Rita van Rijnsoever

Het Vallei-orgasme is voor mij zo'n vrouwvriendelijke, eenvoudige zelfbeminning wijze. Het wachtte op mij'¦, zo (h)eerlijk, omhullend en  vervullend. Ik kan 'juicy' door het leven gaan voor de rest van mijn leven, met deze dankbare onderstroom in mijn lichaam. Een verrassend liefdevol geschenk aan mijzelf!

 

Het Vallei Orgasme is voor mij eenvoudig een aanwinst. Portabel en handig'¦op mijn tijd en plaats, echt van deze tijd. Ikzelf blijf baas over mijn lichaam, dat is prettig en veilig. De ontdekking voor mij is het schonen van de seksualiteit van 'plaksel'* richting de hersenen, waar op eenvoudige wijze 'medicijn' ontstaat. Deze stroomt terug het lichaam in en zich verdeelt naar plekken die daarom vragen. *Seksuele energie draagt van nature plaksel met zich mee, welke op termijn tot vrouwenklachten kan leiden of verminderde seksualiteit. De VO-training leert je het omzetten van plaksel naar 'medicijn'. Hierdoor kunnen onnodige ideeen, gevoelens, fysieke klachten en eventueel relationele misverstanden, in werk- en/of privesfeer oplossen.

Seksualiteit is teer en kwetsbaar. Het is dan ook een voorrecht om deze kennis en kunde rondom het Vallei-Orgasme te mogen overdragen. En je hierbij uit te nodigen je over te geven aan de schoonheid, wijsheid en waarheid van jouw lichaam. Dat is en blijft werk in uitvoering; een organische, levendige en intieme reis die je met jezelf maakt. Als jij oog krijgt voor deze schat in jezelf word je gezonder, zachter en heb je meer levenskracht.

Voor sommige vrouwen is het fijn om naast de VO-cursus iemand te kennen die hen is voorgegaan zo nu en dan begeleid. De verschillende vormen die ik aanbied zijn: Skype-coaching, in een maandelijkse trainingsgroep 'Van Vrouw tot Vrouw': start 9 oktober 2017, die ook met de online VO-cursus bezig zijn (instroom mogelijk) of een training van twee dagen: 'VrouwZijn', dat is de basis van de VO-cursus en meer..., de volgende staat gepland op vrijdag 16 & zaterdag 17 februari 2018 in Nijmegen. Deze training is zonder overnachting.

Ook bied ik een paar keer per jaar de mogelijkheid aan om ingewijd te worden in het gebruik en het dragen van het JadeEi in een 2-daagse. De eerst volgende gelegenheid is op vrijdag 13 & zaterdag 14 april 2018 te Hurwenen. Deze training is met overnachting.

Lezing VrouwZijn; 21 januari Nijmegen of 23 januari Utrecht 2018

Je kunt vrijblijvend telefonisch contact met mij opnemen, voor de juiste afstemming van jouw vraag en mijn aanbod binnen de Online VO-cursus. Desgewenst kun je de VO-cursus met een speciale code via mij aanschaffen met begeleiding of als je dat liever niet wenst, met een code en dan krijg je â‚€50,- korting op de â‚€247,-. (Ook voor mannen is er de mogelijkheid om een MO-cursus via mij aan te schaffen, onder dezelfde voorwaarden)

Uiteraard kun je op mijn site alle uitgebreide informatie vinden: www.ritavanrijnsoever.nl

 

 Met Vrouwvriendelijke groet, Rita

 

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: Groepsles, Individuele begeleiding, E-mail / skype coaching
  • Werkervaring: Sinds 1996 ben ik landelijk expert op het gebied van vitale seksuele energie, seksualiteit en de interactie tussen het mannelijke en vrouwelijke in relaties. Daarover heb ik het boek geschreven Seksuheel, een goddelijk geheim. Voorts ligt mijn expertise in gespecialiseerd vrouwenwerk en het JadeEi. Ik geef lezingen, individuele sessies, workshops en trainingen. Dit is zowel voor mannen als voor vrouwen.
  • Opleiding(en): Maatschappelijk werk, Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie, Tantra, Internalionaal Sexual Grounding Therapeut, Non-Duality, Avatar, Tao-vrouwen trainingen & 7 jaars TaoTraining.

Contact met deze Vallei coach

(* verplichte invoer)
Jouw informatie

Media

Meer in deze categorie: « Riet Nigten Sandra Been »

Nijmegen, Gelderland.
Netherlands ,