Leuk dat je geïnteresseerd bent in deelname aan het nieuwe Krachtbron. Het is een gezamenlijk product van Vallei-orgasme en jou als coach. Hieronder leggen we uit hoe het traject eruit ziet en lees je de spelregels en voorwaarden. Onderaan de pagina kun je je aanmelden. Is het wat voor jou, dan kijken we uit naar een succesvolle samenwerking.


Hoe ziet het programma eruit?

De bijeenkomsten zijn een mix van het doen van oefeningen, het beantwoorden van vragen en het creëren van ruimte voor gesprek over de Vallei-training. Het programma geeft voor elke bijeenkomst aan waar de nadruk ligt. Bijvoorbeeld op het doen van een I-kracht-oefening of het doen van een bepaalde chi-kung. Daarnaast zoom je in op een specifiek stukje van de Vallei-training, zoals het seksuele centrum, het bridgen of het maken van het 'medicijn'.

Moet ik me voorbereiden?

Jazeker. Elke bijeenkomst bereid je voor (goed voor je eigen training). Denk aan één a twee uur. Op op een A4 staan de richtlijnen die je volgt voor die bijeenkomst. Het is natuurlijk verstandig om weer goed in de les te duiken die op het programma staat.

Kan ik van het programma afwijken?

Het is niet de bedoeling dat je daarvan afwijkt. Wil je een eigen programma aanbieden? Dat mag natuurlijk ook. In dat geval zou je zelf iets kunnen organiseren.

Ben ik hier klaar voor?

Ja, zolang je gebruik maakt van de online cursus en het Krachtbron-programma. Je hoeft ook zeker niet alle antwoorden te hebben: vragen die je niet kunt beantwoorden, schrijf je op en bespreek je met collega-coaches. Je bent groepsbegeleidster, geen lerares. Het gaat om samen leren trainen. 

Kan ik dit met iemand samen doen?

Eén van jullie geeft zich op. Zij is de contactpersoon met wie wij communiceren en waar we de inkomsten naar overmaken.

Wat voor soort ruimte huur ik?

De ruimte moet veilig zijn. Een huiskamer kan heel goed, als je groepje niet te groot is en alleen als er niemand onverwacht kan binnenkomen (kinderen, partners). Je kunt in een buurthuis zitten of een zaaltje huren. Let dan wel op met eventuele huurvoorwaarden: mochten er minder deelnemers intekenen dan verwacht, dan wil je niet met kosten zitten. Dit risico draag je zelf.

Wat als ik vragen heb?

Vragen stel je in de Facebookgroep aan je collega-coaches. Je kunt ook altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eventueel wordt je vraag voorgelegd aan Reinoud.

Hoe zit het financieel?

De deelneemster betaalt 497 euro. Daarvoor krijgt ze toegang tot de online cursus (a 247 euro) plus 6 bijeenkomsten (waarvan één vrouwenkring als afsluiting). De helft van de inkomsten (250 euro) gaat naar jou als coach, de andere helt (247 euro) naar Vallei-orgasme als organisatie. Stel dat je vijf deelnemers krijgt, dan verdien je 1250 euro. Let wel, bedragen zijn inclusief btw.

We werken met een minimum van 5 en maximum van 12 aanmeldingen.

Kunnen vrouwen die de online cursus Vallei-orgasme al hebben ook meedoen?

Ja. Vallei-vrouwen betalen 347 euro voor losse Krachtbron-begeleiding. Van dit bedrag gaat 250 euro naar jou als coach, dat blijft dus hetzelfde. De rest (97 euro) gaat naar Vallei-orgasme als organisatie. Let wel, bedragen zijn inclusief BTW.

Hoe zit het met de codes?

Het is helaas niet mogelijk om codes te verstrekken voor de pilot van Krachtbron. Dat heeft een nadeel voor coaches die doorverwijzen naar het online programma wanneer deelneemsters besluiten voor Krachtbron te gaan. In de toekomst willen we dit anders oplossen.

Wanneer word ik uitbetaald?

Het afrekenen met de deelneemster verloopt via onze winkel. Gedurende 30 dagen houden we de inkomsten vast, vanwege de 30 dagen garantie die elke klant heeft. Heb je een bedrijf (en ben je BTW-plichtig) dan stuur je ons een factuur a 250 euro per deelnemer, dit is inclusief 21 procent BTW. Heb je geen bedrijf dan storten we de inkomsten exclusief BTW a 206,60 euro per deelnemer op een bankrekening naar keuze. 

N.B. Je factuur (pdf) kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat als ik minder dan 5 deelnemers heb?

Dan kun je er zelf voor kiezen om de bijeenkomsten door te laten gaan of ze te annuleren.

Kan ik ook meer dan 12 deelnemers krijgen?

Het lijkt ons niet wijs om meteen met grote groepen te starten. Bij deze pilot is het dus niet mogelijk, misschien in de komende jaren wel. Mocht je toch een groot aantal deelneemsters krijgen, dan kun je er eventueel voor kiezen om een tweede groepje te starten. 

Kan ik zelf ook deelnemers werven voor mijn bijeenkomsten?

Zeker. Zorg voor een duidelijke tekst op je profielpagina. Dat is waar we naartoe linken als we je voorstellen wanneer de werving start. 

Goed om te vermelden: aanmelden verloopt altijd via de site en winkel van Vallei-orgasme. Vrouwen die niet via die route binnenkomen, horen niet in de bijeenkomsten thuis.

Wie onderhoudt het contact met de deelneemsters?

Contact over de Krachtbron-bijeenkomsten loopt via jou als coach. Na aanmelding sturen we de deelneemster een mail met het programma van de bijeenkomsten en de data die je hebt doorgegeven. Ook vermelden we de naam en het adres van je locatie en je contactgegevens. Vanaf dit moment kunnen de vrouwen je bereiken zonder tussenkomst van Vallei-orgasme.

Vragen over het online programma, betalingen en administratie lopen via ons. Je kunt vrouwen doorverwijzen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat als ik onverhoopt een bijeenkomst moet annuleren?

Ben je ziek of moet je om een andere reden een of meerdere bijeenkomsten afzeggen, dan heb je meerdere opties. 1. plan je zelf een vervangende bijeenkomst in. Dat doe je het liefst zo snel mogelijk na de geannuleerde bijeenkomst, om in het aangeboden ritme te blijven. Als dat niet lukt, dan plan je een extra sessie in aan het einde van de cyclus. 

Mijn cursiste is verhinderd, wat nu?

Er is voor deelneemsters geen mogelijkheid tot inhalen. Dit zullen wij van te voren helder communiceren. Je kunt er altijd zelf voor kiezen om iemand telefonisch of per e-mail bij te praten, of een sessie bij een andere coach te laten volgen. 

Wat als het niet klikt?

We bieden een 30-dagen-garantie aan op zowel het online programma als op de bijeenkomsten. Een vrouw die in deze periode stopt, krijgt haar geld retour. Er zijn dan geen inkomsten, niet voor jou en niet voor Vallei-orgasme.

Het kan voorkomen dat een cursiste wil stoppen met de bijeenkomsten, maar wel wil blijven trainen met het online programma. Dat is mogelijk, omdat het online programma de leidraad is. Omgekeerd is het niet mogelijk om te stoppen met het online programma en wel de bijeenkomsten te blijven bezoeken.

Als een deelneemster wil overstappen naar een andere coach dan regel je dit onderling, ook financieel.

Wat als iemand zich misdraagt?

Een cursiste die inbreuk maakt op de veilige sfeer van de bijeenkomst, spreek je daar zelf op aan. Je hebt altijd het recht om iemand de toegang te ontzeggen. Meld het altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gebeurt dit binnen de garantietermijn van 30 dagen, dan is restitutie mogelijk.

Hoe zit het met seksuele veiligheid?

Daar staan we voor. Concreet houdt het in dat er nooit seksuele of seksueel getinte handelingen worden verricht tijdens de bijeenkomsten. Zowel deelneemster als coach kan zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer hier inbreuk op wordt gemaakt.

Wat als iemand privé coaching wil, naast of na de bijeenkomsten?

Dat regel je zelf, buiten de bijeenkomsten om. Wij zijn hier verder geen speler in. De vrouwen worden onderdeel van jouw eigen netwerk, evenals dat van Vallei-orgasme.

Wat zijn de kleine lettertjes?

Vallei-orgasme behoudt zich het recht voor om voorwaarden te wijzigen naarmate de pilot vordert. We doen ons best, naar eer en geweten, om de bijeenkomsten zo goed mogelijk te ondersteunen. Let wel, je draagt zelf verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor wat zich tijdens de bijeenkomsten afspeelt en het contact dat je met deelnemers onderhoudt.


Ben je enthousiast? We hopen op een win-win-win, voor jou, de deelneemsters en de organisatie Vallei-orgasme. Via de link hieronder vind je het aanmeldingsformulier van de pilot van Krachtbron.

Ja, ik wil een groepje starten en meld me aan voor het nieuwe Krachtbron 

* Aanmelden kan tot en met 21 augustus 

* We kunnen helaas moeilijk inschatten hoeveel coaches (en vrouwen) deelnemen aan Krachtbron. Om ervoor te zorgen dat we genoeg vrouwen kunnen werven, kijken we naar regionale spreiding in het aanbod van de coaches. We hopen natuurlijk dat alle coaches die zich aanmelden een plek kunnen krijgen in de pilot. Mocht dat niet lukken, en is Krachtbron een succes, dan krijg je voorrang in de volgende editie.

%MCEPASTEBIN%