Zit je letterlijk of figuurlijk niet lekker in je vel? Ervaar je een gemis in je liefde- of seksleven? Ben je tevreden, maar blijft het gevoel van ‘iets missen’? Heb je veel gezocht naar antwoorden? Het leren van het vallei-orgasme kan mooie inzichten geven. Het heeft mij richting gegeven in mijn leven. Meer vitaliteit en meer verbinding met mijzelf. Zowel lichamelijk als geestelijk.
Verder is mijn lichaamsbewustzijn vergroot en ervaar ik bijzondere orgasme’s; intenser of juist subtieler over mijn hele lichaam. Ik had een mannelijke benadering van seks, maar nu ervaar ik het veel zachter en als een rijkere gevoelsbeleving, waardoor ook mijn zachtere kant meer tot uitdrukking komt in het dagelijks leven.Het is interessant om te weten dat de vallei-meditaties, de Chi Kungs en helende klanken je zullen helpen in je energiehuishouding. Sinds die trainingen kan ik ’s avonds een film kijken of een boek lezen. Voorheen viel ik in slaap. De veranderingen gaan geleidelijk, maar zijn blijvend. Hoe klinkt dat?Na twee jaar trainen, merk ik ook dat bijvoorbeeld verkoudheid niet meer doorzet tot erger, wat voorheen wel vaak het geval was. Dus de voordelen komen op allerlei gebieden.Vallei-training gaat uit van zelf-beminning, richt zich niet op het piekorgasme en niet specifiek op de clitoris. Door bijvoorbeeld je dijen open en dicht te doen, wordt de opwinding al gestimuleerd. Dit was helemaal nieuw voor mij. Ik voel mij uitverkoren om dit nu met jou te kunnen delen. Mijn missie is om iedereen deze kans tot inzicht te geven.Ik ga graag met een groep nieuwsgierige vrouwen met het vallei-orgasme aan de slag. De seksuele training doe je thuis, veilig in je slaapkamer. Voel je je geprikkeld door het idee van een vallei-orgasme, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Bel of mail je mij? Ik kijk uit naar je komst.
Coachingsvorm: Groepsles, Individuele begeleiding, Telefonische coaching
Werkervaring: Werkervaring
Opleiding: 7 jarige TAO training van Reinoud Eleveld, V.O. cursus en certificering Vallei-coach, HBO holistische Psychologie aan de S.P.S.O.
Telefoon: 0620844413

Contact met Saskia

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider