VO ondersteunt en stimuleert me op mijn pad van onderzoek en zelfontwikkeling. Het brengt zoveel meer eigenheid, zelfstandigheid en gevoelsbewustzijn.  
Ben je hier ook nieuwsgierig naar? Graag ga ik met jou hierover in gesprek.
VO heeft me nog meer gestimuleerd op mijn pad van onderzoek en ontwikkeling. Het heeft mij extra gevoelsbewustzijn, zachtheid en een beter zicht gebracht.Sisterhood De verbinding en herkenning tussen vrouwen onderling is voor mij belangrijk. Dat ervaar ik ook bij de ontmoetingen met Vallei-vrouwen. Vallei-vrouwen zijn vrouwen die over alle aspecten van het vrouw-zijn kunnen, willen en durven praten.Ik ervaar meer zelfstandigheid vanuit betrokkenheid met mezelf en de ander. Ik ben mijn oneindige ruimte en energie.Het zacht leren kijken – onderdeel van de VO-training – heeft mijn zicht letterlijk positief ontwikkeld. Er is voor bril of lenzen steeds minder correctie nodig.‘We zijn een druppel van de oceaan, de oceaan zijn wij.’ Wij vrouwen kunnen elkaar stimuleren en hebben elkaar nodig om zachtheid in de wereld te brengen. Vrouwelijke, zachte kracht brengt meer begrip en verbinding. Dan kan een seksueel veilige wereld voor vrouwen en mannen ontstaan.Wat? Graag wil ik vrouwen – via De Mooierij, mijn praktijk voor de uiterlijke en innerlijke verzorging – vertellen dat zij hun ‘pot met goud’ binnen handbereik hebben. Seksuele energie is de krachtigste en meest creatieve energie die er bestaat. De bron van alle leven op aarde. Wij hebben die energie tot onze beschikking! Het hoe, wat en waarom deze energie meer voor jou kan betekenen leer je in de online VO-training.Extra cadeautje? De VO-training leert je, je eigen seksuele energie in te zetten om sensueler, vitaler, gezonder en krachtiger te worden. Je wordt meer zelfstandig en minder afhankelijk van wat een ander vindt, doet of zegt. En zo’n Vallei-orgasme? Dat kan het extra cadeautje zijn dat je met deze training krijgt.Hoe? Iedereen die hier nieuwsgierig naar is, mag mij e-mailen of bellen. Je bent welkom.
Coachingsvorm: Groepsles, Individuele begeleiding
Werkervaring: Werkervaring
Opleiding: Volle Batterijen; VO-training; Krachtbron; Krachtbron Plus; ValleiCoach. Voortgaande Tao-training bij Rosana van der Wagt; on-line (7 jaars) tao-training Reinoud Eleveld.
Telefoon: 033-4757340

Contact met Alke

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider