Petra Morel

Ik ben aan het vallei-orgasme begonnen, omdat ik simpelweg meer energie wilde hebben. Daar werd ik al heel snel blij van, maar t geeft nog veel meer. Vallei-orgasme heeft mijn leven veranderd. Het voelt als een proces waar je instapt wat door groeit en door groeit. Net als een steen die je in het water gooit en de kringen worden steeds groter. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en zit meer in mijn hart in plaats van in mijn hoofd. Seksuele energie is zo ontzettend belangrijk en gaat over veel meer dan alleen vrijen.

Het belangrijkste wat vallei-orgasme me heeft gebracht is dat het mijn leven heeft veranderd. Ik ben anders tegen mezelf gaan aankijken en dichter bij mezelf. Ik voel me krachtiger en meer gecenterd en tegelijkertijd ook zachter en liefdevoller naar mezelf.

Voor mij voelt deze cursus en wat het allemaal aan info geeft en aan ervaringen als thuiskomen. Ik wist altijd ergens diep van binnen dat er een andere manier was om liefdevol te vrijen met een partner of met jezelf. In het verleden heb ik mij afhankelijk gemaakt van mijn partners en mijn regie uit handen gegeven en die heb ik nu zelf weer in eigen beheer. Kortom voor mij is het een levensstijl geworden die me heel erg blij maakt en inspireert.

Seksuele energie is een hele belangrijke energie en daar leer je op een hele liefdevolle en rustige manier mee om te gaan, zodat je dichter bij jezelf komt en de energie kan gaan sturen, waardoor je onder anderen er ook meer energie van krijgt.

Ik organiseer bijeenkomsten voor vrouwen die misschien graag het online programma willen gaan doen, maar nog twijfelen.

Maar ook wil ik graag vrouwen in groepsvorm of individueel inspireren en ondersteunen, die niet alleen de online cursus willen doen, maar ook live met elkaar willen delen en misschien ook wat meer info willen. Uit ervaring, van het delen met anderen vrouwen, weet ik dat het heel erg waardevol en een mooie aanvulling kan zijn.

Aanvullende informatie

Meer in deze categorie: « Patricia Riet Nigten »
Dovenetelstraat
Amsterdam, Noord-Holland.
Nederland ,1031 VV