Gelukkig maar dat je niet weet wat er allemaal in die hotelkamer gebeurde voor jij en je geliefde arriveerde.

Maar dat er veel gevreeën wordt in hotels is duidelijk.

En logisch ook.

Bij stellen die al wat langer bij elkaar zijn ebt de zin in vrijen weg. Dat is een natuurlijk proces. Zolang je verliefd bent, zorgen verliefdheidshormonen voor heel veel zin. Biologen zeggen: zo verover je elkaar. Na een jaar maakt het lichaam andere hormonen aan: je gaat je hechten aan de ander (en, als je het geëffende pad van de natuur loopt ga je kindjes maken).

Hoe maak je dan nog zin? 
Door een nachtje in een hotel te boeken.

Aap in hotel

De andere omgeving zorgt voor een verse, onbekende prikkel: je kijkt ineens met nieuwe ogen naar je partner. Voor je het weet ontpopt je brave Willem of Willemien zich tot een seksbeest.

Filosoof Alain de Botton schreef er leuke dingen over in zijn boekje Meer denken over seks (Arbeiderspers, € 14,95). Citaat: 'Om seksuele stagnatie met onze partner te verhelpen, moeten we naar onze geliefde leren kijken alsof we hem of haar nooit eerder hebben gezien.'

De taoïsten hebben nog een interessantere oplossing voor het geen-zin-probleem. Vrouwen die de technieken van het vallei-orgasme onder de knie hebben, leren hoe ze de vonk tot seksuele opwinding in hun eigen lichaam kunnen aanzetten.

Zoals je het vuur onder de theeketel kunt aanzetten, zo kun je de de seksuele lading in de eierstokken in beweging brengen. 
Een superieure 'truc'. 
En goedkoper dan een hotelkamer.

Sterker nog: het is geheel gratis.
Iedere vrouw kan het leren.

We krijgen soms wel eens een boos mailtje van iemand die zegt dat 'de cursus zo duur is.' 
Wij denken dat de prijs zeer schappelijk is. Reken maar eens uit wat een hotelkamer kost. 
Stel dat je je deze techniek eigen maakt en er de rest van je leven profijt van hebt.

Is € 247,- dan duur?

Welnee. 

Team Vallei

Reacties  

Permalink1 maaike
leuek verhaal Marleen, en het is inderdaad waar: in de zomervakantie is mijn seksleven altijd weer op stoom, daarna zakt het weer in.
02-09-2013 10:39 Citeer

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen