De meeste vragen die we krijgen gaan over soloseks. We wisten wel dat het voor veel vrouwen niet zo eenvoudig is om opgewonden te raken of een orgasme te krijgen. De helft van de vrouwen lukt dat niet of met heel veel moeite. Elke dag krijgen we mailtjes met vragen als: 'Is het nou wel of niet slim om een vibrator te gebruiken? En: 'Maar hoe begín ik dan?' En: 'Het lijkt wel of mijn onderlijf van steen is, ben ik abnormaal?'
 
We willen antwoord geven op al die vragen en hierover schrijven om vrouwen te helpen. Wat zijn de drempels? Wat zijn de twijfels over het eigen lijf? De aannames ten aanzien van seksueel genot en goed voor jezelf zorgen, de emoties die het oproept als je lijf niet lijkt te doen wat je wilt?
 
En hoe ervaren vrouwen de nieuwe aanvliegroute naar seksuele opwinding en het hoogtepunt? Precies: de technieken van het vallei-orgasme.
Vrouwen die dat onder de knie krijgen voelen meer, ervaren meer genot, meer zelfliefde en zijn gelukkiger mensen.

NB 38


 
Luister maar naar wat deze vallei-vrouwen en vallei-vrouwen-in-de-dop erover vertellen:
 
1. Wat is het fijn om lief met en voor mezelf te zijn.

2. Ik had niet meer zo'n behoefte aan seks met mijn man. Maar sinds kort begint er iets te veranderen; ik heb vaker zin uit mezelf.
 
3. Ik ben nog gevoeliger geworden voor aanrakingen.

4. Ik werd voorheen alleen opgewonden door heftige fantasieën of met het zware geschut van mijn vibrator. Nu merk ik iets nieuws: ik kom in een nieuwe fase.
 
5. Gun jezelf deze wijsheid en training. Denk: dit is mijn moment van ontspanning en genot. Het huiswerk is mijn 20 minuten-meditatiemoment, heerlijk.

Team Vallei

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen