Sandra Been

Vallei-orgasme heeft voor mij de deur open gezet naar de ontdekkingstocht van mijn vrouwelijkheid. Zelfliefde. Van bevriezen naar ontdooien. Van geven naar ontvangen. Van altijd maar bezig zijn naar rust. Van stress naar moeiteloos. Nieuwsgierig? Luister dan naar mijn beleving in 'Vrouwen vertellen' in de cursus.

Vallei-orgasme en de wijsheid van het Taoïsme heeft voor mij de deur open gezet naar de ontdekkingstocht van mijn vrouwelijkheid. Ik kom uit een mannelijke energie waarbij ik resultaatgericht, in de actie, altijd een volle agenda had. Door VO voel ik mij rustiger, ontvankelijker, vrouwelijker en met name zachter. En het gekke is'¦.alles gaat met meer gemak. Vroeger runde ik met veel moeite een bedrijf, nu run ik moeiteloos 3 bedrijven.

Ik maak nu betere keuzes vanuit mijn gevoel. Door VO ben ik vanuit mijn hoofd in mijn lijf en hart terecht gekomen. Ik ben meer gaan vertrouwen op mijn lijf en hart. Deze mogen bij mij nu leidend zijn.

Graag deel ik mijn ervaringen in de vorm van kleine evenementen voor dames die vastlopen in ditzelfde stuk. Samen ervaringen uitwisselen, elkaar naar een hoger niveau tillen en open praten over stukken die lang onder het kleed geschoven werden. Door anderen en vooral door onszelf.

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: Groepsles
  • Werkervaring: CEO van Pure Assistants, bemiddeling van Assistants. Mede-oprichter van Pure Academy (www.pureacademy.nl). Founder van Pure (www.wearepure.org).
  • Leeftijd: 44 jaar
  • Opleiding(en): 7 jarige Tao-training van Reinoud Eleveld, VO-cursus en certificering Vallei-coach, HBO Facilitaire Dienstverlening

Contact met deze Vallei coach

(* verplichte invoer)
Jouw informatie

Gerelateerde items (op tag)

Meer in deze categorie: « Rita van Rijnsoever Sandra Langen »

Reigerstraat
Haarlem, Noord-Holland.
Nederland ,2025 XA