We hadden graag juichend verteld dat verliefdheid tegenwoordig honderd jaar kan duren. Maar de realiteit heeft me ingehaald.

Verliefdheid gaat over.

Jammer hè. Hoe leuk zou het zijn als we eindeloos met sterretjes in de ogen naar de ander zouden kijken, hoe fijn zouden we op gewicht blijven (de meeste vrouwen vallen af als ze hevig verliefd zijn) en wat zou de seks eenvoudig zijn.

Luchtkasteel

Maar de vlinders verdwijnen. Na een maand of zes of na een jaar is het gebeurd. Ook met de vanzelfsprekende seks en de hitsigheid. Het ligt aan de hormonen, die maken je ontvankelijk voor de ander en zorgen voor verrukkelijke vrijpartijen.
Het is een soort drug en het is tragisch maar waar: je vindt het niet meer terug. Laatst spraken we een vrouw die heimwee heeft naar die eerste tijd. Ze zei: 'Soms denk ik: weet je wat, we gaan uit elkaar en beginnen gewoon opnieuw.'
Leuk bedacht, maar de natuur laat zich niet foppen. 

'Dus er is niets te doen?'

Nou ga even zitten. Er is een manier om de vreugde van het vrijen van de eerste tijd terug te vinden. Als je de technieken van het vallei-orgasme leert, kom je op de bal te zitten. Je krijgt meer zin in seks omdat je weet waar de vonk zit. Je wordt een sensuelere vrouw.
Eeuwige verliefdheid is een sprookje, het vallei-orgasme zeker niet. Dat is praktisch en toepasbaar en door alle vrouwen te leren. Het is een heel fijn cadeau aan jezelf en aan de liefde.

Team Vallei

Reacties  

Permalink2 Mijnheer Henque
Maar dat kan je niet zomaar als algemene waarheid stellen. Die chemische oorzaak verdwijnt maar soms komt zorgt het gedeelde leven voor een bron die minstens zo diep is en zorgt dat het gevoel blijft. Geen idee hoe en waarom verder, maar ik heb nog steeds vlinders, voel blijdschap en wordt verlegen enzovoorts van Mevrouw Henque, ook na 10 jaar.
11-01-2014 18:43 Citeer
Permalink1 Mieke Schepens
Graag gelezen.
18-10-2013 13:00 Citeer

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen