fbpx

Deborah Vogel

Het belangrijkste dat de cursus Vallei-orgasme mij heeft gebracht is autonomie en groei in de breedste zin van het woord.

Toen ik serieus begon aan de cursus (ik had deze al langer in huis, maar ik had het steeds uitgesteld) was ik ten einde raad. Ik was gescheiden, ongewenst kinderloos, had een dierbare verloren, meerdere gecompliceerde relaties achter de rug en ik was op het randje van een burn-out. Door de training bloeide ik letterlijk en figuurlijk weer op. Was ik in staat om een aantal belangrijke beslissingen te nemen en mijn leven opnieuw vorm te geven.

Het belangrijkste dat de cursus Vallei-orgasme mij heeft gebracht is autonomie en groei in de breedste zin van het woord. Ik verloor mijzelf nogal snel in het contact met anderen en met name in relaties. Dankzij het proces dat het VO bij me op gang heeft gebracht ga ik niet meer met de verkeerde mannen mee naar huis en ben ik op een dieper niveau gaan werken aan de relatie met mijzelf, wat ook zijn vruchten afwerpt in mijn contacten met anderen. Ik leer steeds beter naar mijzelf te luisteren en oude patronen laat ik makkelijker los. Waardoor ik, naast dat ik beter voor mezelf zorg, ook beter in staat ben er echt te zijn voor anderen. Ik vind het een interessant proces en ik doe nog steeds allerlei inzichten op.

Wanneer ik wel eens even afdwaal, niet lekker in mijn vel zit, me onbestemd voel met mezelf of in mijn intieme relaties, weet ik dat het weer tijd is voor mijn huiswerk. Eenmaal dat weer opgepakt, ervaar ik meer ontspanning, energie en voel ik weer wat belangrijk voor me is en welke kant ik op wil. Het trainen is een essentieel onderdeel geworden van mijn persoonlijke ontwikkeling waar ik niet meer zonder wil. Het VO brengt me inspiratie, inzichten, creativiteit en energie op alle fronten, zowel in mijn werk als prive. Mijn leven is er veel rijker door geworden en ik voel me veel gezonder en capabeler, zowel fysiek als emotioneel.

Het VO brengt me meer in contact met mijn lichaam, en daarmee ook met mijn verlangens, grenzen en mogelijkheden. Mijn lichaam blijkt van alles te vertellen te hebben, het spreekt alleen een andere taal. Door de technieken van het VO toe te passen krijgt mijn lichaam een stem.

Ik deel graag mijn ervaringen, kennis en wijsheid door er over te vertellen, er over van gedachten te wisselen en er over te schrijven. Dat doe ik zowel individueel als in kleine groepen. Ik wil vrouwen inspireren en begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ook zij in contact kunnen komen met hun bron van vitaliteit, creativiteit en wijsheid.

Coachingsvorm: Individuele begeleiding, Groepsles, Telefonische coaching, Email / Skype coaching
Werkervaring:

Vallei-coach, Krachtbron, Ontwikkeling/levenscoach, Ondernemer, Winkelmanager met vrouwenteam, Ervaringsdeskundige

Opleiding:

Taotraining, 7 jaren programma van Reinoud Eleveld, VO-training, Vallei-coach training, Tao-training bij Rosana van der Wagt, onwikkeling/levenscoach via de Upstarter.
Verder heb ik flink wat levenservaring en heb ik in mijn zoektocht naar bewustzijnsontwikkeling, mijzelf in het verleden onder de loep gelegd via o.a. Jungiaanse psychologie, Haptonomie en Past Reality Integration.

Contact met Deborah

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider
×