Judith Bruin

Eindelijk woorden gekregen voor wat ik al weet en wat nog niet, die ik meteen kan doorgeven binnen mijn relatie, mijn gezin, aan vrienden en in mijn werk.

Geschokt was ik nadat mijn vriendin, die coach is, binnen een minuut, terwijl wij over seksualiteit praatte, in tranen uitbarstte. Seksualiteit heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad en ik beleef daar veel plezier aan, dit raakte mij zeer. Als vriendin tot vriendin en ook als coach tot coach. Want ze is goed in haar werk en dan toch deze pijn die werd blootgelegd. Hoeveel coaches en andere hulpverleners zouden ditzelfde probleem hebben? Velen. In mijn beleving ligt seksualiteit overal doorheen verweven en het is zo belangrijk om hier zuiver mee om te gaan. Om misstanden en fabels uit de weg te ruimen, om te helen en je onschuld terug te halen. Ik zocht een weg om uit te kunnen dragen wat ik al wist en ik heb zoveel meer gekregen. Ik leer nog elke dag bij. Over mijzelf, over authentiek en congruent zijn en hoe je dit uitdraagt.

Door Vallei heb ik meer en beter kunnen verwoorden wat ik voel. Ik kan daar nu duidelijk over communiceren, ook met mijn partner. En zoals je één ding doet, zo doe je alles, dus ik kan mijzelf nu beter verwoorden naar de buitenwereld. Niet alleen over seksualiteit maar ook over mijn gevoelens, dromen en ideeën. Mijn innerlijke wereld is beter verbonden met de buitenwereld. Ik voel mij krachtig kwetsbaar, durf de keuzes te maken die goed zijn voor mij en kan daarvan genieten zonder schuldgevoel.

Ik kan nu met de juiste woorden praten over seksualiteit en relaties met mijn jong volwassen kinderen. Een grote wens is hiermee vervuld omdat ik bezorgd was na het horen van de verhalen van mijn kinderen en hun vrienden over seks en relaties.
Voor mijn mentoring werk heb ik de juiste ingangen gekregen om concreter om te gaan met relaties en seksualiteit. De zeven sluiers komen bijna standaard voorbij alsook de verschillende fases in de relatie.

Binnen onze School of Authentic Being omarmen we de Seksuele Kung Fu en nemen het mee in ons programma. Een stille wens is uitgekomen.

Coachingsvorm: Individuele begeleiding, Groepsles
Werkervaring:

School of Authentic Being
Wordt de Coach die Raakt!
Coach de Godin

Website: https://schoolofauthenticbeing.com

Contact met Judith Bruin

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider