We kwamen een scène tegen uit de show van cabaretière Sanne Wallis de Vries: Het eerlijke verhaal over Vijftig tinten grijs. We deden het bijna in onze broek van het lachen. We weten zeker dat de scène uit het leven gegrepen is. In heel wat Hollandse en Vlaamse huishoudens werd wat afgeëxperimenteerd na het lezen van de trilogie. De toenemende verkoopcijfers van zweepjes, buttplugs en vooral Ben Wa-balletjes bewijzen dat.
 
Sanne Wallis 


We realiseerden ons ook dat de Vijftig tinten grijs-hype is overgewaaid.
Horen jullie er iemand nog over?
 
Dat is niet zo gek, want op seksspeeltjes raak je uitgekeken.
Met een dildo van anderhalve meter red je je huwelijk niet.
 
En geile verhaaltjes wennen.
 
Dat zit zo.
 
Vrouwen lezen opwindende verhalen om zin te krijgen.
Zelfs als je Vijftig tinten een eh kutboek vindt, voel je iets... wellustigs als je het leest. Genitale respons heet dat. Als je leest over seks, het anderen ziet doen of seksgeluiden hoort bij de buren, reageert het menselijk lichaam. Mannen krijgen een erectie, vrouwen worden vochtig. Het is een onbewuste reactie die je niet tegen kunt houden.
 
Het vrouwenbrein reageert heel goed op 'vieze verhaaltjes'. Vandaar dat vrouwen bij bosjes vielen voor Vijftig tinten grijs.
 
Maar: na drie keer heb je het wel gezien.
 
Het mannenbrein zit anders in elkaar. Mannen zijn niet snel onder de indruk van sexy verhaaltjes, zij krijgen het warm van beelden. Een blote buik of een vrouwenborst kan de hele boel al in stelling brengen. Daarom zijn mannen zo dol op porno. 
Zo, weet je dat ook weer. 
O ja, en hier vind je dat hilarische filmpje over Vijftig tinten grijs.
  

Team Vallei

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen