Vallei-coaches zijn goed opgeleid en getraind in de technieken van het vallei-orgasme. De technieken voor in de slaapkamer train je altijd prive, al dan niet met behulp van het online programma, maar een Vallei-coach helpt je over weerstanden heen of begeleidt je in jouw specifieke vraagstuk. Elke Vallei-coach is anders. De een heeft een praktijk waar je naartoe kunt komen, de ander organiseert vrouwenkringen waarin je met elkaar praat over seksuele wijsheid. Hieronder vind je altijd iemand die bij je past. Zoek op trefwoorden (elke coach heeft andere specialismen) of kijk wie er bij jou in de buurt zit.

Sorteer op
Sorteer volgorde

Marloes Hermens

Ik dacht al aardig wat te weten, te kunnen en te kunnen voelen. Dat klopte ook wel, maar dat er zoveel nieuws, zoveel meer, zoveel dieper te ervaren is verbaast me nog steeds. Ik geniet er met volle teugen van. De ene keer wat meer dan de andere. Ik ondersteun…

Carla Broekhuizen

Dat er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt, begint bij onvoorwaardelijk houden van jezelf. VO helpt je om onvoorwaardelijk van jezelf te houden in 3 stappen: Je eigen seksualiteit ontwikkelen Experimenteren met iemand anders Jezelf liefhebben op alle niveau's Stap 4 is je bonus... Je bent er klaar voor dat er…

Han Jansen

TAO. Ieder loopt zijn eigen pad. Zullen we een stukje samen lopen? Omdat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is...

Rita van Rijnsoever

Het Vallei-orgasme is voor mij zo'n vrouwvriendelijke, eenvoudige zelfbeminning wijze. Het wachtte op mij'¦, zo (h)eerlijk, omhullend en vervullend. Ik kan 'juicy' door het leven gaan voor de rest van mijn leven, met deze dankbare onderstroom in mijn lichaam. Een verrassend liefdevol geschenk aan mijzelf!

Alice Sanders

Toen ik hoorde van Vallei-orgasme werd ik nieuwsgierig. Wat was dat nou weer? Na enig doorvragen bleek dat je ook meer energie van zou krijgen. Wat een geweldig initiatief! Vrouwen mogen best goed voor zichzelf zorgen en ik merkte dat ik en andere vrouwen in mijn omgeving dachten: €œhoe zit…

Martine Bierens

Ontdek het Vallei-Orgasme en kom thuis bij jezelf.

Christel van der Meer

"In ons bekken ligt een schat aan vitaliteit & kracht verborgen en het is een feest om dit geboortecadeau uit te mogen pakken. VO maakt je vitaler, wijzer, sensueler, creatiever & daadkrachtiger"

Ciska Beijer

Ik ben vallei-coach geworden omdat de cursus mij een geweldig gevoel van welbehagen, gelukzaligheid en zelfliefde heeft gegeven, ik zou willen dat we allemaal dat zouden hebben. We allemaal zacht deinende liefhebbende mensen zouden zijn.

Jeannette Hessels

Iedere vrouw kan een bloeiend seksueel leven leiden

Maria Jansen

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt........ Dus ben je ontevreden met je seksleven, voel je je moe en opgebrand, kortom toe aan wat anders? Doe dan mee met de cursus VO onder individuele begeleiding of samen met een groep. 

Annemarie Koenen - Manders

Met het Vallei Orgasme ga je ervaren hoe je je sexuele energie kan gebruiken als bron voor je levensenergie. Je ontdekt de enorme kracht die JIJ ZELF bezit. Het helend vermogen van jezelf is magnifique (lees helen in de ruimste zin van het woord). Is dat niet geweldig!?

Sandra Langen

Met vallei-coaching breng ik je van overleven naar moeiteloze manifestatie. Geïnteresseerd? in hoe ik dat doe! neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Riet Nigten

Vallei-orgasme Het Vallei-orgasme heeft me veel gebracht. Zo heb ik hierdoor geleerd mezelf te beminnen. Ik bekijk mezelf nu met zachtere ogen, dat scheelt me heel veel energie.

Mireille Verplancke

Ik heb ontdekt dat er diep in onze schoot heel wat schatten verborgen liggen. Door de Vallei - cursus te doen 'oogst' ik steeds meer vitaliteit, creativiteit, zelfliefde, sensualiteit en daadkracht. Ik ga voor een levenslange romance met mezelf ! Wees welkom mooie vrouw om dit pad in jezelf te…

Mirjam Meinhardt

Sinds ik met VO bezig ben, is er ontzettend veel veranderd in mijzelf en in mijn relatie tot partner, kinderen en andere mensen. Er is veel meer bewustzijn, meer gevoel, meer zachtheid. Ik ben me bewuster van mijn lijf, van mijn emoties en het effect en de invloed, die ik heb…

Petra Morel

Ik ben aan het vallei-orgasme begonnen, omdat ik simpelweg meer energie wilde hebben. Daar werd ik al heel snel blij van, maar t geeft nog veel meer. Vallei-orgasme heeft mijn leven veranderd. Het voelt als een proces waar je instapt wat door groeit en door groeit. Net als een steen…

Sandra Been

Vallei-orgasme heeft voor mij de deur open gezet naar de ontdekkingstocht van mijn vrouwelijkheid. Zelfliefde. Van bevriezen naar ontdooien. Van geven naar ontvangen. Van altijd maar bezig zijn naar rust. Van stress naar moeiteloos. Nieuwsgierig? Luister dan naar mijn beleving in 'Vrouwen vertellen' in de cursus.

Mirjam Diatlowicki

VO als onderdeel van Healing Tao heeft me meer lichaamsbewustzijn en zachtheid gebracht. Rust en aandacht €˜awareness' zijn een waardevol onderdeel van m'n leven geworden. Wu wei, de kunst van het niet doen. Van overleven naar leven in vrijheid.

Michelle van Klink

VO is voor mij een ontdekkingstocht. Alles voelt steeds meer intenser. Ik zorg met veel meer zachtheid en warmte voor mijn eigen lichaam. Ik durf te laten zien wie ik ben en ik wil graag mijn kennis en ervaring delen, om een veilige en warme plek te creeren.

Ariane van Geijn

Bij VO voel ik me gesteund om meer met mijn gevoelswaarneming naar binnen te keren. Zachtheid, vertragen en vooral niet mijn best doen.......het levert vitaliteit en plezier op!

Myra Eeken-Hermans

Alle vrouwen zouden kennis moeten maken met het gegeven dat ze zelf regie voeren over hun energiehuishouding. Je eigen energie opladen kun je namelijk, via je eigen seksualiteit, helemaal zelf. Ik kom hierover graag met jou in gesprek, zodat ook jij met vollere teugen van het leven kunt genieten.

Marilena van der Horst

Iedere dag ben ik blij dat ik deze weg bewandel. Er is blijheid, heelheid,rust en gezondheid in mijn systeem gekomen. Een cadeau aan mezelf wat verankerd is in mijzelf.

Caroline Smit

Deze training is waardevol voor de rest van je leven. Een meditatie om iedere keer weer thuis te komen bij jezelf. Gezondmakend, energiegevend en om te genieten. En dan word je er ook nog eens sensueler van, zachter en krachtiger... Levenslustiger!

Anita Groeneveld

De Vallei-training heeft van mij een power-vrouw gemaakt! * Introductiecursus "De Energieke Vrouw" start in februari in Lekkum bij Leeuwarden en in den Andel bij Groningen. 3 dinsdagavonden, Voor meer info ga je naar mijn website. * Elke 1e dinsdag van de maand: Vallei-Vrouwen-aVond, voor vrouwen die het pad al…

Peggy Aarts

 Ik ervaar de vallei-orgasme training als een pot met goud! Voor alle vrouwen een verrijking van hun leven. En juist ook helpend en helend als er sprake is van 'schade' rond seksualiteit.

Patricia

VO heeft mij meer rust en zelfvertrouwen gebracht. Ik luister meer naar mijn eigen gevoel waardoor het moeten langzaam afneemt en het geluksgevoel veel door mijn lichaam sluimert. Seks met mijn partner en met mijzelf beleef ik veel intenser. Mijn energie level ligt gemiddeld vele male hoger.

Petra Kuipers

Wat een wonderbaarlijke schat aan energie ligt er in ons lichaam verborgen, zonder dat we ons daarvan bewust zijn! De vallei-technieken hebben mij gezonder, levenslustiger en energieker gemaakt; iets wat zowel mijn priveleven als mijn carriere een stevige boost heeft gegeven.

Isabel Timmers

Voor mij is de vallei-cursus een geschenk aan jezelf, waar je je leven lang plezier van hebt. Het leerde mij de kracht van het 'niets doen': niet continu naar de piek van de berg racen, maar even bewust niets doen en voelen wat er in en om je heen gebeurt.…

Addy Rombouts

Ik glimlachte bij het woord vallei-orgasme, werd nieuwsgierig en zette de stap. De training bleek een reis in liefdevol mezelf verkennen en opnieuw ontdekken in mijn vrouwzijn. Gaandeweg het vallei-pad leerde ik mijn eigen sleutel tot meer energie en welbevinden beter hanteren. Onderweg verzorgde ik intieme littekens en gingen mijn…

Rosana van der Wagt

He he. Eindelijk niet meer zo afgesneden van jezelf. Eindelijk een gevoel van vrijheid waardoor je je leven kunt leiden vol energie en creatief vermogen. Want die energie komt namelijk uit jezelf. Uit die onuitputtelijke bron van seksualiteit. Wie had dat gedacht! Niet langer zit een ander achter het stuur…

Alke Bruining

VO ondersteunt en stimuleert me op mijn pad van onderzoek en zelfontwikkeling. Het brengt zoveel meer eigenheid, zelfstandigheid en gevoelsbewustzijn. Ben je hier ook nieuwsgierig naar? Graag ga ik met jou hierover in gesprek.

Deborah Vogel

Het belangrijkste dat de cursus Vallei-orgasme mij heeft gebracht is autonomie en groei in de breedste zin van het woord.

Anke Harmsen

Het ondersteunen van mensen met een pijnlijke ervaring en/of trauma rondom seksualiteit is mijn specialiteit zodat dat mensen weer vrijer kunnen genieten van hun eigen seksuele energie en levenskracht dit kan ook meer verdieping brengen in de relatie.  Ik ben gecertificeerd lichaamsgericht Psychotherapeut ik heb me daarnaast geschoold als Sexual Grounding…

Saskia van Wagensveld

 Zit je letterlijk of figuurlijk niet lekker in je vel? Ervaar je een gemis in je liefde- of seksleven? Ben je tevreden, maar blijft het gevoel van ‘iets missen’? Heb je veel gezocht naar antwoorden? Het leren van het vallei-orgasme kan mooie inzichten geven. Het heeft mij richting gegeven in…