Vind je eigen Krachtbron, bij jou in de buurt

De online cursus, maar dan niet alléén

In Krachtbron (start april 2019) leer je de technieken van het vallei-orgasme middels online lessen en in je eigen slaapkamer, ondersteund door 6 groepsbijeenkomsten.

Je komt samen met sisters, met begeleiding van een Vallei-coach.

Het traject bestaat uit deze onderdelen:

 • De online cursus van Vallei-orgasme t.w.v. 247 euro. 
 • 6 bijeenkomsten onder begeleiding van een Vallei-coach.

Je krijgt feedback van je coach en medecursisten, ruggensteun, een luisterend oor en herkenning.

Krachtbron is nadrukkelijk geen 'seks-in-de-groep'. Tijdens de bijeenkomsten gaat het om informatieoverdracht en het delen en doorgeven van kennis en seksuele wijsheid.

Heb je het online programma al gevolgd of ben je ermee bezig? Ook dan kun je deelnemen aan Krachtbron. Je betaalt dan alleen voor de bijeenkomsten. 

Krachtbron geeft iets extra's

VrouwenkringDe online cursus van Vallei-orgasme is een solitair pad. Je doorloopt 8 lessen in je eigen tempo. 

Met de online cursus kun je de technieken van het vallei-orgasme uitstekend leren (al vele honderden vrouwen lukte dat), maar voor sommigen voelt de tocht soms alleen

Irene komt bijvoorbeeld niet voorbij les 2 (druk druk druk). En voor ze het weet voelt ze zich nog schuldig ook.

In Krachtbron los je dat op. Je komt 6 keer bij elkaar met vrouwen zoals jij én een Vallei-coach. Om te delen én om te leren.

Je inspireert elkaar om op het juiste pad te blijven. Je hebt geen haast, maar het is fijn om te weten of je op de goede weg bent. Je vrouwengroepje en je Vallei-coach zijn daarbij je kompas.

Krachtbron is daarnaast ook gewoon ontzettend leuk. Je ontmoet vrouwen die anders zijn, maar net als jij geïnteresseerd in hun vrouwelijke kracht en seksuele wijsheid.

Je zult merken dat het avontuur sámen aangaan, een bijzondere band schept. Je wordt sisters. Een band die je sterkt op je eigen weg.

 

 

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

Het wordt leuk en eerlijk en zinnig. Je luistert naar verhalen, doet oefeningen en luistert naar meditaties. Er is veel ruimte om vragen te stellen. De sfeer is open en ontspannen.

Het doen van erotisch huiswerk hoort niet bij de bijeenkomsten. Dat doe je thuis, in je eigen veilige intimiteit.

Vragen die tijdens de bijeenkomsten langskomen:

 • Waarom bevat seksualiteit zo'n reusachtige kracht en hoe wend je die vrouwelijke kracht aan voor je eigen lijf en energie?
 • Hoe leer je vertrouwen op die sterke motor in jezelf?
 • Hoe kan je je brein hiermee voeden en gebruik maken van je creativiteit (thuis of op het werk).
 • Hoe creëer je ruimte en rust in je leven?
 • Wat doe ik als ik weerstand voel?
 • Hoe leer ik stress-vrij te zijn als het om mijn seksualiteit gaat?
 • Hoe krijg ik weer tijd voor mijzelf? En voor de cursus? 
 • Hoe zit het met mijn seksuele genot? 
 • Hoe word ik gezond oud?
 • Hoe geef ik deze kennis en wijsheid door aan mijn dochters of andere vrouwen en meisjes?

Tijdens de bijeenkomsten gaat het in eerste instantie om de ontmoeting. De online curus is je leiddraad en de bijeenkomsten gidsen je daardoorheen. Daarnaast train je samen ook ondersteunende technieken. Chi kungs (Chinese lichamelijke energetische oefeningen) en meditaties die je ook in de online cursus tegenkomt.

 

Waar en wanneer zijn de bijeenkomsten?

nederland

 • De bijeenkomsten vinden plaats op meerdere plaatsen in Nederland en Vlaanderen. 
 • Wanneer je je opgeeft voor Krachtbron kies je een coach en/of regio die bij je past.
 • De bijeenkomsten zijn afgestemd op het ritme van de online cursus.
 • Krachtbron start twee keer per jaar: in de herfst en in de lente.

 

Wat is een Vallei-coach?

We kunnen heel veel van elkaar leren. Zeker als het om seksualiteit gaat.

Een Vallei-coach loopt het vallei-pad al een tijdje. Minimaal een jaar. Ze deed daarnaast een uitgebreide opleiding om andere vrouwen te kunnen gidsen op hun weg naar het Vallei-orgasme. 

Een Vallei-coach is niet volleerd, maar dat hoeft ook niet. Ze is je begeleidster en motivator.

In Krachtbron stap je in een veld, een beschermde situatie waarin je kunt groeien en weerstanden kan overwinnen. Je Vallei-coach bewaakt dat veld, voor jou en je sisters.

VOcoach terugkomdag

 

Vrouwen over bijeenkomsten van Vallei-orgasme

portret 2portret 3Monica (39): 'Het voelde als thuiskomen, dit pad van wijsheid. Ik wilde de zachtheid in mijn seksualiteit terugvinden en niet meer zo kritisch naar mijn vriend zijn. Ik ben zachter, meer ontspannen. Ik durf te zeggen wat ik voel. Mijn zin in seks komt terug.'

Els (36): 'Het huiswerk en de ondersteunende oefeningen - klanken en chi kungs - hebben een versterkend en zuiverend effect op mijn lijf. Ik stond de afgelopen twee dagen fluitend voor de klas.'

Val (60): 'Voor het eerst van mijn leven ervaar ik gelukzaligheid en intense liefde voor mezelf.'

Janneke (47): 'Ik ga voor zelfheling en vitaliteit. Dat je je seksualiteit kunt omzetten in vrouwelijke kracht: dat is toch fantastisch? Je kunt je relatie gezond houden door goed voor jezelf te zorgen.'

Meike (63): 'De vrouwenkring was fantastisch, er kwamen heel mooie monologen uit. Het voelde veilig. Dank je wel.'

Janneke (47): 'Dit is vrouwelijke levenswijsheid voor het leven.'

Liesbeth (51): 'Ik ben heel erg bezig met energie. De rol die de nieren, de bijnieren daarin spelen als het gaat om burn-out. Bij alles wat taotrainer Reinoud Eleveld vertelde hing ik aan zijn lippen. Hoe kan ik dit gebruiken in mijn eigen leven en toepassen in mijn eigen bedrijf? Ik ben iemand die graag leert. Als je deze wijsheid hoort, samen buiten chi kungs doet en steeds de gelegenheid hebt vragen te stellen, dan leer je als een trein. Ik wil het nu graag doorvertellen aan andere vrouwen, het delen.'

 

5 vragen over Krachtbron

Ik ben 69, kan ik ook meedoen?

 

Ook ‘oudere’ vrouwen kunnen veel opsteken van de inwijdingskennis van de taoïsten. Over hun energiecentrale, maar ook over hun eigen seksualiteit. Als je een getrainde vrouw bent, is de kans groot dat je de herfst van je leven veel vitaler doorbrengt.

Ook vrouwen die specifieke vermoeidheidsklachten of burn-outverschijnselen hebben zijn uitgenodigd om deel te nemen aan Krachtbron.

Alleen vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of een kind aan de borst hebben, moeten even wachten.

 

Ik heb de online cursus al

 

Maar je bent nog geen volleerde vallei-vrouw. Door met elkaar over de cursus te praten krijg je een schat aan extra informatie en zet je de volgende stap in je proces. 

Bovendien heb je de kans om met elkaar te trainen. Niet het erotisch huiswerk natuurlijk, maar belangrijke ondersteunende oefeningen. Denk aan chi kungs en de helende klanken, maar ook een meditatie om de Ming-men warm te voelen worden. Je Vallei-coach kan je hierbij helpen.

Ben je begonnen met het online programma en halverwege gestrand, dan kun je nu de draad weer oppakken. De groep en de aanwezigheid van een Vallei-coach zijn een fantastisch zetje in je rug.

 

Ik wil deze kennis graag doorgeven aan andere vrouwen

 

Dan ben je een vrouw met de ambitie om Vallei-coach te worden, dat juichen we van harte toe. Kijk hier bij de opleiding voor Vallei-coaching. Deelname aan Krachtbron is hiervoor niet noodzakelijk. 

Als je besluit aan de opleiding deel te nemen, ben je vanzelfsprekend alsnog welkom in Krachtbron. Je bent nooit uitgeleerd als het om seksuele wijsheid gaat.

 

Gaan we het ook specifiek over seks hebben?

Ja, natuurlijk komt het onderwerp seks steeds terug in Krachtbron. Seksualiteit is waar het verhaal begint. ‘Waar ontstaat seksuele opwinding eigenlijk?’ ‘Kun je dat proces zelf beïnvloeden?’ ‘Kan seks ingeslapen zijn?’ Vragen als deze komen allemaal aan bod. Voor de goede orde: tijdens de bijeenkomsten praten we open over seksualiteit, steeds op een veilige en betamelijke manier. Het erotische huiswerk doe je thuis.

Ik heb zo'n last van de overgang, kan ik ook meedoen?

Lieverd, zeker weten. Juist als je tegen de overgang aan zit, er bang voor bent of er veel last van hebt, kan Krachtbron je helpen. De technieken van het vallei-orgasme maken de effecten van de overgang over het algemeen veel draaglijker.

Ook vrouwen die geen baarmoeder of eierstokken meer hebben, kunnen meedoen aan de training. De seksuele energie waarmee je leert werken is in iedere vrouw te allen tijde aanwezig, ze is hoogstens uit het zicht geraakt. 

Wat is de investering?

Online cursusWat je krijgt

 • De online cursus t.w.v. 247 euro.
 • 6 vrouwenbijeenkomsten bij jou in de buurt, onder begeleiding van een Vallei-coach.

De prijs van Krachtbron + de online cursus bedraagt 497 euro. 

Heb je de online cursus al?

Dan kun je je aanmelden voor de 6 bijeenkomsten van Krachtbron voor de prijs van 297 euro. Een cadeautje, omdat het de eerste keer is dat het traject start.

Je bent van harte welkom.

mathilde rond

Met de groeten van Mathilde

'Ik ben ambassadrice van Vallei-orgasme, omdat ik vind dat álle vrouwen hiervan moeten weten. Zeker onze dochters. 

Sinds ik de cursus doe, heb ik meer energie. En ook mijn muziek komt in beweging. Ik heb nog een heel creatief leven vóór me, voel ik.

Je kunt je onschuld terugvinden, je vrouwelijke kracht doorontwikkelen én meer van seksualiteit leren genieten - in gun het jou ook van harte.'

Liefs,

Mathilde Santing