Vorige week zaterdag slierden we met vriendin Betty door de stad. We slenterden wat, ver van het centrum en ploften neer op een rustig terrasje. Midden in de zon. Je begrijpt niet dat we met maar twee andere koppels aan een tafeltje zaten. Rond drie uur we hadden al een biertje op werd Betty onrustig. Ze wilde naar een plek met veel mensen.
Wij: 'Er zijn hier toch ook mensen, wat bedoel je?'
Zij: 'Ik heb honger.' 
Wij: 'Je hebt net twee hotdogs op, doe normaal.'

Ze bedoelde wat anders.

 NIEUWSBRIEF 18

 Ze had honger in seks en wilde een man.

Betty is vorig jaar gescheiden na een lang en ongelukkig huwelijk en heeft het regelmatig op haar heupen. Ze zegt dan: 'Ik ben horny, ik moet bevredigd worden.' We voeren keer op keer hetzelfde gesprekje.
Wij: 'Denk je dat een onenightstand je gaat bevredigen?'
Zij: 'Nou, ik denk niet dat ik klaarkom, maar ik wil gewoon... uh... aandacht.'
En dan zeggen wij: 'Geef jezelf dan aandacht!'

We hebben Betty natuurlijk allang verteld over het vallei-orgasme en waarom uitgerekend zij er bij gebaat zou zijn. Voor degenen die het nog niet weten, dit is het verhaal: als je de technieken van het vallei-orgasme leert, krijg je grip op je seksualiteit. Is je seksualiteit ongetraind (dat geldt voor alle westerse vrouwen) dan is ze als jong hondje dat als een dolle aan de riem loopt te trekken. Het hondje bepaalt waar jullie naartoe gaan en sleurt jou mee. Zoals je een jonge pup kunt africhten, zo kun je ook je seksualiteit trainen. Je loopt dan niet meer als een kip zonder kop, zoals Betty, achter je eigen, wilde geilheid aan (waardoor je je laat nemen in een steegje, midden in de nacht seks hebt op het biljart of 's morgens wakker wordt naast een heel onappetijtelijke vent), maar

JE STILT JE EIGEN HONGER.

Al eens gedacht hoe fijn dat is? Hoe prettig en rustig het zou zijn om niet meer voortgedreven te worden door onvervuld verlangen? Je beschermt jezelf tegen teleurstellende seksuele avonturen. Je legt een stevig fundament onder je bestaan. Als single maak je betere keuzes.

Team Vallei 

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen