Gratis e-book

Over heel moe zijn, een burn-out hebben, overbelast zijn en seksualiteit

Stress is funest voor je gezondheid. Funest voor je geluk. Voor je zin in seks. En voor heel veel andere dingen die het leven juist zo leuk maken.

Leef je continu in stress, dan is het alsof je de startmotor van je auto leeg trekt zonder hem te kans te geven weer op te laden. Je staat al moe op en je voelt je opgejaagd.

Herkenbaar?

Uiteindelijk loop je, als je lang genoeg zo doorgaat, de kans in een burn-out te komen. Maar dat hoeft niet.

De oude taoïsten hadden een manier om die startmotor blijvend op te laden. Niet ingewikkeld, duurzamer dan een elektrische auto en je houdt er je hele leven plezier van. Weet je eenmaal hoe het werkt, dan kun je dat startmotortje ook opladen als je in de auto zit – lang leve de file – of in de trein of zelfs op de fiets.

Het gaat via je seksualiteit. Heel veilig. En betamelijk. Want daar gaat het allemaal om.

Lees zelf maar.

Wil je het e-book Kom uit de kramp graag lezen? Meld je hieronder aan. Je krijgt het e-book toegestuurd. Daarnaast krijg je 5 begeleidende e-mails met tips en oefeningen over de relatie tussen seksualiteit en vitaliteit. Daarna ontvang je met enige regelmaat de vallei-nieuwsbrief (alleen leuke en waardevolle post). Daarvoor kun je je altijd afmelden, mocht je dat willen.  

  • 12 pagina's
  • 5 begeleidende e-mails met tips en oefeningen
  • En ervaringen van vrouwen

* Privacy is belangrijk, zeker als het om seksualiteit gaat. Daarom doet Vallei-orgasme niets geks met je data. Hier lees je ons privacy-statement.