Geef jij het lichtje door?

Start opleiding tot Vallei-coach: december 2021.

Word een stuwende kracht

Zie je om je heen steeds vriendinnen, buurmeisjes of vrouwen die je meer seksueel geluk toewenst? Zou je de kennis en wijsheid van het vallei-orgasme wel aan hen willen doorgeven? Dan ben jij een Vallei-coach in de dop.

 • Wil jij vrouwen begeleiden bij het verwerken en oplossen van hun problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit?
 • Wil jij vrouwen vanuit 'wijsheid' adviseren over relaties en de liefde?
 • Gun jij de vrouwen om je heen ook een relaxter, gelukkiger, seksueel tevreden, stressarm en wijzer leven?
 • Ben jij enthousiast over het vallei-orgasme en de technieken ervan?
 • Wil jij het verschil maken in het leven van een ander?
 • Wil jij bijdragen aan het creëren van een wijzere samenleving die gezonder is voor alle vrouwen?

Als vallei-coach ben je een stuwende kracht als het gaat om het verspreiden van de taoïstische wijsheid over liefde, relaties en seksualiteit. Je verbindt vrouwen, met elkaar, met hun partner en met hun eigen lichaam en gevoel. Vallei-coaches zijn wijze vrouwen in wording die weten hoe ze hun gezond verstand gebruiken en andere vrouwen empathisch kunnen begeleiden.

Start opleiding december 2021. 

Waarom ben jij als Vallei-coach belangrijk?

De missie van Vallei-orgasme is om in Nederland en België 30.000 vrouwen tot seksueel wijze vrouwen om te toveren. Dat lukt ons natuurlijk niet alleen. Zonder Vallei-coaches kan de missie niet slagen. Daarom zoeken we vrouwen oud en jong, dik en dun, hetero en homo, single en samen die niet bang zijn om hun eigen seksuele ontwikkeling aan te gaan en het verhaal willen doorvertellen aan vriendinnen, buurvrouwen, zussen, nichtjes en dochters.

Waarom?

De wereld heeft een grote behoefte aan gezond verstand en wijsheid, zeker op het gebied van seksualiteit en intimiteit. We denken wel dat we sinds de seksuele revolutie ‘bevrijd’ zijn, maar scholing en training zijn nog steeds hard nodig. Pijn bij het vrijen, niet kunnen klaarkomen, het eigen lichaam niet kennen: vrouwen en meisjes zijn waar het hun seksualiteit betreft nog steeds te weinig gelukkig en te weinig autonoom. De wijsheid van de taoïsten je seksualiteit als bron van kracht is onbekend in het Westen.

Dit verhaal over vitaliteit, gezond en sappig oud worden zou elk meisje al op haar dertiende moeten horen. 

Wat is een Vallei-coach?

Een Vallei-coach is aangeraakt door de seksuele wijsheid. Ze heeft zich de technieken van het vallei-orgasme eigen gemaakt. Ze begrijpt hoe ze seksuele energie in haar kringloop brengt en hoe belangrijk dat is voor haar seksualiteit en vitaliteit. Daarvoor heeft ze de cursus misschien wel tien keer doorlopen. Ze ademt de vallei-technieken en deelt die het liefst met de hele wereld.

Een vallei-coach is in staat om de taoïstische kennis en wijsheid over te dragen. Ze is communicatief vaardig en kan over onderwerpen die in de taboesfeer liggen praten op een betamelijke en niet-pornografische manier. Ze heeft oog voor de problemen van anderen en kan vrouwen voorzien van het juiste advies.

Elke vallei-coach kan de taoïstische ideeën van vallei-orgasme op haar eigen manier integreren in haar werkzaamheden.

In sommige gevallen sluit het vallei-orgasme naadloos aan bij hetgeen je al in je praktijk uitoefent, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Je kunt het vallei-orgasme inzetten als aanvullende kennis bij de werkzaamheden die je verricht. Ook kun je zelfstandig opereren als coach. Maar je kunt er ook voor kiezen om wanneer je die behoefte of dat talent bezit evenementen of webinars te organiseren om de kennis te verspreiden. Je kiest zelf de vorm en de manier die bij jou passen en voor jou goed voelen. 

Een aantal voorbeelden:

 • Je bent Vallei-coach die vrouwen begeleidt die niet voldoende discipline en motivatie hebben om de cursus op eigen kracht te volgen, je organiseert bijvoorbeeld vrouwenkringen.
 • Je bent seksuoloog met een tweesporenbeleid ('westers' en taoïstisch).
 • Je bent relatietherapeut met een taoïstische visie.
 • Je bent schoonheidsspecialiste met workshopdagen over innerlijke schoonheid.
 • Je werkt als burn-outspecialist met een betaald onlineplatform (medisch en taoïstisch).
 • Je bent een overgangsconsulent die taoïstisch wil coachen.
 • Je bent shiatsutherapeut of meditatieleraar en wilt vrouwen meer leren over seksualiteit en bronkracht.

Wat levert het je op?

De training tot Vallei-coach is een fascinerende ontdekkingsreis.

Er is veel vraag naar coaches en het aanbod is groot. Het is goed als je je kunt onderscheiden. Met de kennis en wijsheid van de taoïsten gebeurt dat. Als je al bezig bent met het vallei-orgasme, dan weet je waarschijnlijk al dat het verhaal en de wijsheid heel diep zijn. Je hebt misschien ook al ontdekt dat grip hebben op je seksualiteit de turbo is op alles. Op je gevoel van welbevinden, op de manier waarop je moeilijke gesprekken aangaat, op je humeur, je geluksgevoel, je zelfstandigheid, je zelfvertrouwen. De seksuele technieken zorgen voor meer seksueel plezier en meer vitaliteit, maar ze zetten ook stuwing op je plannen en dromen. Vrouwen die het vallei-orgasme leerden, besloten eindelijk te kiezen voor een andere baan. Te breken met oude, zieke patronen, zij begonnen hun eigen bedrijf.

De seksuele technieken van de oude taoïsten zijn het onmisbare ingrediënt in elk recept. Of je nu psychotherapie geeft, in het bedrijfsleven of bij een overheid werkt, mediator bent of vrouwen helpt hun destiny of passie te vinden. Vallei-coaches hebben een unique selling point: zij weten iets over seksualiteit en vitaliteit en gezond oud worden wat andere coaches niet weten. Het is eeuwenlang de missing link geweest. En nu kun jij het gaan gebruiken en inzetten in je eigen bedrijf. 

Met je eigen persoonlijke ontwikkeling zit het dus wel goed.

En hoe zit het met de verdienste? Als Vallei-coach kun je extra gaan verdienen. Je kunt gaan werken met materialen en trainingsvormen die reeds zijn ontwikkeld. De belangrijkste tool die duizenden vrouwen de technieken leert, is het online programma vallei-orgasme. Een Vallei-coach coacht namelijk wel in seksualiteit, maar gaat nooit mee de slaapkamer in. Via het online programma blijft de coaching betamelijk en schoon. De online cursus vormt daarom de basis. Als Vallei-coach kun je de cursus verkopen aan je klanten en ontvangt daarvoor een affiliate fee: een aantrekkelijk percentage op elk verkocht programma. Dit levert extra verdienste op. Ook kun je twee keer per jaar meedoen aan het begeleide groepsprogramma Krachtbron. Je begeleidt een groepje vrouwen die de online cursus doorlopen. Hiervoor krijg je per deelneemster een vergoeding. Ook word je uitgenodigd voor events van Vallei-orgasme om andere vrouwen te inspireren.

Hoe word ik Vallei-coach?

 • Simpel: je schrijft je in voor deze 9-daagse opleiding.
 • Gedurende een jaar komen we - jij, andere deelneemsters, je leraar Reinoud Eleveld en vrouwen die al Vallei-coaches zijn - bij elkaar.
 • Het zijn frisse, veilige en inspirerend bijeenkomsten waarin je heel veel nieuws leert over vrouwelijke seksualiteit én vitaliteit.
 • Tussen de bijeenkomsten door zijn er telefonische inbelmomenten, waarin we met elkaar in contact blijven en we je voortgang bewaken.
 • Volg je de online cursus? Fantastisch, je maakt een enorme verdiepende stap.
 • Volg je de online cursus nog niet? Geen punt. We beginnen helemaal van voren af aan.
 • We werken aan je vaardigheden als Vallei-coach en je wordt hierin gecertificeerd. Vanaf dat moment ben je een onderdeel van de beweging Vallei-orgasme en onderdeel van een inspirerende groep vrouwen die allemaal werken aan dezelfde missie: een gelukkigere en gezondere seksualiteit voor onszelf, onze sisters en dochters.

Wat krijg ik?

Je kunt Vallei-orgasme gebruiken als moederschip. De online cursus vallei-orgasme is de basis voor iedere Vallei-coach. Als Vallei-coach word je affiliate partner en verdien je mee aan de via jou verkochte online programma’s. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse leermaterialen als e-books met diverse thema’s, webinars en podcasts, input voor webinars en werkboeken en trainingsstructuren.

Als vallei-coach lift je mee op de gemeenschappelijke marketing. Vanuit het ‘moederschip’ verwijzen we klanten naar je door. Je profiteert dus mee van de werving op onze community van 30.000 vrouwen. Zelf kun je natuurlijk net zo hard werken aan je eigen bedrijf en aan de werving van klanten. Als je dat wilt, want niets is verplicht. Elke Vallei-coach is uniek en pakt het anders aan.

Daarnaast krijg je: 

 • 5 dagen training onder leiding van Reinoud Eleveld (inclusief een aantal avondprogramma's) plus 4 dagen training onder leiding van verschillende Vallei-coaches.
 • Inclusief overnachtingen, biologische lunches en diners
 • 7 x Zoom-calls onder leiding van verschillende Vallei-coaches en een kick-of (eerste Zoom-call) met Reinoud Eleveld
 • Bewijs van certificering
 • Antwoord op al je vragen en kwesties
 • Een Vallei-coach-Facebook-groep waarin hobbels en successen worden gedeeld. Hoor je eenmaal bij de club, dan krijg je ook toegang tot de Facebook-groep met alle huidige Vallei-coaches.
 • Toegang tot alle extra online cursussen van Vallei-orgasme (overgang, burn-out en relaties - deze worden op dit moment niet verkocht)
 • Training in hoe je jezelf kunt profileren als coach. De training is praktisch en gaat over de vraag hoe je de kennis over seksualiteit en intimiteit op een zakelijke doch integere manier in de markt zet. Oftewel: hoe kom je aan clienten? Hoe ga je samenwerkingsverbanden aan met andere ondernemende vrouwen?
 • Toegang tot een map met wervend materiaal van vallei-orgasme (logo's, banners, e-books, webinars)
 • Affiliate deals met Vallei-orgasme
 • Een eigen profielpagina. Hier geef je jouw visie op het vallei-orgasme, zodat jouw cliënten zich thuisvoelen op jouw pagina
 • Een professionele foto voor je profielpagina
 • Gemeenschappelijke marketing. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen als coach aan het Krachtbron-programma, waarbij Vallei-orgasme vrouwen werft voor jouw begeleiding
 • Automatische rapportage en uitbetaling van jouw affiliate-inkomsten
 • Gebruik van het merk Vallei-orgasme en/of Vallei-coach
 • Traffic op vallei-orgasme.nl (duizenden bezoekers per maand)
 • Meeprofiteren van werving op de e-maillijst van ruim 25.000 vrouwen
 • Meeprofiteren van persaandacht
 • Verdiepende opleiding van taotrainer Reinoud Eleveld in de vorm van 2 terugkomdagen per jaar die worden aangeboden tegen kostprijs
 • Bonus: Vallei-coaches die zijn aangeraakt door de taoistische wijsheid kunnen ook verder trainen. Via taotraining.nl, het verdiepende online platform van Reinoud Eleveld. Je kunt 2 modules (online trainingen) tegen de kostprijs van 47 euro per stuk aanschaffen (ter waarde van € 247 per stuk)

Wie is mijn leraar?

Reinoud rond 350 Mary Brommer

Vijf van de negen trainingsdagen is Reinoud Eleveld, senior taotrainer, je leraar. Hij verdiepte zich een leven lang in taoïstische kennis en technieken. Hij gaf talloze trainingen en workshops aan mannen en vrouwen in de inwijdingskennis uit het antieke China. Reinoud is specialist op het gebied van vitaliteit, gezondheid en seksualiteit. Hij is een van de meest gerenommeerde taoïstische trainers van Nederland en een seksueel veilige leraar. Aan zijn zijde staat altijd een goed opgeleide, vrouwelijke, Vallei-coach. Inmiddels trainen enkele duizenden vrouwen bij Reinoud Eleveld via online programma’s, boeken en opleidingen. 

Reinoud verlaat op gezette tijden de zaal, zodat er momenten zijn waarop je met vrouwen onder elkaar bent. Deze momenten vinden altijd plaats onder begeleiding van een Vallei-coach.

De overige trainingsdagen worden begeleid door Vallei-coaches die op verschillende gebieden expertise hebben, zoals relaties, vitaliteit en menopauze. Het precieze rooster wordt ruim op tijd gemaakt. 

Data

De data van de opleiding vind je hieronder, van zowel de trainingsdagen als de telefonische sessies. 

 • Dag 1 en 2 van de opleiding (avondprogramma en overnachting) - 14 en 15 december 2021 (onder leiding van Reinoud Eleveld)
 • Groepscoaching via Zoom - 18 januari 2022 (met Reinoud Eleveld)
 • Groepscoaching via Zoom - 15 februari 2022
 • Dag 3 en 4 van de opleiding (avondprogramma en overnachting) - 8 en 9 maart 2022
 • Groepscoaching via Zoom - 5 april 2022
 • Groepscoaching via Zoom - 3 mei 2022
 • Dag 5 van de opleiding - 7 juni 2022
 • Groepscoaching via Zoom - 5 juli 2022
 • Groepscoaching via Zoom - 2 augustus 2022
 • Dag 6 van de opleiding - 6 september
 • Groepscoaching via Zoom - 4 oktober 2022
 • Dag 7 en 8 van de opleiding (avondprogramma en overnachting) - 8 en 9 november (onder leiding van Reinoud Eleveld)
 • Dag 9 van de opleiding (certificering) - 13 december (onder leiding van Reinoud Eleveld)

Tijdens de trainingsdagen beginnen we steeds om 10:00 op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Op de dagen zonder overnachtingen gaan we door tot 17:30. Op de dagen met overnachting is er een avondprogramma. Telefonische groepscoaching vindt steeds plaats in de avond, rond 20:00. Kun je er een keer niet bij zijn: de audio-opname van de sessie wordt de volgende dag verstrekt.

Voor elke telefonische sessie is het de bedoeling dat je bij elkaar komt met je intervisiegroep. Dat kan ook telefonisch of bijvoorbeeld via Skype.

Wat zeggen vrouwen die al meedoen?

Myra: “Het vallei-orgasme heeft mij zoveel gebracht in mijn eigen leven en werk dat ik dit als businesscoach ook mijn klanten wil leren. Ik reik hun tools aan om hun barriëres en blokkades te doorbreken. Ze kunnen nu bij belangrijke beslissingen in contact blijven met hun gevoel en leren hard te werken op een zachte manier.”

Lindy: “Mijn eigen leven was heel anders gelopen als ik dit op mijn achttiende geleerd had. Ik ben docent op een middelbare school en ik wil meiden graag onderwijzen. Door het vallei-orgasme leren ze zichzelf en hun seksualiteit met alle bijbehorende grenzen en experimenten pas echt kennen. Ik wil dat ze zich veilig voelen bij zichzelf, zodat seksualiteit weer beschaafder wordt.”

Caro: “In mijn seksuologie- en relatiecoachingspraktijk wil ik vrouwen leren om de verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen, voor hun persoonlijkheid en gedrag, hun seksualiteit, hun relatie. Ik ben ervan overtuigd dat de taoïstische ideeën mijn cliënten eyeopeners gaan opleveren.”

Tineke: “Ik wil vrouwen in contact brengen met de energieën in hun lichaam. Ik laat ze kennismaken met spiritualiteit via allerlei Aziatische technieken, de taoïstische technieken sluiten hier perfect op aan.”

Wat kost het?

 • De prijs van de opleiding (inclusief overnachtingen, maaltijden, inhuur van trainers, intervisie, certificering en ondersteuning na de opleiding) bedraagt 2247 euro, inclusief btw.
 • Je voldoet het bedrag in één keer of kiest voor een betaling in vier kwartaaltermijnen van 575 euro, inclusief btw.
 • Na certificering ziet Vallei-orgasme je als partner: je krijgt - indien je dat wilt - een plek op de website, kunt meedoen aan gezamenlijke activiteiten en maakt gebruik van lesmaterialen. Je maakt deel uit van de beweging en een inspirerende groep vrouwen.
 • We gaan ervan uit dat je reeds toegang hebt tot de online cursus.
 • Aanmelding voor de opleiding gaat via een selectieprocedure.

Aanmelden

Wil jij graag deelnemen aan de opleiding? Dan horen we graag van je. We zoeken een mix van beginners, vrouwen met ervaring en professionals, zoals trainers en therapeuten. Klik hieronder op ‘aanmelden’ en vul het motivatie-formulier in, zodat we op die manier kennis met je kunnen maken. Na het invullen van het formulier beoordelen we je aanmelding. We nemen binnen twee weken contact met je op.

Eerst een gesprek?

Ben je serieus geïnteresseerd in de opleiding Vallei-coaching, maar wil je graag nog het een en ander bespreken met iemand die de opleiding zelf heeft doorlopen? Je kunt een telefonisch gesprek aanvragen met Ciska Beijer. Ciska is Vallei-vrouw van het eerste uur, Vallei-coach en vertrouwenspersoon van de opleiding.

Vraag een telefonisch gesprek aan.

Algemene voorwaarden

 • We gaan ervanuit dat je toegang hebt tot het online programma voor de start van de opleiding. Het online programma Vallei-orgasme is niet ingegrepen in de prijs voor de opleiding.
 • Moet je door omstandigheden je deelname aan de opleiding annuleren, dan krijg je voor de resterende tweedaagsen, mits 6 weken van tevoren aangegeven, een bedrag terug van 190 euro per tweedaagse. Voor de resterende eendaagsen krijg je, mits 2 weken van te voren aangegeven, een bedrag terug van 60 euro per eendaagse.
 • Je kunt geen restitutie ontvangen voor een losse gemiste tweedaagse of eendaagse; dit kan alleen als je de gehele resterende opleiding annuleert.
 • Je kunt maximaal één eendaagse of tweedaagse missen om te blijven deelnemen aan de opleiding.

Veelgestelde vragen

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om aan de opleiding deel te nemen, je hoeft ook geen coach te zijn.

Als je de opleiding tot Vallei-coach hebt doorlopen ben je een heleboel vrouwen een stapje voor. Je bent niet volleerd, maar dat hoeft ook niet. Het gaat erom dat je bereid bent om verantwoordelijk om te gaan met het overdragen van deze seksuele kennis. Het online programma vormt de basis voor je overdracht. Je hoeft je cliënten niet alles zelf te leren. Je begeleidt vrouwen in het leerproces dat ze zelf ingaan.

Hoe je je coach-schap vormgeeft, bepaal je ook helemaal zelf. Er zijn vrouwen die een eigen praktijk openen, maar ook vrouwen die meisjes in de luwte coachen. Dat doen ze gewoon op het werk, niemand hoeft er iets van te weten. 

Je hebt geen verplichtingen als Vallei-coach, wel een hoop inspirerende vrouwen om je heen die het allemaal anders aanpakken. 

Dat ligt eraan hoe je je werk als Vallei-coach gaat invullen. In eerste instantie hoeft het niet. Je kunt gewoon beginnen, zolang je je verdiensten maar netjes opgeeft bij de belastingdienst. Maar als er wat regelmaat in je verdiensten komt en je wilt je aanpak wat professioneler gaan aanpakken, dan is het verstandig om naar de Kamer van Koophandel te gaan. Daar laat je je gewoon voorlichten. Er zijn een aantal belastingvoordelen waarvan je als ZZP’er kunt profiteren.

Dat kan altijd. We geven je alleen twee dingen mee: 1. Be responsible. 2. Staan we samen niet sterker? Wij zoeken naar een win-win-win. Een situatie die goed is voor jou als vallei-coach, voor de klanten en voor de missie van het moederschip Vallei-orgasme, omdat we geloven dat dit overvloed creëert. Laat ons vooral je wensen horen, dan kijken we of we er een mouw aan kunnen passen.

Ja. Het komt van beide kanten.

Je krijgt een plekje op de site. Je kunt je aanmelden, twee keer per jaar voor Krachtbron, waarbij je vrouwen begeleiden bij jou in de buurt. Er zijn diverse initiatieven waarvoor je je kunt aanmelden. 

Je profiteert natuurlijk ook van de wervende acties van Vallei-orgasme. We zorgen ervoor dat de coaches goed zichtbaar zijn op de nieuwe site. Met je collega-vallei-coaches kun je hierover natuurlijk adviezen en ervaringen uitwisselingen.

Zeker. Dat gebeurt ook. Over de financiële verdeling maak je zelf onderling afspraken.

Nee. Het terugkerende thema, ‘be responsible’, is ook hier de norm. Maar natuurlijk luisteren we naar de geluiden. Als klanten zich bij ons melden en hun twijfels uitspreken over jouw coachingspraktijken, dan doen we navraag. Essentieel is dat de seksuele overdracht betamelijk verloopt. Een vallei-coach gaat nooit en te nimmer met een client de slaapkamer in.

Nee, dat past helaas niet in het – nu al volle – programma. We kunnen het onderwerp wel een keer op de agenda zetten op een terugkomdag. Het is, zoals je begrijpt, een zeer genuanceerd onderwerp dat alleen wordt behandeld als het ook correct kan gebeuren.

Nee hoor. Je mag het aanpakken zoals jij dat wilt. 

Het online programma is het uitgangspunt van ons financiële samenwerkingsmodel (omdat een online programma bij uitstek geschikt voor veilige en betamelijke overdacht van seksuele technieken).

Maar je kunt ook geheel je eigen koers varen.

Wanneer een klant een product koopt in de webshop met jouw code, herkent onze affiliate-software jouw gegevens. Natuurlijk zorgen wij dat al deze gegevens juist staan ingesteld. Iedere week keert het systeem het bedrag waarop je recht hebt uit op je Paypal-rekening (aanmaken is gratis en niet moeilijk). Tevens krijg je ook een wekelijkse e-mail met een overzicht van je verdiensten.

Ja, dat kan. Ook hiervoor geldt een financiële verdeling zodat er een win-win-win ontstaat.

De naam is destijds om marketingtechnische redenen gekozen en dat heeft vruchten afgeworpen. Vallei-orgasme heeft inmiddels een groot bereik en veel bekendheid.

We begrijpen dat niet iedere coach het prettig vindt om voor ‘vallei-orgasme’ uit te komen. We hebben daarom ook het merk vallei-coach.nl in het leven geroepen. Voor coaches die vrouwen liever via een omweg introduceren in de technieken van het vallei-orgasme.

Op je profielpagina (vallei-orgasme.nl/jouw naam) kun je jouw visie op het vallei-orgasme verduidelijken.

– We gaan ervanuit dat je toegang hebt tot het online programma voor de start van de opleiding. Het online programma Vallei-orgasme is niet ingegrepen in de prijs voor de opleiding.
– Moet je door omstandigheden je deelname aan de opleiding annuleren, dan gelden de volgende voorwaarden: stop je definitief met de opleiding dan krijg je voor de resterende tweedaagsen, mits 6 weken van tevoren aangegeven, een bedrag terug van 190 euro per tweedaagse. Voor de resterende eendaagsen krijg je, mits 2 weken van te voren aangegeven, een bedrag terug van 60 euro per eendaagse.
– Je kunt geen restitutie ontvangen voor een losse gemiste tweedaagse of eendaagse; dit kan alleen als je de gehele resp. resterende opleiding annuleert.
– Je kunt maximaal één eendaagse of tweedaagse missen om te blijven deelnemen aan de opleiding.