Haal meer uit je online cursus.
Kom naar de vallei-vrouwen-dag.

Volle Batterijen is een dag speciaal en alléén voor vallei-vrouwen: vrouwen die de online cursus al een keer hebben gedaan of misschien ergens zijn blijven steken. 

Het wordt een event om weer helemaal op te laden. Met sisters. Met lekker en gezond eten. En met Vallei-coaches die vertellen over hun ervaringen met de online cursus en jou graag verder helpen.

Taotrainer Reinoud Eleveld is er ook. Hij beantwoordt alle vragen die je maar kunt verzinnen. Ook onthult hij nieuwe taoïstische kennis en wijsheid waarmee je nog meer uit je training kunt halen.

We organiseren deze vrouwendag op zondag 31 maart.

Voor beginners en gevorderen

Misschien besef je het niet, maar je bent een van de eerste vrouwen in Nederland die zich de techniek van het Vallei-orgasme eigen maakt. Je bent een pionier op het gebied van transformatieseksualiteit. Misschien loopt je motortje voor meer (seksuele) energie als een zonnetje. Misschien pruttelt het nog af en toe. In beide gevallen is Volle Batterijen interessant voor je.

Sommige vrouwen zeggen:

  • ‘Hartstikke fijn, die online cursus, maar aan het eind van les 8 had ik toch een beetje het gevoel: is dit alles? Doe ik het allemaal wel goed? Ik voel van alles, maar ik heb nog nooit een echt vallei-orgasme meegemaakt. Geloof ik. En hoe ga ik nou verder? Ik voel me een beetje in het diepe gegooid.’

Andere vrouwen zeggen:

  • ‘Ik fietste door de online cursus heen. Nu wil ik weten: wat is er nog meer te leren? Ik ben ondertussen een paar keer op herhaling geweest en ik blijf nieuwe plekken ontdekken en nieuwe sensaties tegenkomen. En nieuwe vragen. Af en toe zou ik best een vervolg willen.’

Samen trainen, dat helpt je verder

Wat gaan we doen?

We weten uit ervaring hoe fijn het is het als je met andere Vallei-vrouwen ‘live’ ervaringen kunt delen, vragen kan stellen, en samen kunt oefenen. De dag bestaat uit drie delen:

  1. Het opfrissen van de theorie en het delen van nieuwe inzichten.
  2. Sámen trainen. Niet het huiswerk natuurlijk, dat doe je lekker thuis. Maar wel de chi kungs en de helende klanken. Een dag om jouw kennis van het Vallei-orgasme weer eens helemaal op te frissen én echt te verdiepen.
  3. Het stellen van vragen en ervaringen delen met je sisters. 

Het wordt een dag helemaal voor jou, waarop je ook jouw batterijen – je nieren – weer kunt opladen. Voel hoe fijn het is om de chi kungs te doen. Hoe die helende klanken nou precies werken. Hoe je een lekker warme rug krijgt. Oefen met de I-kracht. Allemaal heel ontspannen en zonder moeten: hèhè…

Een zetje in de goede richting

Train je het Vallei-orgasme, dan heb je een belangrijke stap gezet op weg naar het worden van een seksueel gelukkige, vitale en wijze vrouw.

Het is een spoor, met hindernissen, uitzichten en beloningen. Je komt van alles tegen. Ook blokkades, onverwerkte emoties, leuke en minder leuke ervaringen. Het is normaal dat het je eigen maken van de technieken allerlei pieken en dalen met zich meebrengt. Soms hebben we allemaal een zetje in de goede richting nodig. Even bijtanken. Zodat je daarna weer zelfstandig verder kunt. Dat zetje krijgt je tijdens Volle Batterijen. 

Daarnaast zul je zien, dat jij weer inspirerend bent voor andere vrouwen. Zij leren van jouw proces. Wij allemaal.

Wat is een Vallei-coach?

Het zijn vrouwen die het vallei-pad al enkele jaren lopen. Ze zijn hetero, bi, lesbisch, arts, therapeut, kapster of ondernemer – en alles er tussenin.

Een Vallei-coach deed de online cursus en verschillende opleidingen om de kennis door te geven. Er zijn inmiddels 37 Vallei-coaches in Nederland en Vlaanderen. En er zijn nog ruim twintig coaches in opleiding.

Een Vallei-coach is niet volleerd, maar dat hoeft ook niet. Ze loopt een stapje voor en kan je vertellen over haar eigen ervaringen. Ze laat je zien hoe het Vallei-orgasme voor haar tot leven komt en stimuleert jou om de vruchten van de online cursus te plukken.

Er zijn verschillende coaches aanwezig op het event. Je kunt ze alles vragen, tijdens de dag, maar bijvoorbeeld ook tijdens de lunch. Vinden ze alleen maar leuk.

Locatie en tijd

De dag vindt op zondag 31 maart plaats op Landgoed ISVW (Internationale School Voor Wijsbegeerte) in Leusden.

We beginnen om 10:00 uur en eindigen om 17:00 uur.

Landgoed ISVW is een fijne locatie in de bossen bij Amersfoort. We houden het event in de grote zaal en kijken daarbij uit op het bos.

Er is een prettig restaurant waar je lekker en biologisch eet en een relaxte lounge.

Het event is zonder overnachting, maar als je wilt kun je er een heel fijn uitje voor jezelf van maken en een kamer boeken. Een kamer inclusief ontbijt boek je vanaf € 72,50, doe dit onder vermelding van Volle Batterijen. Kijk voor meer informatie op www.isvw.nl.

5 vragen

Over seksualiteit en het vallei-orgasme. Over hoe je meer energie krijgt én hoe je een wijze vrouw wordt. We hebben het over seksualiteit als bron van leven, en hoe je daar gebruik van maakt als vrouw. We hebben het niet over trucs in de slaapkamer. Het event is informerend, inspirerend en speciaal bedoeld voor vallei-vrouwen die méér willen weten. Je kunt al je vragen stellen, ontmoet Vallei-coaches en leert veel van de andere vrouwen.

Natuurlijk, dat ben je van ons gewend. Zie het event als een vrouwenkring waarin je de geheimen van de seksualiteit met elkaar uitwisselt. Het is de inwijding die we hadden moeten krijgen toen we meisjes waren. Het is veilig, het is leuk, het is betamelijk. Veel mensen verwarren ‘openlijk praten over seksualiteit’ met plakkerigheid of het overschrijden van elkaars grenzen. Dat is een van de misverstanden die we rechtzetten tijdens het event. Veel vrouwen ervaren dat als een bevrijding.

Ja, we lopen het hele ‘machientje’ nog eens langs. Reinoud onderstreept belangrijke dingen en Vallei-coaches vertellen over hun ervaringen. Je kunt direct je vinger opsteken als je ergens een vraag over hebt. Hoe zit het met dat seksuele centrum? Hoe voelt het eigenlijk als het ‘warm’ wordt? Hoe maken andere vrouwen dat bruggetje? Visualiseren ze? Het event biedt je een inspirerende blik in de ervaringen van andere vrouwen, waarmee de oude kennis van de Chinese taoïsten helemaal tot leven komt.

Zeker, zolang ze de online cursus volgt of heeft gevolgd. Je hoort dingen die achteraf wat ‘droomachtig’ kunnen aanvoelen. Wanneer je het meemaakt met een vriendin, hou je meer kennis vast. Bovendien zul je merken: wat je leert, wil je ongetwijfeld doorvertellen.

Ja. We zullen je meer vertellen over hoe je in begeleide groepjes met andere Vallei-Vrouwen kunt verder trainen, aan de hand van de online cursus. We vertellen je ook meer over het opleidingstraject voor het worden van een Vallei-coach. En we vertellen je meer over andere taoïstische opleidingen die je bij Reinoud Eleveld kunt volgen.

Doe mee en meld je aan

Volle Batterijen is een inspirerende en verdiepende trainingsdag onder leiding van taotrainer Reinoud Eleveld. Er zijn diverse Vallei-coaches aanwezig en je ontmoet gelijkgestemde vrouwen die net als jij de online cursus volgen. 

De volgende editie vindt plaats op zondag 31 maart 2019. Een ticket kost 97 euro, meldt je hieronder aan.

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider