Zeg When Harry met Sally en iedereen grinnikt.
Hij blijft superleuk, de scene waarin Meg Ryan haar vriend midden in het restaurant laat zien dat een orgasme faken voor een vrouw een fluitje van een cent is en dat alle mannen erin trappen.

youtube


We vonden op YouTube een parodie op de scene, een soort flashmob waar we heel hard om hebben gelachen. Voor je gaat kijken, nog even wat anders.

Je kunt gieren van de pret om faken, maar in de kern is het natuurlijk niet leuk. Ik denk dat er nog steeds in veel bedden gefaket wordt. Vrouwen zeggen dat ze het niet doen, uit schaamte waarschijnlijk. Geen orgasme krijgen, vooral niet tijdens het vrijen met de partner, komt heel veel voor. Vrouwen denken dat het aan hen ligt, dat ze niet normaal zijn. 

Dat is niet waar.

Je krijgt geen orgasme als je kind slecht slaapt. Als je uitgeput bent. Als je een uur geleden nog ruzie maakte met je man over wie de auto naar de APK doet. Als je geldzorgen hebt. Als je denkt dat je te dik bent. Als je niet weet wat je lekker vindt. Als je twijfelt of je je schaamhaar nu wel of niet moet harsen. Als je moeder erg ziek is. Als je de vergadering voor morgen alvast in je hoofd doorloopt.

We willen maar zeggen: wie stresst of de zenuwen heeft komt niet klaar.

Het is dus niet zo gek dat vrouwen faken.

De vraag is wel of het zin heeft.

We horen graag jullie mening over het onderwerp. Of je het wel eens doet. Of je partner het in de gaten heeft en waarom je het doet.

Hier vind je dat heel grappige filmpje. 

Team Vallei

Reacties  

Permalink1 Susanna
Hier in Suriname ben ik zeker, dat een orgasme faken heel erg veel voorkomt. Het is zo erg hier dat veel vrouwen niet eens weten wat een orgasme is. Het is in Suriname een mannen maatschappij, ik hoop dat het je ooit lukt om een keer hier in Suriname interviews af te nemen onder de vrouwen, ben zeker ervan dat je er heel erg van gaat opkijken.

Ik keur orgasme faken helemaal af. Men staat er niet bij stil wat voor impact het geestelijk heeft op jouzelf. De vrouw denkt vaak om te gaan faken zodat ze snel af is van der partner en het gezeur over seks. Of misschien zelfs om hem een genoegen te doen.

Een vrouw die van der zelf houdt en haar eigenwaarde hoog houdt doet niet mee aan orgasme faken.

Groetjes,
Susanna
23-01-2014 17:01 Citeer

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen