Mirjam Diatlowicki

VO als onderdeel van Healing Tao heeft me meer lichaamsbewustzijn en zachtheid gebracht.

Rust en aandacht €˜awareness' zijn een waardevol onderdeel van m'n leven geworden.

Wu wei, de kunst van het niet doen.

Van overleven naar leven in vrijheid.

Als je VO gaat trainen is de kans groot dat je je verlangens en grenzen beter gaat voelen en daardoor verandert er voor je partner ongevraagd ook van alles. Je autonomie en volwassenheid gaan groeien en je partner weet misschien niet goed of hij of zij hier wel blij mee is. Vanuit authenticiteit neem je op een andere manier dan jullie gewend zijn, je plek in in jullie relatie.

Onuitgesproken afspraken kunnen ter discussie komen te staan. Dat kan een verwarrend en emotioneel proces zijn. In dat proces wil ik mijn ervaring en expertise graag inzetten om samen op zoek te gaan naar een rijkere verbinding, passend bij jullie nieuwe levensfase. 

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: Individuele begeleiding
  • Werkervaring: Ik heb 20 jaar ervaring als familie- en gezinstherapeut en coach in m'n eigen praktijk. In opleidingen geef ik superverisie en ben leertherapeut. Daarvoor heb ik 10 jaar marathonlopers begeleid naar wedstrijden in het buitenland en zelf gelopen.
  • Leeftijd: 65
  • Opleiding(en): Contextuele therapie VO Jeugd- pleeg- en gezinszorg. Supervisor VO-Powerweek 7-jarige Tao training door Reinoud Eleveld. Tao training bij Ilona Botterweg VO-cursus en certificering Vallei-coach
Derde Helmersstraat
Amsterdam, Noord-Holland.
Netherlands ,1054 BA
0206477584
in overleg
Contact