Gisteren dronken we koffie met Annet, die al twintig jaar getrouwd is met Frank.

Vrijen doen ze nauwelijks meer. Annet vertelde dat ze eigenlijk alleen maar seks kan hebben met een foute man. 'Met Frank doe ik het alleen als hij bij me weg dreigt te gaan of als hij verliefd wordt op een ander,' zei ze.

Ook Theone (49 en single) wil het liefst seks met een foute man: 'Ik zoek gevaarlijke mannen, criminelen zelfs. Mannen met wie ik geen vrienden wil worden en met wie ik nooit een kind zou willen. Maar met foute mannen heb je nu eenmaal de beste seks.'

We vroegen op Twitter wie de allerfoutste mannen van dit moment zijn. Deze vier werden vele malen genoemd.

4xfout

(Daarnaast op de lijst: Rutger Castricum, John Williams, Ruud Gullit, Victor Reinier, Hugo Borst, Jan Mulder, Matthijs van Nieuwkerk, Peter R. de Vries, Dries Roelvink, Regilio Tuur, Patrick Kluivert, Jack de Vries, Rob Kamphues, Eric Corton, Viggo Waas, Xander de Buisonje, Rik Felderhof, Hans Kraaij jr. en Edgar Davids)

Wat moeten vrouwen toch met rotzakken?

Nou, dit.

Als vrouwen geen grip hebben op hun seksualiteit, gaat hun seksuele energie met hen op de loop.

Wat?

Bijna geen westerse vrouw is heer en meester over haar seksualiteit. Logisch, want er is niemand die het meisjes leert. Hoe moet je weten waar je seksualiteit zit en hoe je haar aan de leiband houdt?

Seksuele grip kun je vergelijken met een Ferrari die in de garage stationair draait. Er zit niemand achter het stuur en de garagedeur staat open. De eigenaresse van de auto is een appeltaart aan het bakken.

'Schat,' zegt de Ferrari, 'ik ga even een blokje om.' Als dit in een film gebeurt, doe je je ogen dicht. 
Die Ferrari gaat keihard rijden zonder dat het bazinnetje weet wat er gebeurt.

Als je zelf niet de baas over je seksualiteit bent, ben je ook niet verantwoordelijk. Je geeft die verantwoordelijkheid makkelijk aan iemand anders. Foute mannen pakken het: ze gaan gewoon achter het stuur zitten en geven flink gas in joúw Ferrari.
Foute mannen hebben een neus voor vrouwen die hun grenzen niet bewaken.

Ze weten: daar is een lekker hapje te halen.

Vrouwen die zeggen dat ze alleen seks kunnen hebben als het spannend is, hebben het dus nodig dat een ander over hun grenzen gaat. Dat is overigens geen kwestie van dommigheid of slecht gedrag, het is hun niet geleerd.

Als je je verdiept in de kennis en de seksuele wijsheden van de taoïsten en de technieken van het vallei-orgasme leert, word je de baas over je eigen seksualiteit. Je weet precies waar deze zit en je voelt de kracht ervan. Je weet ook dat je de Ferrari nooit meer onbemand met ronkende motor in de garage laat staan. Je draait het contactsleuteltje alleen om als je zelf achter het stuur zit en een rondje wilt rijden.

Jij bent de baas over wat er gebeurt in je seksuele gebied.


En je geeft die kennis door aan je dochters, zodat zij niet dezelfde misstappen maken. Foute mannen? Je grijnst erom en rijdt ze zingend voorbij in je snelle wagen.

Wie bestuurt jouw Ferrari?

 

Reacties  

Alles begint bij zelfkennis, zelfwaardering, en dus het cliché van jezelf houden. Een ingewikkeld proces dat wat mij betreft een leven lang duurt. Ikzelf doe niet mee aan de cursus omdat ik het geld gewoon niet heb. Toch is het heel interessant om te lezen, dat dit ook een manier is om bij jezelf te komen. Ik vind de vergelijking met de Ferrari duidelijk en verfrissend. Zelf heb ik ook de nodige struggles ondervonden op dit gebied. Ik ben weer vrijwillig alleen, na de 3de langdurige relatie. Sex was er nog nauwelijks 1 tot 2x per jaar...op een bepaald moment denk je laat maar....Nu masturbeer ik bewust omdat ik niet wil opdrogen. Ik dwing mijzelf ertoe, en uiteindelijk is het dan meestal heel prettig. Ik wil het gevoel houden dat ik leef. En ja de controle hebben over mijn eigen leven, want die heb ik te vaak uit handen gegeven.....Suc ces allemaal met deze bijzondere cursus!
15-01-2018 09:22 Citeer
Permalink3 thea
De foute man bestaat niet. Als vrouw heb je ook een eigen verantwoordelij kheid en door je 'voelsprieten' goed te gebruiken kun je filteren en zelf kiezen. De man/mannen die zijn/hun penis achterna loopt/lopen ten behoeve van uitsluitend eigen gerief bestaat/ bestaan wel. Dus dames 'filteren en 'voelsprieten' nooit uitzetten. Moet wel lachen om foto Pauw en Moskovitch. Je zult jezelf zo voor L.. zien staan op internet. Maar is hun eigen verantwoordelij kheid qua uitlatingen in de media en ze weten zelf wel waarom. Dus laat het lekker daar waar het hoort. Dag Pauw en Moskovitch..... au!
21-03-2013 14:12 Citeer
Permalink2 Muzera
Ha, wat herkenbaar zeg! Ik heb mijn portie foute mannen wel gehad! Ik denk dat dit ook één van de redenen is dat 50 Shades of Grey zo populair is. Dan is er goed een excuus om mannen de leiding te laten nemen in bed. En ja, dat is ook sexy en spannend, maar hoe zou het gaan als de vrouw "leidt" op haar vrouwelijke manier?

Met Muzera help ik mannen om naar deze subtiele vrouwelijke leiding te luisteren. In bed, maar ook in het leven. Hoe verbind je je als man met dit mysterie en hoe breng je haar in verbinding met het mysterie!?

Maar soms is het voor mijzelf ook nog steeds spannend om op deze vrouwelijke seksuele wijsheid te blijven vertrouwen. Zeker temidden van alle porno en verwachtingen ;-) Dan is het fijn weer even zo'n blog te lezen!

Marleen, hoe denk jij over 'de goedzak' ipv de foute man als relatie-materia al? En over dat vrouwen zich snel zeggen te vervelen bij zo'n goedzak?

Liefs, Krista
04-03-2013 11:39 Citeer
Permalink1 Hennie
Meestal haak ik af bij het onderwerp 'foute mannen', deze keer niet. Het zorgde er vanmiddag voor dat ik me even heb afgevraagd of ik zelf een foute vrouw ben of lijk. Dat werd een interessant gesprek met een man;)
Mijn conclusie is ook: zelf het contactsleutelt je omdraaien!
03-03-2013 22:40 Citeer

Plaats reactie (je naam wordt niet getoond)


Beveiligingscode
Vernieuwen