Ze is van een verfijnde kleur roze en een productontwerper heeft duidelijk zijn best gedaan om haar een cute uiterlijk te geven. Dat is gelukt. Alleen de roze tutu ontbreekt.

De pil dient de vrouw dagelijks te slikken, een heel leven lang. Dan zorgt ze voor meer zin in seks. Of nou ja, iets meer zin. Afgelopen week verschenen er een heleboel berichten over de toelating (op de Amerikaanse markt) van de vrouwenlustpil Addyi. Talloze cijfers en berekeningen. De uitkomst: het seksuele verlangen van de vrouw zou groeien met 0,3 procent. Op een schaal van 1 tot 6.
We gniffelden.
Een paar regels verder begonnen we te bibberen.
We zaten toen in de alinea over hoe de roze snoes te gebruiken.
Een ander woord voor bijwerkingen.
 
nb 34 2015 1 

Natuurlijk verzwijgen fabrikanten wat er precies in hun producten zit. Dat is het geheim van de smid. Bij de vrouwenlustpil weet je in ieder geval dat het recept interessant is. Sliksters dienen rekening te houden met een lage bloeddruk en slaapproblemen. Alcohol gebruiken mag niet meer en ook beïnvloedt het gebruik ervan de rijvaardigheid. Sterker: zelf rijden wordt afgeraden. Met andere woorden: je wordt geil, maar ook zo duizelig als een dronken tor.
 
Wat we ons afvroegen was dit.
Zorgt het slikken van een pil voor het ontdooien van het bevroren onderlichaam? Lost het de reeds jaren durende beddendood met Piet op? Verdwijnen de echtelijke ruzies over jij-wil-gewoon-helemaal-niks? Schrijft Kees zich nu uit bij SecondLove?
 
Wij denken het niet.
 
Zin maak je niet met een pil. Een pil gaat niet over hoe Karel je in bed louter wil bestijgen en niet op het idee komt om je te strelen en lief te hebben. Een pil gaat niet over de hele zone onder de navel eigenlijk vies vinden, zoals je moeder je altijd heeft gezegd. Een pil gaat niet over de schaamte voor je bolle billen en je ronde buik en, o jee, ben ik wel aantrekkelijk? Laat staan dat een pil gaat over het krijgen van een orgasme.
 
Hoe komt het toch dat we geen echte oplossingen zoeken maar onszelf zand in de ogen blijven strooien? Hoe komt het dat mollige mensen reikhalzend uitkijken naar de dieetpil zodat ze eindelijk dun worden en zich ondertussen vol blijven proppen met patat?
Het ligt niet aan de vrouwen. En ook niet aan de mannen. Het is de wereld waarin we leven. Onze quickfixcultuur die jacht en doordendert en iedereen die een probleem denkt te hebben uitlacht. Ben je dik? Tsss, doe er wat aan. Heb je geen seks? Pik gewoon een vent op via Tinder. Heb je geen zin in seks? Nou ja, zeg, dan neem je toch een pil?
 
De farmaceutische industrie faciliteert de droge, dorre vagina met een schitterend doekje voor het bloeden.
 
Wij geloven dat het leuker en gezonder kan. Vrouwen hebben helemaal geen lustpil nodig. Vrouwen met een ingeslapen seksleven of een verloren libido zijn niet seksloos en zonder lust, ze weten alleen niet waar ze de vonk tot opwinding kunnen vinden. Die vonk zit niet in een pil, maar in het vrouwenlichaam zelf, in de eierstokken. En de weg daarnaartoe loopt via zelfbeminning. De taoïsten verdiepen zich al duizenden jaren in de seksuele kungfu: waar komt verlangen vandaan? Wat te doen wanneer opwinding uitblijft? Hoe beleef je een intenser orgasme? Hoe gebruik je seksuele energie niet alleen voor meer genot, maar ook voor de gezondheid?
De oude taoïsten zijn echte fans van soloseks ('wie goed voor zichzelf kan zorgen, vrijt ook beter met een ander') en kennen technieken voor zelfbeminning die onbekend zijn bij westerse vrouwen. Weet je wat hun technieken - een combinatie van meditatie en masturbatie - opleveren? ZIN. Plus nog een heleboel andere fijne en gezonde dingen. Dat leren we nu aan zoveel mogelijk Nederlandse en Belische vrouwen. Heel veel van die vrouwen hadden nooit meer zin. Het waren wanhopige dorre dozen. Moet je ze nu eens zien. Allemaal sappige vrouwen. Of je nou 25, 53 of 76 bent, je kunt zin in seks hebben tot je dood.
Je hebt er beslist geen roze lustpil voor nodig. Trek aan die tutu en activeer het verrukkelijk snorrende machientje in jezelf.

Team Vallei

PS En wat vind jij ervan, van de lustpil voor vrouwen?

Reacties  

Permalink5 J. Huiskes
GOED ZOOO, MARLEEN!
Ik moest erg lachen om je grappige stukje. Wat ben je toch een lekker maf mens! :o)
En ik ben het helemaal met je eens.
Weg met die chemische farmaceutische troep. Dat is geen oplossing.
En ook al zou er geen oplossing zijn: Liever droog, dan lichtgevend van de farmaceutica!
Maar dank voor reactie #2: Ik ga de valleicursus weer oppakken, die ik jammerlijk heb laten liggen.
26-08-2015 12:12 Citeer
Permalink4 j van Cleef
DE lustpil is niet echt werkzaam zoals bij inname voor de man. De zwellichamen bij de man zorgen voor een erectie. Bovendien zijn de bijwerkingen niet te veronachtzamen. Ik zou zeggen In uitzonderlijke gevallen zou het voorgeschreven kunnen worden.
23-08-2015 20:22 Citeer
Permalink3 Maria van Maaskant
Volstrekt vreselijk, dat lust'loze vrouwen de verantwoordelij kheid voor lustopwekking buiten zichzelf leggen. Als ik maar een pil neem.. De consumptiemaats chappij ten top. Zelfbeminning zal allemaal wel, maar bovenal: Laat een lusteloze vrouw de tijd nemen om haar man te beminnen, te geven kortom, wat ze zelf het liefst wil ontvangen, en hem ook vragen de tijd te nemen om haar erogene zones te verkennen, drie keer in haar knieholte kriebelen, likken achter het oor.. zacht hijgen door het haar bij het achterhoofd, de tenen es allemaal een heerlijke beurt geven door ze te kussen en er aan te zuigen, dan via de enkels naar de kuiten etc. Seksueel sensueel spel... laat ie het uitvinden en laat de vrouw de tijd nemen om deze exploraties te genieten en bovendien uit te delen aan haar partner!
23-08-2015 19:19 Citeer
Permalink2 Annet
Ik vind dat tegenover de berichtgeving en de hype van deze pil de kennis van het vallei-orgasme dient te staan. Taboe heerst als het om je eigen motor gaat. Om mij heen zijn vrouwen verbaasd en lacherig als ik ze wijs op hun eigen kunnen en vertel ze over het vallei-orgasme. Och lieve deugd. Ze wijzen me na op straat. 'Zij die het met zichzelf doet en ook zo zielig voor haar man'. Dat mijn man daardoor niks tekort komt en ik me superfit voel en nooit ziek ben in tegenstelling tot de vrouwen met hun dorre onderkant.... Daar hoor ik ze niet over. Lachen en uitlachen en roepen... Hè hè eindelijk hebben wij ook een pil.! Vallei-orgasme mag nog wel meer gepromoot!
23-08-2015 18:25 Citeer
Permalink1 Peggy Aarts
Ik vind het treurig, de bijwerkingen zijn in mijn ogen veel te extreem voor het hele kleine beetje effect dat de pil zou kunnen hebben. Ik las dat ze vooral goedgekeurd is omdat het seksediscrimina tie zou zijn dat mannen wél en vrouwen niet een lustpil zouden hebben. Eerder werd de pil afgewezen vanwege het te geringe effect. Sic. Ik hoop dat vrouwen er en masse bij zullen wegblijven.
23-08-2015 13:49 Citeer

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen