Vind je eigen Krachtbron, bij jou in de buurt

De online cursus, maar dan sámen

In Krachtbron leer je de technieken van het vallei-orgasme middels online lessen en in je eigen slaapkamer, ondersteund door groepsbijeenkomsten onder leiding van een gecertificeerde Vallei-coach.

De online training is gecombineerd met zes live bijeenkomsten waarbij jij met een groep gelijkgestemde vrouwen bij elkaar komt. Altijd onder begeleiding van een Vallei-coach, die het leerproces door en door kent.

Het traject bestaat uit deze onderdelen:

 • De online cursus van Vallei-orgasme.
 • 6 bijeenkomsten onder begeleiding van een Vallei-coach.
 • Feedback van je coach, medecursisten, ruggensteun, een luisterend oor en herkenning.

Krachtbron is nadrukkelijk geen 'seks-in-de-groep'. Tijdens de live bijeenkomsten gaat het om informatieoverdracht en het delen en doorgeven van kennis en wijsheid.

Het programma heeft beslist geen pornografische trilling. Heb je het online programma al gevolgd of ben je ermee bezig? Ook dan kun je deelnemen aan Krachtbron. Onder aan de pagina lees je hoe het werkt.

* Krachtbron was voorheen een halfjaarprogramma waarbij je de online cursus combineerde met twee live dagen, coachings- en feedbackmomenten met Reinoud Eleveld plus een Vallei-coach. Momenteel loopt de laatste Krachtbron-oude-stijl. Waar we het op deze pagina verder hebben over ‘Krachtbron’, bedoelen we het 'nieuwe' Krachtbron.

Het verschil tussen Krachtbron en de online cursus

VrouwenkringHet online programma van Vallei-orgasme is een solitair pad. Je doorloopt in je eigen tempo. Met de online cursus kun je de technieken van het vallei-orgasme uitstekend leren.

Krachtbron laat je hetzelfde pad lopen, maar bevat live bijeenkomsten. Je ontmoet elkaar zes keer en hebt contact met je medecursisten. Het zijn vrouwen die net zo nieuwsgierig zijn als jij en met wie je vraagstukken en ervaringen kunt uitwisselen.

De bijeenkomsten en je 'sisters' houden je gemotiveerd en bij de les.

 

 

Hoe zien de bijeenkomsten eruit?

Het wordt leuk, dat op de eerste plaats. En zinnig. Je luistert naar verhalen, doet oefeningen en luistert naar meditaties. Er is veel ruimte om vragen te stellen. De sfeer is open en ontspannen.

Voor de duidelijkheid: alles vindt plaats in een fatsoenlijke en veilige setting. Het doen van erotisch huiswerk hoort niet bij de bijeenkomsten.

Vragen die centraal staan:

 • Wat weten wij westerse vrouwen over seks en vooral: wat weten we niet?
 • Waarom bevat seksualiteit zo'n reusachtige kracht en hoe wend je die power aan voor je eigen, uitgeputte lijf?
 • Hoe leer je bouwen op die sterke motor in jezelf?
 • Hoe kan ik mijn brein voeden en gebruik maken van mijn creativiteit (thuis of op het werk).
 • Hoe creëer ik ruimte en rust in mijn leven?
 • Hoe leer ik stress-vrij te handelen?
 • Hoe krijg ik weer tijd voor mijzelf?
 • Hoe zit het met mijn seksuele genot?
 • Hoe word ik gezond oud en investeer ik in mijn eigen geluk en in dat van degenen die mij lief zijn?
 • Hoe ga ik van altijd moe en chagrijnig (waardoor ik tekort lijkt te schieten op alle gebied) naar een vrolijk en overvloedig leven?
 • Hoe geef ik deze kennis en wijsheid door aan andere vrouwen en meisjes?

Je hoeft je niet voor te bereiden op de bijeenkomsten. Je volgt gewoon de online cursus Vallei-orgasme, in je eigen tempo. Elke bijeenkomst heeft een ander thema, gekoppeld aan de lessen van de cursus. Als jij blijft steken bij les 2, dan is dat prima. In de bijeenkomsten kom je er met elkaar achter waaróm dat zo is. En: wat je nodig hebt om verder te komen.

Ook als je tussendoor vragen hebt, dan kun je je coach een mail sturen. Je kunt je vragen ook mailen naar onze klantenservice. We hebben al duizenden vragen voorbij zien komen: je krijgt altijd antwoord.

Waar en op welke dagen / data zijn de bijeenkomsten?

 • nederlandDe bijeenkomsten vinden plaats op meerdere plaatsen in het land, waar de coaches een zaal of ruimte beschikbaar hebben. Wanneer je je opgeeft voor Krachtbron kies je een coach of regio die bij je past.
 • De bijeenkomsten vallen in weeknummers die zijn afgestemd op het ritme van de online cursus. De precieze data variëren per coach in diezelfde weeknummers.
 • Krachtbron start twee keer per jaar, tijdens de lente en hefstlichting van de online cursus.

Onderaan de pagina vind je de coaches, de regio’s waarin zij je begeleiden en de data van de bijeenkomsten. 

Wat is een Vallei-coach?

Een Vallei-coach liep zélf het vallei-pad.

Ze deed de online cursus (of een intensiever traject) en daarna opleidingen die haar certificeren om de kennis door te geven. Een Vallei-coach heeft de seksuele technieken uit het antieke China in haar lichaam zitten.

Ze is nog niet volleerd, maar dat hoeft ook niet. Ze loopt een stapje voor en kan je laten zien hoe het Vallei-orgasme tot leven komt. Ze maakt de theorie écht en stimuleert jou om de vruchten van de online cursus te plukken.

Een Vallei-coach is je begeleidster en motivator. Je leraar is de online cursus waarin Reinoud Eleveld de kennis overdraagt - hij is een van de meest gerenommeerde taoïstische trainers van Nederland én een seksueel veilige leraar.

VOcoach terugkomdag

 

Vrouwen die aan trainingen van Vallei-orgasme deelnamen zeggen

portret 1Monica (39): 'Het voelde als thuiskomen, dit pad van wijsheid. Ik wilde de zachtheid in mijn seksualiteit terugvinden en niet meer zo kritisch naar mijn vriend zijn. Ik ben zachter, meer ontspannen. Ik durf te zeggen wat ik voel. Mijn zin in seks komt terug.'

Els (36): 'Het huiswerk en de ondersteunende oefeningen - klanken en chi kungs - hebben een versterkend en zuiverend effect op mijn lijf. Ik stond de afgelopen twee dagen fluitend voor de klas.'portret 3

Val (60): 'Voor het eerst van mijn leven ervaar ik gelukzaligheid en intense liefde voor mezelf.'

Janneke (47): 'Ik ga voor zelfheling en vitaliteit. Dat je je seksualiteit kunt omzetten in vrouwelijke kracht: dat is toch fantastisch? Je kunt je relatie gezond houden door goed voor jezelf te zorgen.'

portret 2Meike (63): 'De vrouwenkring was fantastisch, er kwamen heel mooie monologen uit. Het voelde veilig. Dank je wel.'

Janneke (47): 'Dit is vrouwelijke levenswijsheid voor het leven.'

Liesbeth (51): 'Ik ben heel erg bezig met energie. De rol die de nieren, de bijnieren daarin spelen als het gaat om burn-out. Bij alles wat taotrainer Reinoud Eleveld vertelde hing ik aan zijn lippen. Hoe kan ik dit gebruiken in mijn eigen leven en toepassen in mijn eigen bedrijf? Ik ben iemand die graag leert. Als je deze wijsheid hoort, samen buiten chi kungs doet en steeds de gelegenheid hebt vragen te stellen, dan leer je als een trein. Ik wil het nu graag doorvertellen aan andere vrouwen, het delen.'

5 vragen over Krachtbron

1. Ik ben al 69, kan ik ook meedoen?

Ja, Krachtbron is geschikt voor alle vrouwen. Ook ‘oudere’ vrouwen kunnen veel opsteken van de inwijdingskennis van de taoïsten. Over hun energiecentrale, maar ook over hun eigen seksualiteit. Als je een getrainde vrouw bent, is de kans groot dat je de herfst van je leven veel vitaler doorbrengt. Ook vrouwen die specifieke vermoeidheidsklachten of burn-outverschijnselen hebben zijn uitgenodigd om deel te nemen aan Krachtbron. Alleen vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of een kind aan de borst hebben, moeten even wachten.
 

2. Ik heb het onlineprogramma al gevolgd; is Krachtbron dan nog wel iets voor mij?

Ja, de bijeenkomsten zijn geschikt voor beginners en gevorderden, omdat je leert van je medecursisten. Waar jij blijft steken, fietst een ander doorheen. Door met elkaar over de cursus te praten krijg je een schat aan extra informatie. Bovendien heb je de kans live te trainen. Ben je begonnen met het online programma en halverwege gestrand, dan kun je nu de draad weer oppakken. De groep en de aanwezigheid van een Vallei-coach zijn een fantastisch zetje in je rug.
 

3. Ik zou later wel willen gaan lesgeven aan jonge meiden over het vallei-orgasme; is de training iets voor mij?

Ja, vrouwen die de ambitie hebben om Vallei-coach te worden, raden we aan om mee te doen aan Krachtbron. Het is een goede voorbereiding op de 9-daagse opleiding die je certificeert tot Vallei-coach.
 

4. Gaan we het ook specifiek over seks hebben?

Ja, natuurlijk komt het onderwerp seks steeds terug in Krachtbron. Seksualiteit is waar het verhaal begint. ‘Waar ontstaat seksuele opwinding eigenlijk?’ ‘Kun je dat proces zelf beïnvloeden?’ ‘Kan seks ingeslapen zijn?’ Vragen als deze komen allemaal aan bod. Voor de goede orde: tijdens de bijeenkomsten praten we open over seksualiteit, steeds op een veilige en betamelijke manier.
 

5. Ik heb zo'n last van de overgang, kan ik ook meedoen?

Ja, juist als je tegen de overgang aan zit, er bang voor bent of er veel last van hebt, kan Krachtbron je helpen. De technieken van het vallei-orgasme maken de effecten van de overgang over het algemeen veel draaglijker. Ook vrouwen die geen baarmoeder of eierstokken meer hebben, kunnen meedoen aan de training. De seksuele energie waarmee je leert werken is in iedere vrouw te allen tijde aanwezig, ze is hoogstens uit het zicht geraakt.

Wat is de investering?

 

Online cursusWil je deelnemen aan Krachtbron? Dan krijg je:

 • Toegang tot de online cursus (t.w.v. 247 euro).
 • Persoonlijke ondersteuning bij het volgen van die cursus. 
 • In de vorm van 6 bijeenkomsten onder begeleiding van een Vallei-coach.
 • Contact met je sisters. 

De prijs van Krachtbron bedraagt 497 euro inclusief btw. 

We bieden 30-dagen-garantie aan op zowel het online programma als de bijeenkomsten. Je kunt Krachtbron dus risicoloos proberen. Klikt het niet, meld het binnen 30 dagen en je krijgt het inschrijfbedrag retour.

Heb je de online cursus reeds in je bezit? Dan kun je je aanmelden voor de 6 bijeenkomsten voor 347 euro inclusief btw.