Het Vallei mannenprogramma

Vrijer en blijer in je lijf. Vitaal en sterk. Een stromende seksualiteit.
Training op 16, 17 en 18 december 2020 + online programma.

Het mannenprogramma

De relatie met je lijf en je seksualiteit is altijd work in progressAan de ene kant wil je genieten, het avontuur aangaan. Aan de andere kant verlang je naar veiligheid, wil je je grenzen kunnen voelen en bewaken. Het leren vinden van die balans, begint met het ontwikkelen van meer voelbewustzijn en het cultiveren van seksuele energie. Het Vallei mannenprogramma helpt je daarbij op weg.

Op weg naar:

 • Meer lichaamsbewustwording en inzicht in hoe jouw seksualiteit werkt.
 • (Nog) meer energie.
 • Meer contact met de bodem van je lichaam, het fundament van je mens-zijn.
 • Meer ruimte voor en in jezelf.

Leer in drie maanden hoe je een duurzame en gezonde relatie opbouwt met je eigen seksualiteit. Via oeroude, door de tijd beproefde technieken waarmee je je seksualiteit als motor onder je mens-zijn leert zetten.

Ben je op zoek naar het online programma van de meervoudige man? Dat programma vind je op een andere site die we later in deze website gaan integreren.

Meer lichaamsbewustwording en inzicht in hoe jouw seksualiteit werkt: de motor onder je vitaliteit en groei als mens.

Wat ga je leren?

Wat valt er nog méér te ontdekken, diep onderin je eigen lichaam? Welke potentie voor je ontwikkeling als mens?

Seksualiteit kan een kracht zijn die je vooruit helpt in het leven.

 • Zonder dat het interne spanningen oproept.
 • Zonder frustratie of dat je iets van jezelf hoeft af te wijzen.
 • Zonder gevoelens van schuld en schaamte.

Mannen die deze kracht leren omarmen, kunnen seksueel gas geven, omdat ze het stuur in handen hebben. Dit is één van de geheimen van ware kracht, van echte empowerment.

Via zelfbeminning kun je je seksuele energie transformeren. Vandaar ook wel de naam transformatieseksualiteit. De seksuele energie die je opwekt, transformeer je in levenskracht. Je wordt van deze technieken krachtiger én zachter.

Bij Vallei duiden we vier fases van seksuele ontwikkeling. De meeste mensen in het westen kennen twee fases. Fase één is het experimenteren met je eigen seksuele ontwaken. In deze fase raak je jezelf aan en breng je jezelf in opwinding. Dit kennen we als masturbatie. Fase twee is het experimenteren met elkaar. Je raakt elkaar aan en brengt elkaar in opwinding. Fase drie, en deze fase is in het westen minder bekend, is het openen van je hart naar jezelf toe. Je leert jezelf beminnen. Dit is de fase waarin je je transformatieseksualiteit eigen maakt. Vanuit hier groei je vanzelf door naar fase vier, al houdt fase drie nooit op. In de vierde fase maak je een liefdesverbinding met de ander. Je geeft liefde en ontvangt liefde, met aandacht voor de ander en jezelf.

Met de Vallei-technieken leer je seksualiteit als een helende machine onder je ontwikkeling zetten. Je ontdoet jezelf van blokkades, leert jezelf beminnen en wordt een seksueel stromende man. Je maakt de helende en vitaliserende kracht van seksualiteit op een dieper niveau in jezelf wakker.

 

 

De seksuele energie die je opwekt, transformeer je in levenskracht. Je wordt van deze technieken krachtiger én zachter.

Reinoud Eleveld

Reinoud Eleveld leerde de seksuele transformatietechnieken in eerste instantie voor zichzelf. In zijn zoektocht wezen verschillende leraren hem erop dat vitaliteit en energie in grote mate beschikbaar zijn in de creatieve bron waar we allemaal vandaan komen: onze seksualiteit. En dat je seksuele energie kunt leren cultiveren, tot levenskracht. Hoe die training er precies uitzag, bleef mysterieus.

Reinoud vond de training uiteindelijk bij de taoïsten in China, in het Kunlun gebergte. Na jaren van trainen en studeren begon Reinoud te begrijpen dat deze training niet alleen voor hém van belang was, maar voor alle mensen. Hij kwam terug naar Europa en maakte de seksuele transformatietechnieken de sleutel van zijn overdracht. 

Inmiddels geldt Reinoud Eleveld als één van de absolute experts op het gebied van het cultiveren van seksuele energie. Hij bracht onder meer helderheid in de diverse paden die je al man kunt lopen: de weg van de ‘monnik, de weg van de ‘meervoudig orgastische man’ en de ‘medicijnman’. Reinoud doceert alledrie de paden.

In het Vallei mannenprogramma neemt Reinoud je mee op een heldere, veilige en tegelijk diepgaande wijze, zodat je alle tools in handen hebt om je je de seksuele transformatie écht eigen te maken. En zodat je er de rest van je leven van kan profiteren. 

Reinoud Eleveld 5 fotograaf Mary Brommer.jpg

Reinoud Eleveld is taoïstisch trainer en expert op het gebied van het leren cultiveren van seksuele energie, zodat dit de basis onder je gezondheid en persoonlijke ontwikkeling vormt.

Uitgebreid kennismaken? Luister naar een interview met Reinoud, een podcast van de Praktijkvader. Over seksualiteit, energie en Tao.

Team

Reinoud wordt tijdens het mannenprogramma bijgestaan door co-trainer Rein Langeveld. Rein heeft zich de transformatietechnieken vanaf jongs af aan eigen gemaakt, leert elke dag bij en geeft zijn ervaring met veel passie en plezier door.

Rein Langeveld, ontdekte als jonge jongen de kracht van het transformeren van seksuele energie. 'Het werd de motor onder mijn leven. En ik heb nogal wat avonturen mogen beleven.'

Krijg alle tools in handen om je de seksuele transformatie écht eigen te maken. 

Wat je krijgt

Je eerste online les 
Het Vallei mannenprogramma begint half oktober. Dan krijg je de eerste les toegestuurd. Het is online materiaal waarmee je je optimaal kunt voorbereiden op de training van 16, 17 en 18 december. Reinoud Eleveld deelt per video zijn kennis met je over de Vallei-technieken en je krijgt oefeningen die je thuis (in je eentje) in de slaapkamer kunt doen. Deze voorbereiding maakt dat je optimaal profiteert van de live overdracht tijdens de driedaagse training.

Drie dagen trainen in Doorn 
De drie dagen training onder live begeleiding van Reinoud vinden plaats op 16, 17 en 18 december 2020, op landgoed de Zonheuvel in Doorn. Je doorloopt een even intensief als diep ontspannend programma. Er vindt ook training plaats in de ochtend (op donderdag en vrijdag) en in de avond (op woensdag en op donderdag). Dat geeft je echt de ruimte om in te dalen in je eigen lichaam, zodat de technieken écht tot leven komen. Reinoud kan dit proces als geen ander faciliteren, zodat jij, samen met de rest van de groep, in staat bent om hele grote stappen te zetten. En de seksuele transformatietechnieken voor mannen, voor eens en altijd aan de praat krijgt. 

Goed verzorgd

 • Je slaapt (alleen) in een comfortabele kamer op het Landgoed de Zonheuvel in Doorn. In een prachtige bosrijke omgeving. Deze twee overnachtingen zijn inbegrepen.
 • Je krijgt les in een verzorgde en professionele zaal. Goed afgesloten en privé.
 • Je eet goed en gezond. Alle maaltijden, uitgebreid en biologisch, zijn inbegrepen.

De rest van je online lessen 
Na de training in Doorn kun je goed verder trainen met de online lessen die we met Reinoud voor je gemaakt hebben. Je krijgt toegang tot de rest van het online programma voor mannen. In een aantal lessen herhaalt Reinoud de kennis en technieken die hij aan je heeft overgedragen, zodat ze dieper bij je kunnen landen. Ook deelt hij ondersteunend materiaal met je. Je houdt toegang tot dit materiaal, zodat je geheel op eigen tempo voortgang kunt maken. 

Twee groepsgesprekken met Reinoud 
Een maand na de training in Doorn kun je deelnemen aan het eerste groepsgesprek (live video) met Reinoud en de groep. Na weer een maand volgt het tweede gesprek, zodat we echt een vinger aan de pols houden. Je bent een hele stap verder in je groei, je proces, je seksualiteit. Met elkaar haak je weer in op de groepstrilling. We delen met elkaar, inspireren elkaar en laten weten aan waar we staan in ons proces. Met Reinoud bespreek je wat voor jou een juiste vervolgstap is en hoe je je eigen practice blijft ontwikkelen, zodat de seksuele technieken integreren in je systeem. 

Toegang tot een aparte Facebook-groep
In deze groep vind je deelnemers die met jou het mannenprogramma doorlopen. De assistent trainers Rein Langeveld en Wouter Duinker zijn ook in de groep aanwezig. Zij hebben het mannenprogramma al eerder doorlopen en kunnen je verder helpen als je met vragen zit. Zo weet je zeker dat je nooit vast komt te zitten, wat in het verleden bij zoveel mannen is gebeurd. 

Meer ruimte voor en in jezelf. Meer energie. Meer wijsheid.

'Ik ben nog niet zo lang bezig, maar ik merk enorm verschil in mijn energieniveau: ik ben minder moe en bij het hardlopen was ik gisteren ineens de snelste van de groep. Dat was me nog niet eerder gebeurd.'
- Mark (44)

'Iemand uit mijn team vroeg me een week terug: waar haal je de inspiratie vandaan?' Sinds ik ben gaan trainen voel ik de 'stuwing'. Energie had ik op zich genoeg, maar ik merk dat ik veel creatiever ben geworden. Ik vertel ze nog weleens uit welke bron ik tap, haha.
- Anton (34)

'Ik ben nog niet zo lang samen met mijn nieuwe vriendin en vroeg me af hoe dat met mijn 'training' zou samengaan. Het eerste wat ik merkte is dat ik stevig in mijn schoenen stond. Ik kon me echt verbinden, maar ook bij mijzelf blijven. Seksueel mocht het van mij alle kanten op gaan. Dat voelde heel vrij. Zo konden we de tijd nemen om elkaar te ontdekken. Zij vond het prachtig en ik ook – we hadden dit allebei zo nog niet eerder meegemaakt.''
- Bas (56)

'Ik merk dat vrouwen om me heen heel anders op me reageren, omdat ik mijn eigen seksualiteit 'beheer'. Het zorgt voor veel meer rust in mijn relatie. Ik ben meer tevreden en er is veel minder wrijving. En dat merken de kinderen ook.
- Willem (41)

Kosten en aanmelden

Het Vallei mannenprogramma is inclusief:

 • De gloednieuwe online Vallei-cursus voor mannen.
 • 2, 5 dagen training onder persoonlijke begeleiding van taotrainer Reinoud Eleveld.
 • Zoom-call met Reinoud Eleveld.
 • Toegang tot een aparte Facebook-groep met co-trainers.
 • Bonus: het online programma meervoudig orgasme.

De kosten voor het mannenprogramma zijn € 1247,- 

Of € 1147,- voor vroege aanmelders, geldig tot en met 1 september 2020.

Je kunt de betaling ook voldoen in vier kwartaal-termijnen van € 315,- (inclusief € 13,- administratiekosten). Maak je van deze mogelijkheid gebruik, dan betaal je nu de eerste termijn om je aan te melden. Dit is de aanbetaling. Ook voor deze betaling geldt het voordelige vroegboektarief.

Prijzen zijn inclusief btw. Je ontvangt een factuur die je zakelijk kunt opvoeren.

Voor mannen onder de 30 die willen deelnemen, maar om financiële redenen niet mee kunnen doen, bieden we een aantal beurzen aan. Daarvoor is een vast bedrag beschikbaar dat we verdelen over het aantal aanvragen. Kom je hiervoor in aanmerking, vul dan dit formulier in.

Meer informatie

Luister naar één van de webinars
In aanloop naar het mannenprogramma organiseren we twee webinar waarin Rein Langeveld met taotrainer Reinoud Eleveld in gesprek gaat over de seksuele transformatietraining voor mannen. De data zijn:

– 3 juni 2020, 20:00-21:00 
– 10 september 2020, 
20:00-21:00 

Meld je aan voor de mannen-nieuwsbrief, zodat we je een link sturen wanneer het zover is.

Even bellen? 
Ben je geïnteresseerd in het Vallei mannenprogramma, maar heb je behoefte om nog even af te stemmen of dit traject bij je past? Dan kun je met ons bellen. Vul het formulier in en iemand uit het team belt je terug.

Algemene voorwaarden
Moet je door omstandigheden je deelname aan het mannenprogramma annuleren, dan krijg je, mits 6 weken van tevoren aangegeven, het volledige aankoopbedrag retour. Daarna is er geen restitutie mogelijk. Je kunt wel een plaatsvervanger aanwijzen. In het onfortuinlijke geval dat Reinoud Eleveld verhinderd is of de training om andere redenen niet door kan gaan, krijg je je inschrijfgeld geretourneerd. Er kunnen verder geen rechten aan je inschrijving ontleend worden.

Veelgestelde vragen

In de Vallei-cursus leer je hoe je je seksualiteit als een helende ‘machine’ onder je groei als man zet. Het zijn acht lessen waarin je seksuele energie leert opwekken, sturen en transformeren. Je leert over verschillende energetische punten, kenmerken van progressie en van wanneer je geblokkeerd bent in je training (en hoe je weer verder komt).

Dan raden we je het mannenprogramma van harte aan. In het programma kijken we dieper naar de transformerende kant van de seksuele technieken. Heb je de technieken van het meervoudig orgasme al aan de praat, dan leer je nu hoe je de seksuele energie op een nieuwe manier door je lichaam laat stromen. Ook je orgastische vermogen neemt hierdoor toe. 

Maar veel mannen hebben de meervoudig orgastische technieken wel getraind, maar nog niet aan de praat: voor jou is het programma uitermate geschikt. Door live te trainen met Reinoud ga je een enorme stap maken én krijg je alle benodigde tools om je weg verder te vervolgen. 

Twijfel je, dan raden we je aan even te bellen met één van onze teamleden (meld je hierboven aan voor een gesprek). Door even met elkaar te sparren kun je bepalen waar je staat in je proces en of het mannenprogramma voor jou de juiste volgende stap is. 

Het mannenprogramma is er speciaal op ontworpen om je als man écht de kans te geven om de seksuele technieken aan de praat te krijgen. Na bijna tien jaar ervaring hebben we ontzettend veel ervaring en weten we waarom de seksuele training voor mannen vaak zo ingewikkeld is gebleken in het verleden. 

In het mannenprogramma train je onder persoonlijke begeleiding van Reinoud Eleveld waardoor je zeker weet dat je een goede basis hebt waarmee je de rest van je leven verder kunt. Reinoud geeft je helderheid in kennis (wat train je wanneer, wanneer niet, waar kun je tegenaan lopen) en in een tastbare ervaring. Door samen te trainen, ondersteund door een nieuw online programma heb je alle tools die je nodig hebt. 

We starten het mannenprogramma met ongeveer 35 mannen. Reinoud Eleveld is gewend om met groepen van ruim tachtig mensen te werken. Hij wordt wordt daarbij geassisteerd door twee ervaren co-trainers. Er is dus echt aandacht voor ieders persoonlijke training.

Je hebt onbeperkt toegang.

We werken met video (theorie van Reinoud) en audio (oefeningen voor in de slaapkamer). Je kunt vragen stellen per mail en je krijgt toegang tot een Facebook-groep. Ook krijg je een aantal coachende e-mails om je groei te begeleiden.

Vallei is CRBKO-geregistreerd en daarmee een officiële opleiding. Dat betekent dat je de kosten voor de cursus als ‘scholing’ kunt opgeven bij de belastingdienst of je werkgever. Na inschrijving ontvang je automatisch een factuur die je kunt gebruiken voor je administratie. De bedrijfsnaam die op de factuur staat is Vallei VOF en de training wordt ‘mannenprogramma’ genoemd. We kunnen die omschrijving indien gewenst aanpassen.