We keken vandaag eens naar de statistiek van onze blogs. We waren benieuwd wat de best gelezen stukjes zijn.
Op 1: Hoe voelt een vallei-orgasme?
Op 2: Scheren of niet?
Op 3: Waarom je het liefst op een foute man valt.
 
Over foute mannen krijgen we heel vaak vragen.
Daarom een herplaatsing van dit blog, want heb je nou echt betere seks met een foute man (of foute vrouw)?

NB 31

Gisteren dronken we koffie met Annet, die al twintig jaar getrouwd is met Frank. Vrijen doen ze nauwelijks meer. Annet vertelde dat ze eigenlijk alleen maar seks kan hebben met een foute man. 'Met Frank doe ik het alleen als hij bij me weg dreigt te gaan of als hij verliefd wordt op een ander,' zei ze.

Ook Theone (49 en single) wil het liefst seks met een foute man: 'Ik zoek gevaarlijke mannen, criminelen zelfs. Mannen met wie ik geen vrienden wil worden en met wie ik nooit een kind zou willen. Maar met foute mannen heb je nu eenmaal de beste seks.'
 
Wat moeten vrouwen toch met rotzakken?
 
Nou, dit.
Als vrouwen geen grip hebben op hun seksualiteit, gaat hun seksuele energie met hen op de loop.
Wat?
Bijna geen westerse vrouw is meester over haar seksualiteit. Misschien wel logisch, want hoe moet je weten waar je seksualiteit zit en hoe hou je haar aan de leiband? Seksuele grip kun je vergelijken met een Ferrari die in de garage stationair draait. Er zit niemand achter het stuur en de garagedeur staat open. De eigenaresse van de auto is een appeltaart aan het bakken.
 
'Schat,' zegt de Ferrari, 'ik ga even een blokje om.'
 
Ja, nu ontstaan er toestanden.
Die Ferrari gaat keihard rijden zonder dat het bazinnetje weet wat er gebeurt.
 
Als je zelf niet de baas over je seksualiteit bent, ben je ook niet verantwoordelijk. Je geeft die verantwoordelijkheid makkelijk aan iemand anders. Foute mannen (en vrouwen) pakken het: ze gaan gewoon achter het stuur zitten en geven flink gas in joúw Ferrari. Ze hebben een neus voor vrouwen die hun grenzen niet bewaken en weten: daar is een lekker hapje te halen.
 
Vrouwen die zeggen dat ze alleen seks kunnen hebben als het spannend is, hebben het nodig dat een ander over hun grenzen gaat. Als je je verdiept in de kennis en de seksuele wijsheden van de taoïsten en de technieken van het vallei-orgasme leert, word je de baas over je eigen seksualiteit. Je weet precies waar deze zit en je voelt de kracht ervan. Je weet ook dat je de Ferrari nooit meer onbemand met ronkende motor in de garage laat staan. Je draait het contactsleuteltje alleen om als je zelf achter het stuur zit. Jij bent de baas over wat er gebeurt in je seksuele gebied. En je geeft die kennis door aan je dochters, zodat zij niet dezelfde misstappen maken.
Foute mannen? Je grijnst erom en rijdt ze zingend voorbij in je snelle wagen.

Team Vallei

PS En nee, foute mannen en vrouwen zijn beslist geen betere minnaars. Vaker niet zelfs, omdat ze louter uit zijn op hun eigen gerief.

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen