fbpx

Winanda

Deze andere kijk op seksualiteit – de visie vanuit het Taoïsme – is een vergeten fundament in onze cultuur en schept ruimte voor een ervaringswereld die dichter aanleunt bij de ware vrouwelijke natuur.

Als rode draad doorheen mijn leven loopt mijn zoektocht naar een mooie balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie, yin en yang, rust en actie, wens en manifestatie, stroming en verandering, en dit gekoppeld aan een steeds groeiend lichaamsbewustzijn en gedragen en gesteund door de natuur om me heen.

Als jonge vrouw liep ik soms al rond met de vraag: is dit het? Ik kon wel genieten van mijn lichaam en de intimiteit die ik kende en beleefde maar raakte er op een bepaalde manier ook op uitgekeken. Een innerlijk weten sluimerde in me dat er toch meer moest zijn dan wat wij hier kenden, dan wat wij kregen voorgeleefd en ingefluisterd.
Met mijn lichaam als instrument én bondgenoot ging ik op ontdekkingsreis en hervond en heelde ik steeds meer de verbinding met mijn vrouwelijke natuur, met mijn levenskracht, vertrouwend op mijn innerlijke beleving: een on-going proces.
Krachtig en zacht, vrij en begrensd, veilig en kwetsbaar, zo voel ik me nu en dat voelt goed.

Ik vind het fijn samen op pad te gaan en elkaar te ondersteunen op weg naar meer innerlijke rust en wijsheid, naar meer emotionele balans en levenskracht, kortom naar meer genieten: een ware verrijking voor onze belevingswereld, uitreikend naar alle domeinen in ons leven.

In mijn begeleiding van individuen en groepen, wil ik jou graag inspireren om het contact met de wijsheid van je lichaam te herstellen, om te groeien in subtieler waarnemen en eigenliefde, om te verbinden vanuit innerlijke rust en wijsheid, stroming en vreugde, creativiteit, emotionele balans en vitaliteit.

Een warme welkom!

Coachingsvorm: Individuele begeleiding, Groepsles
Werkervaring:

Mijn grootste leermeester is het leven zelf met al zijn uitdagingen, onverwachte wendingen, vreugde en verdriet.
Daarbij is het moeder zijn van 3 kinderen iedere dag opnieuw een boeiende en verrijkende ervaring, elk van hen me steeds weer uitnodigend tot mooie en authentieke verbindingen.

Opleiding:

Krachtbron, vallei-coach, Taojaartraining bij Reinoud Eleveld.

Contact met Winanda

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider