foute man. ‘Met Frank doe ik het alleen als hij bij me weg dreigt te gaan of als hij verliefd wordt op een ander,’ zei ze.

Ook Theone (49 en single) wil het liefst seks met een foute man: ‘Ik zoek gevaarlijke mannen, criminelen zelfs. Mannen met wie ik geen vrienden wil worden en met wie ik nooit een kind zou willen. Maar met foute mannen heb je nu eenmaal de beste seks.’

We vroegen op Twitter wie de allerfoutste mannen van dit moment zijn. Deze vier werden vele malen genoemd.

(Daarnaast op de lijst: Rutger Castricum, John Williams, Ruud Gullit, Victor Reinier, Hugo Borst, Jan Mulder, Matthijs van Nieuwkerk, Peter R. de Vries, Dries Roelvink, Regilio Tuur, Patrick Kluivert, Jack de Vries, Rob Kamphues, Eric Corton, Viggo Waas, Xander de Buisonje, Rik Felderhof, Hans Kraaij jr. en Edgar Davids)

Wat moeten vrouwen toch met rotzakken?

Nou, dit.

Als vrouwen geen grip hebben op hun seksualiteit, gaat hun seksuele energie met hen op de loop.

Wat?

Bijna geen westerse vrouw is heer en meester over haar seksualiteit. Logisch, want er is niemand die het meisjes leert. Hoe moet je weten waar je seksualiteit zit en hoe je haar aan de leiband houdt?

Seksuele grip kun je vergelijken met een Ferrari die in de garage stationair draait. Er zit niemand achter het stuur en de garagedeur staat open. De eigenaresse van de auto is een appeltaart aan het bakken.

‘Schat,’ zegt de Ferrari, ‘ik ga even een blokje om.’ Als dit in een film gebeurt, doe je je ogen dicht. 
Die Ferrari gaat keihard rijden zonder dat het bazinnetje weet wat er gebeurt.

Als je zelf niet de baas over je seksualiteit bent, ben je ook niet verantwoordelijk. Je geeft die verantwoordelijkheid makkelijk aan iemand anders. Foute mannen pakken het: ze gaan gewoon achter het stuur zitten en geven flink gas in joúw Ferrari.
Foute mannen hebben een neus voor vrouwen die hun grenzen niet bewaken.

Ze weten: daar is een lekker hapje te halen.

Vrouwen die zeggen dat ze alleen seks kunnen hebben als het spannend is, hebben het dus nodig dat een ander over hun grenzen gaat. Dat is overigens geen kwestie van dommigheid of slecht gedrag, het is hun niet geleerd.

Als je je verdiept in de kennis en de seksuele wijsheden van de taoïsten en de technieken van het vallei-orgasme leert, word je de baas over je eigen seksualiteit. Je weet precies waar deze zit en je voelt de kracht ervan. Je weet ook dat je de Ferrari nooit meer onbemand met ronkende motor in de garage laat staan. Je draait het contactsleuteltje alleen om als je zelf achter het stuur zit en een rondje wilt rijden.

Jij bent de baas over wat er gebeurt in je seksuele gebied.

En je geeft die kennis door aan je dochters, zodat zij niet dezelfde misstappen maken. Foute mannen? Je grijnst erom en rijdt ze zingend voorbij in je snelle wagen.

Wie bestuurt jouw Ferrari?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Sluit Menu
Stel je vraag
close slider