Vind je eigen Krachtbron, bij jou in de buurt

De online cursus + groepsbijeenkomsten

In Krachtbron (start april 2019) leer je de technieken van het vallei-orgasme middels online lessen en in je eigen slaapkamer, ondersteund door 6 groepsbijeenkomsten.

Je komt samen met andere vrouwen die het traject volgen, onder begeleiding van een Vallei-coach.

Het traject bestaat uit deze onderdelen:

Je krijgt feedback van je coach en medecursisten, ruggensteun, een luisterend oor en herkenning.

Krachtbron is nadrukkelijk geen ‘seks-in-de-groep’. Tijdens de bijeenkomsten gaat het om informatieoverdracht en het delen en doorgeven van kennis en seksuele wijsheid.

Heb je het online programma al gevolgd of ben je ermee bezig? Ook dan kun je deelnemen aan Krachtbron. Je betaalt dan alleen voor de bijeenkomsten. 

Krachtbron geeft iets extra's

De online cursus van Vallei-orgasme is een solitair pad. Je doorloopt 8 lessen in je eigen tempo. 

Met de online cursus kun je de technieken van het vallei-orgasme uitstekend leren (al vele honderden vrouwen lukte dat), maar voor sommigen voelt de tocht soms alleen. 

Irene komt bijvoorbeeld niet voorbij les 2 (druk druk druk). En voor ze het weet voelt ze zich nog schuldig ook.

In Krachtbron los je dat op. Je komt 6 keer bij elkaar met vrouwen zoals jij én een Vallei-coach. Om te delen én om te leren.

Je inspireert elkaar om op het juiste pad te blijven. Je hebt geen haast, maar het is fijn om te weten of je op de goede weg bent. Je vrouwengroepje en je Vallei-coach zijn daarbij je kompas.

Krachtbron is daarnaast ook gewoon ontzettend leuk. Je ontmoet vrouwen die anders zijn, maar net als jij geïnteresseerd in hun vrouwelijke kracht en seksuele wijsheid.

Je zult merken dat het avontuur sámen aangaan, een bijzondere band schept. Je wordt sisters. Een band die je sterkt op je eigen weg.

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

Het wordt leuk en eerlijk en zinnig. Je luistert naar verhalen, doet oefeningen en luistert naar meditaties. Er is veel ruimte om vragen te stellen. De sfeer is open en ontspannen.

Het doen van erotisch huiswerk hoort niet bij de bijeenkomsten. Dat doe je thuis, in je eigen veilige intimiteit.

Vragen die tijdens de bijeenkomsten langskomen:

 • Waarom bevat seksualiteit zo'n reusachtige kracht en hoe wend je die vrouwelijke kracht aan voor je eigen lijf en energie?
 • Hoe leer je vertrouwen op die sterke motor in jezelf?
 • Hoe kan je je brein hiermee voeden en gebruik maken van je creativiteit (thuis of op het werk).
 • Hoe creëer je ruimte en rust in je leven?
 • Wat doe ik als ik weerstand voel?
 • Hoe leer ik stress-vrij te zijn als het om mijn seksualiteit gaat?
 • Hoe krijg ik weer tijd voor mijzelf? En voor de cursus?
 • Hoe zit het met mijn seksuele genot?
 • Hoe word ik gezond oud?
 • Hoe geef ik deze kennis en wijsheid door aan mijn dochters of andere vrouwen en meisjes?

Tijdens de bijeenkomsten gaat het in eerste instantie om de ontmoeting. De online cursus is je leiddraad en de bijeenkomsten gidsen je daardoorheen. Daarnaast train je samen ook ondersteunende technieken. Chi kungs (Chinese lichamelijke energetische oefeningen) en meditaties die je ook in de online cursus tegenkomt.

Waar en wanneer zijn de bijeenkomsten?

 • De bijeenkomsten vinden plaats op meerdere plaatsen in Nederland en Vlaanderen.
 • Wanneer je je opgeeft voor Krachtbron kies je een coach en/of regio die bij je past.
 • De bijeenkomsten zijn afgestemd op het ritme van de online cursus.
 • Krachtbron start twee keer per jaar: in de herfst en in de lente.

Wat is een Vallei-coach?

We kunnen heel veel van elkaar leren. Zeker als het om seksualiteit gaat.

Een Vallei-coach loopt het vallei-pad al een tijdje. Minimaal een jaar. Ze deed daarnaast een uitgebreide opleiding om andere vrouwen te kunnen gidsen op hun weg naar het Vallei-orgasme. 

Een Vallei-coach is niet volleerd, maar dat hoeft ook niet. Ze is je begeleidster en motivator.

In Krachtbron stap je in een veld, een beschermde situatie waarin je kunt groeien en weerstanden kan overwinnen. Je Vallei-coach bewaakt dat veld, voor jou en je sisters.

Vrouwen over bijeenkomsten van Vallei-orgasme

5 vragen over Krachtbron

Ook ‘oudere’ vrouwen kunnen veel opsteken van de inwijdingskennis van de taoïsten. Over hun energiecentrale, maar ook over hun eigen seksualiteit. Als je een getrainde vrouw bent, is de kans groot dat je de herfst van je leven veel vitaler doorbrengt.

Ook vrouwen die specifieke vermoeidheidsklachten of burn-outverschijnselen hebben zijn uitgenodigd om deel te nemen aan Krachtbron.

Alleen vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of een kind aan de borst hebben, moeten even wachten.

Maar je bent nog geen volleerde vallei-vrouw. Door met elkaar over de cursus te praten krijg je een schat aan extra informatie en zet je de volgende stap in je proces. 

Bovendien heb je de kans om met elkaar te trainen. Niet het erotisch huiswerk natuurlijk, maar belangrijke ondersteunende oefeningen. Denk aan chi kungs en de helende klanken, maar ook een meditatie om de Ming-men warm te voelen worden. Je Vallei-coach kan je hierbij helpen.

Ben je begonnen met het online programma en halverwege gestrand, dan kun je nu de draad weer oppakken. De groep en de aanwezigheid van een Vallei-coach zijn een fantastisch zetje in je rug.

Dan ben je een vrouw met de ambitie om Vallei-coach te worden, dat juichen we van harte toe. Kijk hier bij de opleiding voor Vallei-coaching. Deelname aan Krachtbron is hiervoor niet noodzakelijk. 

Als je besluit aan de opleiding deel te nemen, ben je vanzelfsprekend alsnog welkom in Krachtbron. Je bent nooit uitgeleerd als het om seksuele wijsheid gaat.

Ja, natuurlijk komt het onderwerp seks steeds terug in Krachtbron. Seksualiteit is waar het verhaal begint. ‘Waar ontstaat seksuele opwinding eigenlijk?’ ‘Kun je dat proces zelf beïnvloeden?’ ‘Kan seks ingeslapen zijn?’ Vragen als deze komen allemaal aan bod. Voor de goede orde: tijdens de bijeenkomsten praten we open over seksualiteit, steeds op een veilige en betamelijke manier. Het erotische huiswerk doe je thuis.

Lieverd, zeker weten. Juist als je tegen de overgang aan zit, er bang voor bent of er veel last van hebt, kan Krachtbron je helpen. De technieken van het vallei-orgasme maken de effecten van de overgang over het algemeen veel draaglijker.

Ook vrouwen die geen baarmoeder of eierstokken meer hebben, kunnen meedoen aan de training. De seksuele energie waarmee je leert werken is in iedere vrouw te allen tijde aanwezig, ze is hoogstens uit het zicht geraakt.

Wat is de investering?

Wat je krijgt

De prijs van Krachtbron + de online cursus bedraagt 397 euro. 

Heb je de online cursus al?

Dan kun je je aanmelden voor de 6 bijeenkomsten van Krachtbron voor de prijs van 197 euro.

Je bent van harte welkom.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende editie

* Privacy is belangrijk, zeker als het om seksualiteit gaat. Daarom doet Vallei-orgasme niets geks met je data. Hier lees je ons privacy-statement.

mathilde rond

Met de groeten van Mathilde

‘Ik ben ambassadrice van Vallei-orgasme, omdat ik vind dat álle vrouwen hiervan moeten weten. Zeker onze dochters. 

Sinds ik de cursus doe, heb ik meer energie. En ook mijn muziek komt in beweging. Ik heb nog een heel creatief leven vóór me, voel ik.

Je kunt je onschuld terugvinden, je vrouwelijke kracht doorontwikkelen én meer van seksualiteit leren genieten – in gun het jou ook van harte.’

Liefs,

Mathilde Santing

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider