Petra Kuipers

Wat een wonderbaarlijke schat aan energie ligt er in ons lichaam verborgen, zonder dat we ons daarvan bewust zijn! De vallei-technieken hebben mij gezonder, levenslustiger en energieker gemaakt; iets wat zowel mijn priveleven als mijn carriere een stevige boost heeft gegeven.

Jarenlang functioneerde ik, zonder dat ik dat zelf echt door had, op de automatische piloot. Carriere maken, zorgen voor mijn gezin en zonder concessies alle dingen doen die van mij verwacht werden. Mijn batterij liep gestaag leeg. Een fikse burn-out maakte dat ik op zoek ging hoe ik niet langer op wilskracht en plichtsbesef kon functioneren.

Taoïstische kennis heeft mijn leven veranderd. Ik heb geleerd hoe ik mijn eigen energie kan opladen en conserveren. Mijn creativiteit heeft een boost gekregen en ik ben gezonder, levenslustiger en energieker geworden. In mijn werk €“ ik werk in een professionele en overwegend mannelijke omgeving - ben ik authentieker en effectiever geworden.

Terugkijkend zie ik duidelijk hoe het spelen van rollen de oorzaak was van mijn lege accu: de zakelijke carrierevrouw, de geduldige moeder, de altijd beschikbare vriendin. Ik was moe en gestresst. Hetzelfde zie ik om mij heen gebeuren bij andere ambitieuze en ondernemende vrouwen.

 

Waarom de vallei-oefeningen?

Met de vallei-oefeningen ontwikkel je meer gevoeligheid. Daarmee herken je het snel als je gevoel en je verstand uit elkaar beginnen te lopen. Je reageert meer vanuit authenticiteit en zachtheid en dat levert niet alleen prive, maar naar mijn ervaring (juist!) ook zakelijk erg veel op. Je gevoel en intuïtie vormen een belangrijk kompas, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot je drijfveren. Je verstand en gevoel versterken elkaar, waardoor je betere beslissingen neemt en alles net even vloeiender en gemakkelijker verloopt. En een stevige boost aan je sensualiteit en seksualiteit is natuurlijk een niet onbelangrijke bonus!

Ook al zijn de oefeningen eenvoudig, ze hebben een krachtig transformerend effect. De vallei-training is een prachtige weg die je veel oplevert. Je kan onderweg echter ook stuiten op blokkades, weerstand of angst. Of je kunt twijfelen of je het wel goed doet. Daarom zijn er vallei coaches die je kunnen ondersteunen op je pad. Ik voel me bevoorrecht dat ik andere vrouwen mag begeleiden bij dit bijzondere avontuur!

 

Wat bied ik aan?

Ik help vrouwen om de vallei-kennis op een praktische manier toe te passen.

  • Je kunt via mij de online VO-training aanschaffen, inclusief twee gratis Skype consulten van een half uur waarbij je al je vragen kwijt kunt.
  • Wil je, naast de online cursus, kennis maken met andere vrouwen die hier ook mee bezig zijn? Ik begeleid kleinschalige vallei-groepen in mijn praktijk aan huis (regio Den Haag / Delft / Westland). Je doet de oefeningen uit de VO online training altijd alleen in alle privacy in je eigen huis. In de groep wissel je ervaringen uit en gaan we gezamenlijk dieper in op de kennis. Dat is een waardevolle aanvulling die je bovendien helpt om te blijven oefenen.
  • Liever individuele begeleiding op maat? Ik verzorg online een op een coaching (per e-mail of Skype), waarbij we dieper ingaan op jouw specifieke vraagstukken. Daarbij is alles bespreekbaar en 100% vertrouwelijk.

Heb je interesse, wil je aanvullende informatie of wil je vrijblijvend kennis maken om te kijken of het iets voor jou is? Aarzel niet mij een mailtje te sturen!

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: Groepsles, Individuele begeleiding, E-mail / skype coaching
  • Werkervaring: Zelfstandig projectmanager in de ICT, motivational coach voor startende zelfstandigen, blogger en hatha yoga docent in de zorg.
  • Opleiding(en): Rechten en Sociologie. VO-Powerweek en 7-jarige Tao training door Reinoud Eleveld. Diverse cursussen op het gebied van coaching, online ondernemen en marketing.

Contact met deze Vallei coach

(* verplichte invoer)
Jouw informatie
Meer in deze categorie: « Patricia Petra Morel »

Gaelstraat
Wateringen, Zuid-Holland.
Netherlands ,2291 SG