Geef jij het lichtje door?

Zie je om je heen steeds meer vriendinnen, buurmeisjes of vrouwen die je meer seksueel geluk toewenst? Zou je de kennis en wijsheid van het vallei-orgasme wel aan hen willen doorgeven? Dan ben jij een Vallei-coach in de dop. Start december 2017.

Word een stuwende kracht

 • Wil jij vrouwen begeleiden bij het verwerken en oplossen van hun problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit?
 • Wil jij vrouwen vanuit 'wijsheid' adviseren over relaties en de liefde?
 • Gun jij de vrouwen om je heen ook een relaxter, gelukkiger, seksueel tevreden, stressarm en wijzer leven?
 • Ben jij enthousiast over het vallei-orgasme en de technieken ervan?
 • Wil jij het verschil maken in het leven van een ander?
 • Wil jij bijdragen aan het creëren van een wijzere samenleving die gezonder is voor alle vrouwen?

Als vallei-coach ben je een stuwende kracht als het gaat om het verspreiden van de taoïstische wijsheid over liefde, relaties en seksualiteit. Je verbindt vrouwen, met elkaar, met hun partner en met hun eigen lichaam en gevoel. Vallei-coaches zijn wijze vrouwen in wording die weten hoe ze hun gezond verstand gebruiken en andere vrouwen empathisch kunnen begeleiden.

De opleiding Vallei-coaching start in één keer per twee jaar. Start: december 2017.

 

Waarom ben jij als Vallei-coach belangrijk?

De missie van Vallei-orgasme is om in Nederland en België 30.000 vrouwen tot seksueel wijze vrouwen om te toveren. Dat lukt ons natuurlijk niet alleen. Zonder Vallei-coaches kan de missie niet slagen. Daarom zoeken we vrouwen oud en jong, dik en dun, hetero en homo, single en samen die niet bang zijn om hun eigen seksuele ontwikkeling aan te gaan en het verhaal willen doorvertellen aan vriendinnen, buurvrouwen, zussen, nichtjes en dochters.

Waarom?

De wereld heeft een grote behoefte aan gezond verstand en wijsheid, zeker op het gebied van seksualiteit en intimiteit. We denken wel dat we sinds de seksuele revolutie 'bevrijd' zijn, maar scholing en training zijn nog steeds hard nodig. Pijn bij het vrijen, niet kunnen klaarkomen, het eigen lichaam niet kennen: vrouwen en meisjes zijn waar het hun seksualiteit betreft nog steeds te weinig gelukkig en te weinig autonoom. De wijsheid van de taoïsten je seksualiteit als bron van kracht is onbekend in het Westen.

Dit verhaal over vitaliteit, gezond en sappig oud worden zou elk meisje al op haar dertiende moeten horen. 

Wat is een Vallei-coach?

Een Vallei-coach is aangeraakt door de seksuele wijsheid. Ze heeft zich de technieken van het vallei-orgasme eigen gemaakt. Ze begrijpt hoe ze seksuele energie in haar kringloop brengt en hoe belangrijk dat is voor haar seksualiteit en vitaliteit. Daarvoor heeft ze de cursus misschien wel tien keer doorlopen. Ze ademt de vallei-technieken en deelt die het liefst met de hele wereld.

Een vallei-coach is in staat om de taoïstische kennis en wijsheid over te dragen. Ze is communicatief vaardig en kan over onderwerpen die in de taboesfeer liggen praten op een betamelijke en niet-pornografische manier. Ze heeft oog voor de problemen van anderen en kan vrouwen voorzien van het juiste advies.

Elke vallei-coach kan de taoïstische ideeën van vallei-orgasme op haar eigen manier integreren in haar werkzaamheden.

In sommige gevallen sluit het vallei-orgasme naadloos aan bij hetgeen je al in je praktijk uitoefent, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Je kunt het vallei-orgasme inzetten als aanvullende kennis bij de werkzaamheden die je verricht. Ook kun je zelfstandig opereren als coach. Maar je kunt er ook voor kiezen om wanneer je die behoefte of dat talent bezit evenementen of webinars te organiseren om de kennis te verspreiden. Je kiest zelf de vorm en de manier die bij jou passen en voor jou goed voelen. 

Een aantal voorbeelden:

 • Je bent Vallei-coach die vrouwen begeleidt die niet voldoende discipline en motivatie hebben om de cursus op eigen kracht te volgen, je organiseert bijvoorbeeld vrouwenkringen.
 • Je bent seksuoloog met een tweesporenbeleid ('westers' en taoïstisch).
 • Je bent relatietherapeut met een taoïstische visie.
 • Je bent schoonheidsspecialiste met workshopdagen over innerlijke schoonheid.
 • Je werkt als burn-outspecialist met een betaald onlineplatform (medisch en taoïstisch).
 • Je bent een overgangsconsulent die taoïstisch wil coachen.
 • Je bent shiatsutherapeut of meditatieleraar en wilt vrouwen meer leren over seksualiteit en bronkracht.

Wat levert het je op?

De training tot Vallei-coach is een fascinerende ontdekkingsreis. De kennis en wijsheid van de taoïsten maakt je hoe dan ook een betere en empatischer coach.

Er is veel vraag naar coaches en het aanbod is groot. Het is goed als je je kunt onderscheiden. Met de kennis en wijsheid van de taoïsten gebeurt dat. Als je al bezig bent met het vallei-orgasme, dan weet je waarschijnlijk al dat het verhaal en de wijsheid heel diep zijn. Je hebt misschien ook al ontdekt dat grip hebben op je seksualiteit de turbo is op alles. Op je gevoel van welbevinden, op de manier waarop je moeilijke gesprekken aangaat, op je humeur, je geluksgevoel, je zelfstandigheid, je zelfvertrouwen. De seksuele technieken zorgen voor meer seksueel plezier en meer vitaliteit, maar ze zetten ook stuwing op je plannen en dromen. Vrouwen die het vallei-orgasme leerden, besloten eindelijk te kiezen voor een andere baan. Te breken met oude, zieke patronen, zij begonnen hun eigen bedrijf.

De seksuele technieken van de oude taoïsten zijn het onmisbare ingrediënt in elk recept. Of je nu psychotherapie geeft, mediator bent of vrouwen helpt hun destiny of passie te vinden. Vallei-coaches hebben een unique selling point: zij weten iets over seksualiteit en vitaliteit en gezond oud worden wat andere coaches niet weten. Het is eeuwenlang de missing link geweest. En nu kun jij het gaan gebruiken en inzetten in je eigen bedrijf. 

Met je eigen persoonlijke ontwikkeling zit het dus wel goed.

En hoe zit het met de verdienste? Als Vallei-coach kun je extra gaan verdienen. Je kunt gaan werken met materialen en trainingsvormen die reeds zijn ontwikkeld. De belangrijkste tool die duizenden vrouwen de technieken leert, is het online programma vallei-orgasme. Een Vallei-coach coacht namelijk wel in seksualiteit, maar gaat nooit mee de slaapkamer in. Via het online programma blijft de coaching betamelijk en schoon. De online cursus vormt daarom de basis. Als Vallei-coach kun je de cursus verkopen aan je klanten en ontvangt daarvoor een affiliate fee: een aantrekkelijk percentage op elk verkocht programma. Dit levert extra verdienste op. Ook kun je twee keer per jaar meedoen aan het begeleide groepsprogramma Krachtbron. Je begeleidt een groepje vrouwen die de online cursus doorlopen. Hiervoor krijg je per deelneemster een vergoeding. Ook wordt je uitgenodigd voor events van Vallei-orgasme om andere vrouwen te inspireren.

Hoe word je Vallei-coach?

Je schrijft je in voor de intense 9-daagse opleiding tot Vallei-coach. De enige voorwaarde is dat je het online programma al hebt doorlopen of daarmee goed op weg bent.

Gedurende een jaar komen we, de groep, Reinoud Eleveld en verschillende Vallei-coaches, bij elkaar. Tussen de bijeenkomsten door zijn er een flink aantal intervisie momenten.

Met minimaal 12 en maximaal 25 andere vrouwen krijg je tijdens de opleiding een fikse verdieping op de cursus vallei-orgasme. Nog meer taoïstische technieken om als vrouw sterker in je schoenen te staan en betere keuzes te maken.

Richting het einde van de opleiding werken we aan je vaardigheden als Vallei-coach en wordt je gecertificeerd. Vanaf dat moment ben je een partner van Vallei-orgasme en van de andere 37 Vallei-coaches. We delen allemaal dezelfde missie: het verspreiden van seksuele wijsheid.

Wat krijg je?

Je kunt Vallei-orgasme gebruiken als moederschip. De online cursus vallei-orgasme is de basis voor iedere Vallei-coach. Als Vallei-coach word je affiliate partner en verdien je mee aan de via jou verkochte online programma's. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse leermaterialen als e-books met diverse thema's, webinars en podcasts, input voor webinars en werkboeken en trainingsstructuren.

Als vallei-coach lift je mee op de gemeenschappelijke marketing. Vanuit het 'moederschip' verwijzen we klanten naar je door. Je profiteert dus mee van de werving op onze community van 30.000 vrouwen. Zelf kun je natuurlijk net zo hard werken aan je eigen bedrijf en aan de werving van klanten. Als je dat wilt, want niets is verplicht. Elke Vallei-coach is uniek en pakt het anders aan.

Daarnaast krijg je: 

 • 9 dagen training onder leiding van Reinoud Eleveld (inclusief een aantal avondprogramma's)
 • Inclusief overnachtingen, biologische lunches en diners
 • 6 x telefonische groepscoaching onder leiding van een Vallei-coach en/of Reinoud Eleveld
 • Bewijs van certificering
 • Antwoord op al je vragen en kwesties
 • Een Vallei-coach-Facebook-groep waarin hobbels en successen worden gedeeld
 • Toegang tot alle extra online cursussen van Vallei-orgasme (voorwaarde om deel te nemen aan de opleiding is dat je de online cursus Vallei-orgasme reeds hebt aangeschaft)
 • Training in marketing en sales. De training is praktisch en gaat over de vraag hoe je de kennis over seksualiteit en intimiteit op een zakelijke doch integere manier in de markt zet. Oftewel: hoe kom je aan clienten? Hoe ga je samenwerkingsverbanden aan met andere ondernemende vrouwen?
 • Toegang tot een map met wervend materiaal van vallei-orgasme (logo's, banners, e-books, webinars)
 • Affiliate deals met Vallei-orgasme
 • Een duidelijk zichtbare link naar de Vallei-coaches op de homepage van vallei-orgasme.nl
 • Een eigen link naar jouw profielpagina op de site van vallei-orgasme, vallei-coach.nl/jouwnaam
 • Een eigen profielpagina. Hier geef je jouw visie op het vallei-orgasme, zodat jouw cliënten zich thuisvoelen op jouw pagina
 • Een professionele foto voor je profielpagina
 • Gemeenschappelijke marketing. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen als coach aan het Krachtbron-programma, waarbij Vallei-orgasme vrouwen werft voor jouw begeleiding
 • Automatische rapportage en uitbetaling van jouw affiliate-inkomsten, eenmaal per maand
 • Gebruik van het merk Vallei-orgasme en/of Vallei-coach
 • Traffic op vallei-orgasme.nl (duizenden bezoekers per maand)
 • Meeprofiteren van werving op de e-maillijst van ruim 25.000 vrouwen
 • Meeprofiteren van persaandacht
 • Verdiepende opleiding van taotrainer Reinoud Eleveld in de vorm van 2 terugkomdagen per jaar die worden aangeboden tegen kostprijs
 • Bonus: Vallei-coaches die zijn aangeraakt door de taoistische wijsheid kunnen ook verder trainen. Via taotraining.nl, het verdiepende online platform van Reinoud Eleveld. Je kunt 3 modules (online trainingen) tegen de kostprijs van 47 euro per stuk aanschaffen (ter waarde van € 247 per stuk)
%MCEPASTEBIN%

Wie is je leraar?

Reinoud Eleveld 5 fotograaf Mary Brommer.jpgJe leraar is Reinoud Eleveld, senior taotrainer. Hij verdiepte zich een leven lang in taoïstische kennis en technieken. Hij gaf talloze trainingen en workshops aan mannen en vrouwen in de inwijdingskennis uit het antieke China. Reinoud is specialist op het gebied van vitaliteit, gezondheid en seksualiteit. Hij is een van de meest gerenommeerde taoïstische trainers van Nederland en een seksueel veilige leraar. Aan zijn zijde staat altijd een goed opgeleide, vrouwelijke, Vallei-coach. Inmiddels trainen enkele duizenden vrouwen bij Reinoud Eleveld via online programma's, boeken en opleidingen. 

Reinoud verlaat op gezette tijden de zaal, zodat er momenten zijn waarop je met vrouwen onder elkaar bent. Deze momenten vinden altijd plaats onder begeleiding van een Vallei-coach.

In de opleiding krijg je tevens twee keer les van de zeer ervaren trainster Rita van Rijnsoever. Rita specialiseerde zich in de loop van de afgelopen 25 jaar in het werken met vrouwen en hun seksuele energie. Ze schreef onder meer het boek Seksuheel.

Data

 • Maandag 4 en dinsdag 5 december 2017 - Dag 1 en 2 van de opleiding (avondprogramma op 4 december en overnachting)
 • Dinsdag 19 december 2017 - Telefonische groepscoaching 
 • Dinsdag 20 februari 2018 - Telefonische groepscoaching 
 • Woensdag 14 en donderdag 15 maart 2018 - Dag 3 en 4 van de opleiding (avondprogramma op 14 maart en overnachting)
 • Dinsdag 10 april 2018 - Telefonische groepscoaching 
 • Dinsdag 22 mei 2018 - Telefonische groepscoaching 
 • Donderdag 21 juni 2018 - Dag 5 van de opleiding
 • Dinsdag 17 juli 2018 - Telefonische groepscoaching 
 • Dinsdag 28 augustus 2018 - Telefonische groepscoaching 
 • Dinsdag 18 september 2018 - Dag 6 van de opleiding
 • Donderdag 15 en vrijdag 16 november 2018 - Dag 7 en 8 van de opleiding (met avondprogramma op 15 november en overnachting)
 • Donderdag 6 december 2018 - Dag 9 van de opleiding (certificering)

Tijdens de trainingsdagen beginnen we steeds om 10:00 in het ISVW in Leusden (met uitzondering van elke tweede dag van de tweedaagsen, dan trainen we om 08:30 samen chi kungs). We sluiten de trainingen af rond 17:00.

Telefonische groepscoaching vindt steeds plaats om 20:00. Kun je er een keer niet bij zijn: de audio-opname van de sessie wordt de volgende dag verstrekt. Vragen en kwesties kun je van te voren per e-mail indienen. 

Wat vrouwen die vallei-coach willen worden zeggen

Myra: "Het vallei-orgasme heeft mij zoveel gebracht in mijn eigen leven en werk dat ik dit als businesscoach ook mijn klanten wil leren. Ik reik hun tools aan om hun barrières en blokkades te doorbreken. Ze kunnen nu bij belangrijke beslissingen in contact blijven met hun gevoel en leren hard te werken op een zachte manier."

Lindy: "Mijn eigen leven was heel anders gelopen als ik dit op mijn achttiende geleerd had. Ik ben docent op een middelbare school en ik wil meiden graag onderwijzen. Door het vallei-orgasme leren ze zichzelf en hun seksualiteit met alle bijbehorende grenzen en experimenten pas echt kennen. Ik wil dat ze zich veilig voelen bij zichzelf, zodat seksualiteit weer beschaafder wordt."

Caro: "In mijn seksuologie- en relatiecoachingspraktijk wil ik vrouwen leren om de verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen, voor hun persoonlijkheid en gedrag, hun seksualiteit, hun relatie. Ik ben ervan overtuigd dat de taoïstische ideeën mijn cliënten eyeopeners gaan opleveren."

Tineke: "Ik wil vrouwen in contact brengen met de energieën in hun lichaam. Ik laat ze kennismaken met spiritualiteit via allerlei Aziatische technieken, de taoïstische technieken sluiten hier perfect op aan."

Investering

 • De investering voor deelname aan de opleiding Vallei-coach bedraagt 1997 euro inclusief btw.
 • Je voldoet het bedrag in één keer of kiest voor een betaling in vier kwartaaltermijnen van 512,50 euro. In het laatste geval betaal je zo'n vijftig euro administratie- en bankkosten.
 • We werken met een selectieprocedure. Na aanmelding krijg je binnen 14 dagen te horen of je bent toegelaten. We selecteren op motivatie en zoeken een mix van ervaring en enthousiasme.

Doe je mee, dan krijg je een intens opleidingsprogramma aangereikt van 9 trainingsdagen (inclusief overnachtingen, lunches, diners) onder leiding van taotrainer Reinoud Eleveld en groepscoaching. Na certificering ziet Vallei-orgasme je als partner: je krijgt een plek op de website en kunt meedoen aan gezamenlijke activiteiten.

Het doel is dat je goed thuis raakt in de technieken van het vallei-orgasme, zodat je ze kunt doorgeven aan andere vrouwen en 'onze dochters'. Je wordt onderdeel van de missie: 30.000 vrouwen in Nederland en Vlaanderen omtoveren tot seksueel wijze en gelukkige vrouwen. 

Er is een hoop werk te doen. Je bent van harte welkom, sister.

Inschrijven voor de opleiding 

Wil je aan de opleiding tot Vallei-coach deelnemen? Meld je hieronder aan. Na aanmelding krijg je binnen 14 dagen te horen of je bent toegelaten.

Vallei-coach worden

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

* Na toelating en betaling gelden er annuleringsvoorwaarden.

11 vragen over vallei-coaching

Hoe weet ik dat ik klaar ben voor vallei-coaching?

Vergis je niet: als je het opleidingstraject tot Vallei-coach hebt doorlopen ben je een heleboel vrouwen een stapje voor. Je bent niet volleerd, maar dat hoeft ook niet. Het gaat erom dat je bereid bent om verantwoordelijk om te gaan met het overdragen van deze seksuele kennis. Het online programma vormt de basis voor je overdracht. Je hoeft je cliënten niet alles zelf te leren. Je begeleidt vrouwen in het leerproces dat ze zelf ingaan.

Moet ik me inschrijven als ZZP'er?

Dat ligt eraan hoe je je werk als Vallei-coach gaat invullen. In eerste instantie hoeft het niet. Je kunt gewoon beginnen, zolang je je verdiensten maar netjes opgeeft bij de belastingdienst. Maar als er wat regelmaat in je verdiensten komt en je wilt je aanpak wat professioneler gaan aanpakken, dan is het verstandig om naar de Kamer van Koophandel te gaan. Daar laat je je gewoon voorlichten. Er zijn een aantal belastingvoordelen waarvan je als ZZP'er kunt profiteren.

Als ik eenmaal Vallei-coach ben, wil ik vooral mijn eigen gang gaan, kan dat ook?

Dat kan altijd. We geven je alleen twee dingen mee: 1. Be responsible. 2. Staan we samen niet sterker? Wij zoeken naar een win-win-win. Een situatie die goed is voor jou als vallei-coach, voor de klanten en voor de missie van het moederschip Vallei-orgasme, omdat we geloven dat dit overvloed creëert. Laat ons vooral je wensen horen, dan kijken we of we er een mouw aan kunnen passen.

Helpen jullie met mijn pr?

Ja. Het komt van beide kanten.

Je krijgt een plekje op de site. Je kunt je aanmelden, twee keer per jaar voor Krachtbron, waarbij je vrouwen begeleiden bij jou in de buurt. Er zijn diverse initiatieven waarvoor je je kunt aanmelden. 

Je profiteert natuurlijk ook van de wervende acties van Vallei-orgasme. We zorgen ervoor dat de coaches goed zichtbaar zijn op de nieuwe site. Met je collega-vallei-coaches kun je hierover natuurlijk adviezen en ervaringen uitwisselingen.

Kunnen we als vallei-coaches ook naar elkaar doorverwijzen?

Zeker. Dat gebeurt ook. Over de financiële verdeling maak je zelf onderling afspraken.

Controleren jullie mijn werk?

Nee. Het terugkerende thema, 'be responsible', is ook hier de norm. Maar natuurlijk luisteren we naar de geluiden. Als klanten zich bij ons melden en hun twijfels uitspreken over jouw coachingspraktijken, dan doen we naavraag. Essentieel is dat de seksuele overdracht betamelijk verloopt. Een vallei-coach gaat nooit en te nimmer met een client de slaapkamer in.

Wordt er tijdens de opleiding ook aandacht besteed aan seksuele voorlichting aan jongeren?

Nee, dat past helaas niet in het - nu al volle - programma. We kunnen het onderwerp wel een keer op de agenda zetten op een terugkomdag. Het is, zoals je begrijpt, een zeer genuanceerd onderwerp dat alleen wordt behandeld als het ook correct kan gebeuren.

Moet ik het online programma verkopen?

Nee hoor. Je mag het aanpakken zoals jij dat wilt. 

Het online programma is het uitgangspunt van ons financiële samenwerkingsmodel (omdat een online programma bij uitstek geschikt voor veilige en betamelijke overdacht van seksuele technieken).

Maar je kunt ook geheel je eigen koers varen.

 

Hoe word ik uitbetaald?

Wanneer een klant een product koopt in de webshop met jouw code, herkent onze affiliate-software jouw gegevens. Natuurlijk zorgen wij dat al deze gegevens juist staan ingesteld. Iedere week keert het systeem het bedrag waarop je recht hebt uit op je Paypal-rekening (aanmaken is gratis en niet moeilijk). Tevens krijg je ook een wekelijkse e-mail met een overzicht van je verdiensten.

Kan ik ook de cursus meervoudig-orgasme of taotrainingslessen verkopen?

Ja, dat kan. Ook hiervoor geldt een financiële verdeling zodat er een win-win-win ontstaat.

Ik heb moeite met de naam vallei-orgasme, hoe ga ik daarmee om?

De naam is destijds om marketingtechnische redenen gekozen en dat heeft vruchten afgeworpen. Vallei-orgasme heeft inmiddels een groot bereik en veel bekendheid.

We begrijpen dat niet iedere coach het prettig vindt om voor 'vallei-orgasme' uit te komen. We hebben daarom ook het merk vallei-coach.nl in het leven geroepen. Voor coaches die vrouwen liever via een omweg introduceren in de technieken van het vallei-orgasme.

Op je profielpagina (vallei-coach.nl/jouw naam) kun je jouw visie op het vallei-orgasme verduidelijken.