Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ik ben al vanaf dat ik jong was geïnteresseerd in seksualiteit, als (eigen) bron van genot en plezier. Als kind had ik echter – buitenshuis- ook al een paar grensoverschrijdende en angstaanjagende ervaringen rond macht en seksualiteit die er toe bijgedragen hebben dat ik als volwassene (vakmatig) ook veel aandacht heb voor wat er mis kan gaan rond seksualiteit (zoals seksueel misbruik en seksueel geweld, en de gevolgen daarvan).

Ik ben al ongeveer 20 jaar bezig met het taoïsme en toen het VO een aantal jaar geleden met de online cursus vallei-orgasme begon was ik meteen heel enthousiast en nieuwsgierig. Ik heb er zelf erg veel van geleerd en ervaar er in het dagelijks leven veel positieve effecten van. Het is voor mij een weg naar letterlijk meer zelfliefde, meer plezier en een andersoortig genot. ik ervaar de cursus als een soort meditatieve ontdekkingsreis naar de eigen seksualiteit en vitaliteit. Fijn voor alle vrouwen, en mijns inziens kan de VO training kan juist ook veel betekenen voor vrouwen met ‘schade’ rond het thema seksualiteit.

Ik wil als VO-coach mijn kennis en ervaring delen en zodoende een bijdrage leveren aan de ‘vallei-orgasme-beweging’.

De training doe je alleen en zelfstandig in de beslotenheid van je eigen slaapkamer. hoe dat proces verloopt qua tempo en intensiteit is voor elke vrouw anders. Het is niet voor iedereen een heftig proces maar een ontdekkingsreis is het zeker. Je kunt bij mij de cursus kopen voor 247 euro, en dat is dan inclusief een telefonische consultatie van een uur (of 2 x een half uur). Je volgt de training in je eigen tempo en plant een consult als je daar zelf behoefte aan hebt.

Ik wil graag ondersteuning bieden aan de vrouwen die al langer met VO bezig zijn en daarmee of daarin ‘“om wat voor reden dan ook- vastlopen en daarover in gesprek willen. Als coach ben ik iemand die goed kan luisteren, ik ben open-minded, deins niet snel terug voor zware thematiek, heb humor, durf te confronteren en ben respectvol.

Ik woon in Amsterdam en ben beschikbaar voor individuele coaching, bij voorkeur face to face, maar telefonisch en of via de mail kan ook.

Hieronder een tekstje van een tevreden vrouw: “na bijna 2 jaar VO trainen, waar ik veel vruchten van pluk, ervoer ik ook drempels in mijn lijf. Omdat ik daar vooral niets van begreep ben ik naar een vallei coach gegaan.

Door met haar te onderzoeken bleek tot mijn verbazing dat ik last had van een sexuele ervaring als tiener. Met veel schaamte en schuldgevoel had ik het diep weggestopt. Ineens vielen heel veel puzzelstukjes op hun plek en hielp Peggy met helen. Nu merk ik dat er nog meer stroomt en warm wordt.”

Contact met Jeanne

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider