fbpx

Ontdek het vallei-orgasme

En krijg meer zin in seks en meer energie.
Start volgende cursus: 18 april.

In het kort

Hoe het werkt

– Je leert het vallei-orgasme via een online cursus: de volgende cursus start 18 april.
– Na een vliegende start bepaal je je eigen leertempo.
– In 8 lessen leer je over zelfbeminning, seksuele energie en het vallei-orgasme.
– Je doet erotisch huiswerk in je eigen slaapkamer.
– In de Facebookgroep ontmoet je andere Vallei-vrouwen. Ze delen ervaringen, weerstanden en moedigen elkaar aan.
– Vragen kun je altijd naar ons mailen. Je krijgt persoonlijk antwoord.

Coaching en begeleiding

– Onze Vallei-coaches deden ooit zelf de cursus en zijn nu opgeleid om de kennis door te geven.
– Vallei-coaches organiseren  groepsbijeenkomsten in Nederland en Vlaanderen, voor vrouwen die de online cursus volgen.
– Je kunt daarnaast kiezen voor betaalde begeleiding door een Vallei-coach: fijne, wijze vrouwen.

Prijs en inschrijven

– De prijs van de online cursus bedraagt 247 euro (inclusief btw).
– Daarvoor krijg je heel veel waardevol materiaal.
– Je kunt de stap risicoloos zetten: je hebt maar liefst 30 dagen garantie.

Vallei-coach Christel en de lesplaat van de cursus.

Reinoud rond 350 Mary Brommer

Wie zijn je leraren?

Reinoud Eleveld

De theorie krijg je van taotrainer Reinoud Eleveld. Hij wordt geïnterviewd door een ervaren journalist: Marleen Janssen (Libelle, Linda,. Het zijn inspirerende, verhelderende en vaak ook grappige gesprekken. Reinoud is een wijze, seksueel veilige man en bovendien: Europa’s specialist op het gebied van taoïstische kennis over seksualiteit en vitaliteit.

Oefeningen voor in de slaapkamer

Die zijn allemaal ingesproken door vrouwen.

Vallei-coaches

Her en der vertellen deze vrouwen over hun eigen ervaringen met het vallei-orgasme. Je komt ze ook tegen in de Facebookgroep.

En als je al een goed seksleven hebt?

Dan leer je er iets bijzonder leuks bij. Je leert anders kijken. De technieken die je leert op de cursus van vallei-orgasme zijn interessant voor alle vrouwen. Ook dus voor hen die het wel goed hebben in bed. Er zijn fantastische nieuwe dingen te ontdekken. Luister maar naar deze vrouwen:

 • Joanna (43): 'Van kinds af aan heb ik aan soloseks gedaan, ik dacht dat ik mijn lichaam goed kende. Door de cursus van vallei-orgasme ontdekte ik dat het altijd meer van hetzelfde was. Nu kan ik echt de seksuele energie voelen stromen. En er zijn nog oneindig veel meer gevoelens mogelijk. Soms heb ik zo'n heel fijn vallei-orgasme, soms krijg ik geen hoogtepunt maar is de weg zelf al top. Ik merk dat ik een andere uitstraling krijg. Een van lekker-in-je-vel-zitten. Het is alsof ik de kern van het vrouw-zijn aanraak.'
 • Carin (46): 'Ik heb altijd een goed seksleven gehad, maar dit wilde ik onmiddellijk leren. Ik kan het goed. Ik heb de cursus snel doorlopen. Ik beleef vallei-orgasmes en ik kan zelf de levensenergie door mijn lichaam sturen. Eigenlijk is het masturberen en mediteren.'

6 vragen en antwoorden

Ja, het werkt echt. Inmiddels zijn er talloze vrouwen (meer dan 2.000) ingewijd in de technieken. De uitspraken op deze pagina, op de site van vallei-orgasme en in het boek Alleen voor vrouwen zijn echt. De verhalen van de vrouwen zelf laten zien dat je te maken hebt met belangrijke en levensveranderende kennis en wijsheid. 

Het is geschikt voor alle volwassen vrouwen. Je kunt nooit te oud zijn voor seksueel plezier. Als je je de technieken van het vallei-orgasme eigen maakt, ben je verzekerd van een lang en gelukkig en bevredigend seksleven. Alleen of met je partner. Iedereen heeft de machine aan boord waarmee seksuele energie wordt aangemaakt. Dat betekent dat je tot je honderdste een sappige, vitale vrouw kunt zijn. Alle vrouwen, hetero, bi of homoseksueel kunnen het leren. Alleen vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of een kind aan de borst hebben, moeten even wachten. Hierover lees je alles in de FAQ.

De kennis over het vallei-orgasme is inwijdingskennis die lange tijd alleen toegankelijk was voor de keizerinnen aan het hof. Door het communisme was China ontoegankelijk en bleef de kennis bewaard. Sinds een jaar of dertig sijpelt het langzaam naar het Westen en kunnen wij westerse vrouwen putten uit die bron van kennis en wijsheid.

Nee, je leert er iets bij. Dat betekent dat je in de toekomst misschien wel anders gaat vrijen met meer plezier! omdat je het geleerde in de praktijk brengt.

Absoluut. Wij vinden het uitermate belangrijk dat kennis over seksualiteit op een fatsoenlijke en veilige manier wordt overgedragen. Beschaving is belangrijk, alle informatie vertellen we netjes en betamelijk. We blijven uitdrukkelijk ver van elke pornografische trilling. Je kunt de cursus zien als seksuele voorlichting 2.0 (en dan leuk).

Als je zwanger bent of zwanger wil worden, dan gaat je energie naar het kind dat je draagt. Je kunt dan dus niet de cursus volgen. Pas na je bevalling, als je weer regelmatig menstrueert, kun je de cursus volgen. Ook als je dan nog zou voeden.

Bonussen

41 tips voor zelfbeminning

Je downloadt het e-book Do it yourself, 41 tips voor zelfbeminning. Het geeft antwoord op de volgende vragen:

 • Het lukt me niet om klaar te komen, wat doe ik fout, ben ik de enige?
 • Hoe kom ik sneller in opwinding?
 • Is het verkeerd om mezelf aan te raken?
 • Het lijkt wel of ik geen gevoel heb in mijn onderlichaam, wat kan ik daaraan doen?
 • Mijn orgasme duurt zo kort.
 • Kun je me vertellen wat de vrouwelijke erogene zones zijn?
 • Hoe krijg ik meer zin?
 • Hoe bemin ik mezelf?

Coachende e-mails

Gedurende de cursus krijg je elke week een extra tip, een verhaal van een van je sisters, een zetje in de rug. Het zijn cadeautjes die je helpen jezelf bij de les te houden. Zo weet je zeker dat je het erotisch huiswerk niet ‘vergeet’ of dat de cursus in een la belandt. Deze e-mailcoaching, in combinatie met al het materiaal in het online programma zorgt ervoor dat je alle tools in huis hebt om het vallei-orgasme te leren.

Chi kungs

Een tiental filmpjes over chi kungs, de Chinese vorm van yoga. De chi kungs zijn voorbereidende en ondersteunende oefeningen die taotrainer Reinoud Eleveld demonstreert.

 • Onder andere I-kracht oefeningen
 • Helende Klanken
 • En de ruggengraatademhaling.

Deze laatste oefening heb je nodig als je gaat leren hoe je orgastische energie omhoog brengt naar de hersenen.

Bonusmeditaties

Eeuwenoude technieken waarmee je door je eigen lichaam reist en je innerlijke balans herstelt. Je ruimt oude stress en emoties op. Je kunt ze overal doen: in de trein supermarkt of op je werk.

Besloten Facebook-groep

Toegang tot een besloten Facebookgroep. Een platform waar je lessen en vragen kunt delen met andere sisters.

Lesprogramma

Les 1

Je begint in de bekkenbodem. Je leert op een nieuwe manier voelen in dit gebied en legt een bodem onder je vrouwelijkheid. Oefeningen die je de rest van je leven doet, omdat ze zo leuk zijn.

Les 4

Met de vier pompen in de ruggengraat begeleid je seksuele energie verder naar boven, naar de hersenen. Je gaat meer vanuit je rug leven, minder stress: heerlijk.

Les 7

Een buik vol met vitale energie is lekker warm. Straks loop jij rond met zo’n gloeiend buikje. En een blos op de wangen. Het kenmerk van een vallei-vrouw.

Les 2

Je verschaft jezelf toegang tot je eigen binnenwereld en ontdekt het verschil tussen masturberen en jezelf beminnen. Daarnaast leer je het seksuele centrum activeren (een belangrijk acupunctuurpunt) en seksuele energie ‘bridgen’ (naar een andere plek brengen).

Les 5

Wat doet de seksuele energie in de hersenen? Daar brengt het fascinerende dingen tot stand. Je hormonale balans herstelt zich. Het genezend vermogen van het lichaam komt op gang.

Les 8

Je kent nieuwe, diepere vormen van orgasme. Maar je weet ook hoe je jezelf licht orgastisch maakt, de hele dag door: je zit lekker in je vel en het komt je creativiteit ten goede. Je groeit in wijsheid.

Les 3

Je kunt seksuele energie nu goed waarnemen en sturen. Het is tijd om de heiligbeenpomp en de ming-men aan te zetten: de motor en de veiligheidsklep. Het is het begin van meer vitaliteit.

Les 6

Hier is het de taoïsten allemaal om te doen: het maken van van het ‘medicijn’. Wat is het en hoe maak je het? Je seksualiteit wordt je continu stromende bron van gezondheid en energie.

Wat je krijgt

 • 8 audio-seminars, lessen waarin je de kennis krijgt overgedragen. Ze zijn niet alleen razend interessant, maar ook erg leuk.
 • 8 transcripties (de uitgetypte tekst) van de audio-seminars. Je kunt alle informatie dus nog eens rustig nalezen.
 • 8 keer erotisch huiswerk. Na het luisteren van elk audio-seminar kun je het erotisch huiswerk als mp3 downloaden. Het huiswerk bestaat uit geleide meditaties (ingesproken door een vrouw) waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een vallei-orgasme leert.
 • Verhelderende illustraties die ook erg mooi zijn.
 • Tips, ervaringen en lessen van Vallei-coaches. Deze vrouwen leerden het vallei-orgasme al eerder en zijn inmiddels gecertificeerd in het overbrengen van de technieken. Ze vertellen jou via audio-interviews over hun ervaringen.
 • Toegang tot een groeiende bibliotheek van vragen en antwoorden van meer dan 2000 vrouwen. Deze FAQ bevat een schat aan informatie.
 • Antwoord op je persoonlijke vragen. Wanneer je meedoet aan de cursus kun je alle vragen stellen die je wilt. Met de garantie dat je altijd antwoord krijgt. Inhoudelijke vragen worden voorgelegd aan de vallei-coaches of taotrainer Reinoud Eleveld.
 • Hulp bij technische vragen. We hebben een professionele en vriendelijke klantenservice die altijd klaarstaat om je zo nodig te begeleiden bij technische vraagstukken.
 • Een cursusritme van een les per twee weken. Sneller kun je niet, langzamer wel. We bieden de kennis en technieken gedoseerd aan, zodat je jezelf niet voorbij holt.
 • Jarenlange toegang tot het materiaal. Je kunt blijven herhalen, opnieuw beginnen, je eigen tempo bepalen.
 • Bonussen (zie onder lesprogramma).

Hoe ga je dit allemaal leren?

Gelukkig niet in een zweterig zaaltje of met zweverige teksten. Je doet een online programma dat je thuis volgt. Elk seizoen is er een moment dat je kunt instappen (vier keer per jaar). Je gaat tegelijkertijd van start met een grote groep vrouwen.

Daarna bepaal je zelf je eigen leertempo (je hebt jarenlang toegang tot het materiaal).

Je luistert naar audio opnamen (mp3), leest e-books (pdf), kijkt filmpjes en doet ‘erotisch huiswerk’ via geluidsbestanden. Het materiaal is gemakkelijk online te downloaden en bevat deze onderdelen:

 • Specifieke kennis over het lichaam en hoe dat werkt. Bijvoorbeeld over de bekkenbodem, de ruggengraat, de hersenen.
 • Kennis - of liever gezegd wijsheid - met betrekking tot de oosterse visie op seksualiteit.
 • Chi kungs (energie-oefeningen) om je lichaam te trainen en sterker en gezonder te maken.
 • De I-kracht en andere meditatietechnieken waarmee je in je lichaam kunt gaan.
 • Tips voor zelfbeminning.
 • Seksuele energie vergroten, sturen en gebruiken.
 • Het opwekken van vallei-orgasmes.

Vanaf het begin wordt les 1 voor je beschikbaar gesteld. Twee weken later les 2, enzovoort. Je kunt dit ritme aanhouden, maar je mag ook vertragen. Je kunt zo lang over de cursus doen als je zelf wilt. Sommige vrouwen vliegen er doorheen, andere nemen er een jaar de tijd voor. Het materiaal blijft jarenlang toegankelijk. Je kunt ook altijd weer opnieuw beginnen met de cursus, als je afhaakt.

Kan ik het ook?

De Chinese taoïsten waren gewone mensen. De technieken van het vallei-orgasme zijn niet moeilijk, ze vergen alleen oefening. Het is net als leren fietsen. Je moet weten waar de trappers zitten, hoe je remt en hoe je veilig een weg oversteekt, zonder onder een auto te komen.

Wie het vallei-orgasme wil leren, moet oefenen. 
En dat doe je op cursus.

Want hoe krijg je dat vuur weer brandend?
De boel weer stromend?
Waar zit die startmotor voor zin? (Nee, niet in de clitoris – wat iedereen denkt.) En de knop om de machinerie van je lichaam aan te zetten?
Hoe transformeer je seksuele energie tot vitaliteit (op een veilige en gezonde manier)?

Dat (en veel meer) hoor je tijdens de cursus van het vallei-orgasme.

Je leert: 

 • waar de echte startmotor voor seks zit
 • hoe je zo’n langdurig, golvend vallei-orgasme krijgt
 • hoe je contact maakt met je eigen seksualiteit waardoor het weer leuk wordt met je partner (jullie ontdooien allebei)
 • hoe je na het hoogtepunt de seksuele energie in je systeem brengt (en niet laat weglekken) waardoor je energieker en gezonder wordt
 • hoe je een wakkerder, slimmer en creatiever mens wordt: de seksuele energie voedt je lichaam en je geest
 • hoe je een leuker mens wordt, een fijnere partner, een betere moeder

Meer energie?

Ja. Dat is de prachtige ‘bonus’ van het vallei-orgasme. Je maakt superbenzine aan en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Moeilijk te geloven als je het voor het eerst hoort, maar vrouwen die de truc onder de knie hebben weten dat het werkt. Ze bloeien op en worden seksueel tevreden mensen. Ze ontwikkelen zich tot blije vrouwen die sensueel en krachtig in het leven staan. Energiek en vitaal.

Wij noemen ze vallei-vrouwen.

Er bestaat een ander paadje

Het is een spoor van kennis dat simpelweg onbekend is in het Westen. Onze ouders wisten het niet. En hun ouders wisten het ook niet. Wat ze niet wisten is dit:

Vrouwen die weten waar de seksuele energie in hun lichaam zich bevindt, kunnen die vergroten en sturen.

Je kunt dan veel langer vrijen en fantastische hoogtepunten beleven: vallei-orgasmes. De Chinese taoïsten (maar ook in andere mysteriescholen over de hele wereld zijn delen van deze kennis bekend) weten al duizenden jaren dat je zin in seks zelf kunt opwekken. Seksuele lust is in overvloed aanwezig in ons lichaam. We weten alleen niet hoe je die lustmachine aan zet. Maar iedereen kan het leren. Ook als je niet eerder kon klaarkomen of daar moeite mee hebt.

Het aanzetten van die lustmachine zorgt ook nog eens voor extra energie en vitaliteit.

We hebben allemaal een energiecentrale aan boord met een aan-uit knop. Bij vrijwel alle westerlingen staat de knop uit. Je voelt je ontsekst. ‘Ik heb geen zin in seks’, klaag je tegen je vriendinnen. En je hebt het idee dat je partner niet meer met een blik van seks naar je kijkt. De flirtkracht van vroeger is verdwenen. Je bent de startmotor voor zin in seks kwijt. En dus de startmotor van je vitaliteit.

De Chinese taoïsten stonden erom bekend tot op hoge leeftijd vitaal en gezond te blijven. Nu ken je hun geheim: seks.

Je denkt misschien: hoe kan dat?

Luister.

Als mensen aan seks doen, komt er een enorme kracht vrij: een man en een vrouw kunnen samen immers een kind maken.

Stel nou, dat je wel vrijt en geen kind maakt. En je die seksuele kracht aan jezelf zou kunnen geven. Dan zou je daarmee de accu van het eigen lichaam kunnen opladen.

Stel nou...

 • dat je weer zin in seks zou hebben
 • dat het vuurtje weer opgestookt werd
 • dat je ’s middags al zou denken: mmm, als mijn liefje er straks is, ga ik hem of haar eens even lekker zoenen
 • dat je tijdens de seks meer zou voelen, meer genot zou ervaren, zelfs een orgasme zou beleven?

Wat zou je je daar goed bij voelen. En wat zou je relatie ervan opknappen. Fijne seks en intimiteit laat alles in een relatie beter lopen. Ook de afwas, het huishouden en de reparatie van lekke fietsbanden.

En stel nou dat dit opgelaaide seksleven ook nog eens zorgt voor een extra bak met energie en levenslust.

Je zou zeggen dat we fantaseren.

Maar dat is niet zo. Dit is geen sprookje, en dit is ook niet alleen weggelegd voor een paar geluksvogels. Let wel: als je zwanger bent of probeert te worden dan gaat dat voor; als je weer menstrueert kun je de cursus volgen.

Laten we er geen doekjes om winden

Seks kan altijd beter en leuker. Er valt immers altijd wat te leren en altijd wat te ontdekken. Als je net een nieuwe liefde hebt, loopt seks vanzelf. Denk maar eens terug aan de tijd dat je net verkering had, dacht je toen weleens: ik heb geen zin?

Nooit. Als je verliefd bent heb je alleen maar zin.

Helaas gaat verliefdheid over. En dan verandert ook de makkelijke alles-loopt-vanzelf-seks.

Wist je dat bij iedereen – vrouwen en mannen – de zin in seks afneemt naarmate de relatie langer duurt? Ja, in de vakantie, dan komt het er nog wel eens van. Maar verder? Het is weg. Hoe komt dat?

 • ‘Het was een zware bevalling’
 • ‘Ik ben echt te moe’
 • ‘Ik ben uitgekeken op de manier waarop we vrijen’
 • ‘Ik lees liever een boek’
 • ‘Ik ben te oud voor seks’
 • ‘Het is allemaal te wijten aan de overgang’

Veel vrouwen die nog maar weinig zin hebben zeggen: ‘Ik lijk wel seksueel dood, het is helemaal weg.’ Een single vrouw zei: ‘Sinds mijn relatie twee jaar geleden werd verbroken, heb ik geen seks meer gehad. Zelfs de behoefte is vervaagd.’

Bij veel stellen verdwijnt behalve de seks, ook de intimiteit. ‘We liggen als twee strijkplanken naast elkaar in bed’, vertelde een vrouw. Ze maakte zich er wel zorgen over. Ze zei: ‘Ik heb het idee dat ik de enige ben, dat ik niet normaal ben’.

Gelijk een misverstand uit de weg: nee, deze vrouw is niet uitzonderlijk. Er zijn veel seksloze en seksarme relaties en veel vrouwen (en mannen ook trouwens) zijn daar niet gelukkig mee.

Misschien herken je jezelf in het bovenstaande. Waarschijnlijk zou je het graag anders willen. Het is toch jammer dat het leuke vrijen van vroeger is verdwenen. Hoe kan dat nou hè. Toen jullie nog maar net samen waren en heel erg verliefd, kon je nergens anders aan denken. 

Maar nu, na twee, vijf, tien of vijfentwintig jaar is het een beetje saai? Is seks misschien zelfs een verplicht nummer geworden? Je weet precies hoe het verloopt. Het is leuk dat je elkaar zo goed kent, maar spannend? Nee, dat niet meer. 

Misschien raken jullie elkaar helemaal niet meer aan. Het lijkt wel alsof je allebei niet meer weet hoe je de draad weer moet oppakken.

Inschrijven en investering

Elk seizoen, vier keer per jaar, opent de online cursus van Vallei-orgasme haar deuren. Als je instapt, begin je met een grote groep vrouwen tegelijk. Je motiveert elkaar en houdt elkaar bij de les.

In de cursus leer je de technieken van het vallei-orgasme vanuit je eigen slaapkamer: je luistert naar audio-fragmenten, bekijkt filmpjes, leest e-books, en doet erotisch huiswerk.

Dat levert je op:

 • Vallei-orgasmes
 • Meer sensualiteit en zin in seks
 • Meer energie
 • Jezelf sexy voelen tot op hoge leeftijd
 • Hormonale balans
 • Een gelukkige relatie met je eigen lijf

Na de start op 18 april bepaal je je eigen tempo. Je mag zo lang over de cursus doen als je wilt. Inschrijven kan vanaf eind december, schrijf je in voor de wachtlijst hieronder, dan ben je als eerste op de hoogte.

De investering voor deelname aan het online programma bedraagt 247 euro inclusief btw.

Officiële opleiding 

Vallei-orgasme is CRBKO-geregistreerd en daarmee een officiële opleiding. Dat betekent dat je de kosten voor de cursus als ‘scholing’ kunt opgeven bij de belastingdienst of je werkgever. Na inschrijving ontvang je automatisch een ‘neutrale’ factuur die je kunt gebruiken voor je administratie. Op de factuur staat geen orgasme of andere verwijzing naar seksualiteit. De bedrijfsnaam die op de factuur staat is Taotraining VOF en de cursus wordt Vallei-cursus genoemd.

Kosten zakelijk opvoeren

Heb je een eigen zaak, praktijk? Na inschrijving ontvang je automatisch een ‘neutrale’ factuur. Op de factuur staat geen orgasme of andere verwijzing naar seksualiteit. De bedrijfsnaam die op de factuur staat is Taotraining VOF en de cursus wordt Vallei-cursus genoemd. Dat moet voldoende zijn om je accountant of baas geen rode oortjes te bezorgen.

30 dagen garantie

We hebben er alle vertrouwen in dat vrouwen die aan de gang gaan met de technieken, resultaat krijgen. Dat bewezen al vele vrouwen voor je. Mocht je na je beslissing om deel te nemen toch twijfelen, dan kun je dat bij ons aangeven. We kijken of we je verder kunnen helpen. Wil je stoppen, dan krijg je het volledige aankoopbedrag gerestitueerd.

Wat vrouwen zeggen

Susan (34)

'Ik ontdekte een nieuwe manier van genot'
'Geen snackbarmanier even snel klaarkomen. Ik ontdek juist de positieve en diepere kant van seksualiteit. Die was voor mij nooit zo zichtbaar of voelbaar. Ik werkte altijd hard en snel en de ontlading ging met me op de loop. Nu zak ik veel dieper in gevoelens. Na een vallei-orgasme zijn mijn hersens ook gevoed. Ik voel me fris, opgeladen, klaar voor de dag - dat je met genot je eigen batterijen kunt opladen, dat is voor mij toch wel het inzicht van de eeuw. Ik gun andere vrouwen dit inzicht ook van harte.'

Tosca (43)

'Het is trager en dieper'
Ik wilde graag mijn eigen seksuele bron aanboren. De technieken van het vallei-orgasme helpen daarbij. Ik ben nog niet zo lang bezig met de cursus, ik ben bij les drie, maar er verandert al wat. Ik vind de wereld om me heen mooier. De techniek biedt je toegang tot je innerlijke vorm. Ik voel me meer thuis in mijn leven en in mijn lijf. Mijn orgasmes zijn trager, dieper en minder fel. Het belooft veel voor de toekomst. Vrouwen die het nog niet hebben meegemaakt zeg ik: 'Zet door, heb geduld, je wordt beloond.'

Hanneke (59)

'Dit is van mij'
'Het is net alsof er in mezelf een lampje is aangegaan. En niet een lampje om mijn partner te plezieren, maar een lampje dat voor mezelf brandt. Ik leer mijn eigen lijf weer kennen. Het lijkt of ik steviger sta. Ik ontwikkel een intieme relatie met mezelf die zoveel voldoening geeft. Ik heb een man, met wie ik graag vrij, maar ik merk dat ik heel erg gericht ben op zijn plezier en op klaarkomen. Dit is van mij. Dit ben ik. Ik wil het straks mijn dochters gaan vertellen. Dat dit kan. Ik wil hun de weg die ik gegaan ben besparen.'

En nog meer vrouwen

Menstruatieklachten verdwenen

Ik ben mijzelf gaan liefhebben. De verbinding met mijn bekkenbodem kon herstellen. Langzaam kalmeerde ook de hormonale disbalans die ik had ten gevolge van endometriose. Ik kreeg minder pijnlijke en kortere menstruaties en voelde me minder snel miserabel.
Han

Ik werd weer warm

Vallei-orgasme zette voor mij de deur open naar de ontdekkingstocht van mijn vrouwelijkheid. Zelfliefde. Van bevriezen naar ontdooien. Van altijd maar bezig zijn naar rust. Van stress naar moeiteloos. Vroeger runde ik met veel moeite een bedrijf, nu run ik er moeiteloos drie.
Sandra

Mooie orgasmes

Ik ervaar bijzondere orgasme’s; intenser of juist subtieler over mijn hele lichaam. Ik had een mannelijke benadering van seks, maar nu ervaar ik het veel zachter en als een rijkere gevoelsbeleving, waardoor ook mijn zachtere kant meer tot uitdrukking komt in het dagelijks leven.
Saskia

Ik ben nu een powervrouw

De cursus heeft me energie en stevigheid gebracht. Ik stroom weer en zit lekker in m'n vel. De relatie met mijn geliefde is verdiept en verbeterd, en de relatie met mezelf is supergoed. Ik ben blij met m'n lijf. Mijn eigen seksualiteit werd een bron van kracht en energie.
Anita

Een pot met goud

Ik zou alle vrouwen graag vertellen dat we een pot met goud binnen handbereik hebben. Seksuele energie is de krachtigste en meest creatieve energie die er bestaat. De cursus leert je die energie in te zetten om sensueler, vitaler, gezonder en krachtiger te worden.
Alke

Klachten namen af

Ik ontdekte - voor het eerst in mijn leven! - dat ik grenzen had. Grenzen in mijn werk, in relaties met vrienden, partners, kinderen, familie. En ik leerde dat ik die maar beter kan respecteren. Ik begon ook te merken dat allerlei lichamelijke klachtjes afnamen, en dat ik gevoeliger en bewuster werd.
Isabel

Je hebt het einde gehaald!

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider
×