Ze miste die minnaar zo, vertelde Sabine afgelopen weekend. We ontmoetten Sabine (55) op een feestje. Jullie snappen natuurlijk dat als we met een wildvreemde vrouw aan de praat raken, het gesprek binnen no-time over het vallei-orgasme gaat. 

Sabine zei: 'Seks? Ik heb het nooit meer, want ik ben al jaren alleen.'

Wij zeiden: 'Maar doe je dan helemaal niet aan soloseks?'
Nee, dat vond ze zo kaal, ze wilde vrijen met een warm lichaam, een echt mens.

Minnaar Haar

We snappen dat. Samen in bed liggen is meestal - het toppunt van gezelligheid.

Maar als die fijne partner niet voorhanden is, moet je als gescheiden of single vrouw natuurlijk wel goed voor jezelf zorgen.

Je draagt ook geen kleren met gaten en je eet ook niet elke dag uit de muur. Je seksualiteit laten versloffen is geen goed idee.

De taoïsten zeggen: lekker vaak orgastisch zijn is goed voor je gezondheid. Het voorkomt dat je 'droogkookt' en in onvervuld verlangen terecht komt.

Onvervuld verlangen?

Je weet wel wat dat is.

€¢ Je wordt een hunkerende vrouw die met verkeerde mannen meegaat. 
€¢ Je verwart seksuele aandacht met liefde. 
€¢ Je verliest je seksuele grip.

Je kunt je seksualiteit beschouwen als een elektrisch hondje. We kochten er laatst een bij de speelgoedwinkel. Batterijen in zijn buikje, knop indrukken en daar loopt hij. En hij stopt als wij dat willen. Blaffen doet hij ook op commando. Seksualiteit werkt net zo als dat hondje. Mits je de technieken van het vallei-orgasme kent. Valleivrouwen kunnen zin in seks aan en uit zetten. Ken je de technieken niet (en dat geldt voor het gros van de mensheid) dan overkomt zin in seks je.

Sabine keek ons aan en zei: 'Hoe weet jij dit allemaal?' 
We vertelden haar over onze kennismaking met de wijsheid van de oude taoïsten. Hun visie op seksualiteit en over de honderden vrouwen die inmiddels al kennismaakten met die geheimen.

Ze zei: 'Ik wil dat ook!'

Nu doet ze mee aan de cursus.

Slimmerd.

Team Vallei

 

Reacties  

Permalink1 Jeanet Meis- Huizing
Ik ben 73 en heb sinds vorige week een veel jongere minnaar. De seka was de eerstekeer geweldig. Ik heb nog nooit zo'n goede minnaar gehad. Hij nam er echt de tijd voor. Wat een genot. Ik wil dat dat zo blijft tot de leeftijd die mij gegeven wordt. Daarom moet ik het zijn.
22-01-2014 00:56 Citeer

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen