Haal meer uit je online cursus en kom naar deze vallei-vrouwen-dag

Een dag om bij te tanken

Volle Batterijen is een dag speciaal voor vallei-vrouwen: vrouwen die de online cursus al een keer hebben gedaan of vrouwen die misschien ergens zijn blijven steken. De volgende editie: vrijdag 16 maart 2018.

Het wordt een dag waarbij je met een groep gelijkgestemde vrouwen bij elkaar komt. Er zijn Vallei-coaches aanwezig, die het leerproces door en door kennen en je graag verder helpen. En Reinoud Eleveld onthult nieuwe taoïstische kennis en wijsheid die je helpen nog meer uit je training te halen.

Het programma bestaat uit:

 • Het kort doorlopen van het hele Vallei-'machientje'.
 • De theorie, maar ook: hoe komt het nou allemaal tot leven? 
 • Ruimte voor al je vragen. (Ik voel geen warmte, ik val in slaap, hoe zit het met mijn partner?)
 • Gesprekken met Vallei-coaches aan wie je persoonlijke kwesties kunt voorleggen.
 • Contact met je sisters, vrouwen die de online cursus ook volgen. 
 • Informatie over wat er nog méér te trainen is (het jade-ei bijvoorbeeld, de opleiding tot Vallei-coach of zelfs nog meer).

De volgende editie: vrijdag 16 maart 2018.

Voor beginners en gevorderen

pionierMisschien besef je het niet, maar jij bent een van de eerste vrouwen in Nederland die zich de techniek van het Vallei-orgasme eigen maakt. Je bent een pionier op het gebied van transformatieseksualiteit. Misschien loopt je motortje voor meer (seksuele) energie als een zonnetje. Misschien pruttelt het nog af en toe. In beide gevallen is Volle Batterijen interessant voor je.

Sommige vrouwen zeggen:

 • ‘Hartstikke fijn, die online cursus, maar aan het eind van les 8 had ik toch een beetje het gevoel: is dit alles? Doe ik het allemaal wel goed? Ik voel van alles, maar ik heb nog nooit een echt vallei-orgasme meegemaakt. Geloof ik. En hoe ga ik nou verder? Ik voel me een beetje in het diepe gegooid.’

Andere vrouwen zeggen:

 • ‘Ik fietste door de online cursus heen. Nu wil ik weten: wat is er nog meer te leren? Ik ben ondertussen een paar keer op herhaling geweest en ik blijf nieuwe plekken ontdekken en nieuwe sensaties tegenkomen. En nieuwe vragen. Af en toe zou ik best een vervolg willen.

Het een is niet beter dan het ander. Als het over je seksualiteit gaat, dan kun je eeuwig bijleren. Alle aanwezige vrouwen, beginners of juist vergevorderden weerspiegelen andere stukjes van de vrouwelijke puzzel.

 

Samen trainen, dat helpt je verder

Wat gaan we doen?

We weten uit ervaring hoe fijn het is het als je met andere Vallei-vrouwen ‘live’ ervaringen kunt delen, vragen kan stellen, en samen kunt oefenen. De dag bestaat uit drie delen:

 1. Het opfrissen van de theorie en het delen van nieuwe inzichten.
 2. Sámen trainen. Niet het huiswerk natuurlijk, dat doe je lekker thuis. Maar wel de chi kungs en de helende klanken. Een dag om jouw kennis van het Vallei-orgasme weer eens helemaal op te frissen én echt te verdiepen.
 3. Het stellen van vragen en ervaringen delen met je sisters. 

Het wordt een dag helemaal voor jou, waarop je ook jouw batterijen – je nieren – weer kunt opladen. Voel hoe fijn het is om de chi kungs te doen. Hoe die helende klanken nou precies werken. Hoe je een lekker warme rug krijgt. Oefen met de I-kracht. Allemaal heel ontspannen en zonder moeten: hèhè…

 

Wat is het doel?

opwegnaarvoDat je weer gekalibreerd wordt.

Train je het Vallei-orgasme, dan heb je je eerste stap gezet op weg om een wijze vrouw te worden. Dat heeft niks te maken met kennis of met leeftijd. Dat heeft ermee te maken dat je jezelf elke dag weer een klein beetje extra energie geeft. Een beetje onschuld, noemen de oude taoïsten dat ook wel.

Op je pad kom je van alles tegen. In jezelf en je in seksualiteit. Blokkades, emoties, leuke en minder leuke herinneringen. Soms heb je een zetje in de goede richting nodig. Het is onze missie om 30.000 seksueel gelukkige en wijze vrouw op te leiden. En we willen heel graag dat jij daarbij hoort en je straks ook écht een Vallei-vrouw voelt.

 

Wat is een Vallei-coach?

Het zijn vrouwen die eerst zélf het vallei-pad doorliepen. Ze deden de online cursus (of een intensiever traject) en daarna opleidingen die haar certificeren om de kennis door te geven. Er lopen er inmiddels 37 rond in Nederland en Vlaanderen.

Een Vallei-coach heeft de seksuele technieken uit het antieke China in haar lichaam zitten. Ze is nog niet volleerd, maar dat hoeft ook niet. Ze loopt een stapje voor en kan je laten zien hoe het Vallei-orgasme tot leven komt. Ze maakt de theorie écht en stimuleert jou om de vruchten van de online cursus te plukken.

VOcoach terugkomdag

Locatie en tijd

De dag vindt plaats op Landgoed ISVW (Internationale School Voor Wijsbegeerte) in Leusden, van 10.00 tot 17.30 uur.

Landgoed ISVW is een fijne locatie in de bossen bij Amersfoort. We houden het event in de grote zaal en kijken daarbij uit op het bos.

Er is een prettig restaurant waar je lekker en biologisch eet en een relaxte lounge.

Het event is zonder overnachting, maar als je wilt kun je er een heel fijn uitje voor jezelf van maken en een kamer boeken. Een kamer inclusief ontbijt boek je vanaf € 72,50, doe dit onder vermelding van Volle Batterijen. Kijk voor meer informatie op www.isvw.nl.

5 vragen over

1. Waar gaan we het precies over hebben?

Over seksualiteit en het vallei-orgasme. Over hoe je meer energie krijgt én hoe je een wijze vrouw wordt. We hebben het over seksualiteit als bron van leven, en hoe je daar gebruik van maakt als vrouw. We hebben het niet over trucs in de slaapkamer. Het event is informerend, inspirerend en speciaal bedoeld voor vallei-vrouwen die méér willen weten. Je kunt al je vragen stellen, ontmoet Vallei-coaches en leert veel van de andere vrouwen.

2. Het blijft toch wel netjes, hè?

Natuurlijk, dat ben je van ons gewend. Zie het event als een vrouwenkring waarin je de geheimen van het leven met elkaar uitwisselt. De inwijding die we hadden moeten krijgen toen we meisjes waren. Het is veilig, het is leuk, het is betamelijk. Veel mensen verwarren 'openlijk praten over seksualiteit’ met plakkerigheid of het overschrijden van elkaars grenzen. Dat is een van de misverstanden die we rechtzetten tijdens het event. Veel vrouwen ervaren dat als een bevrijding.

3. Gaan we ook op de technieken in?

Ja, we lopen het hele ‘machientje’ nog eens langs. Reinoud onderstreept de belangrijkste dingen en Vallei-coaches vertellen over hun ervaringen. Je kunt direct je vinger opsteken als je ergens blijft steken. Hoe zit het met dat seksuele centrum, en hoe voelt het eigenlijk als het ‘warm’ wordt? Hoe maken andere vrouwen dat bruggetje? Visualiseren ze dat? Het event biedt je een inspirerende blik in de ervaringen van andere vrouwen, waarmee de oude kennis van de Chinese taoïsten tot leven komt.

4. Is het leuk om samen met een vriendin te komen?

Zeker, zolang ze de online cursus volgt of heeft gevolgd. Je hoort dingen die achteraf wat 'droomachtig’ kunnen aanvoelen. Wanneer je het meemaakt met een vriendin, hou je meer kennis vast. Bovendien zul je merken: wat je leert, wil je ongetwijfeld doorvertellen.

5. Zijn er ook vervolgtrajecten waarover jullie vertellen?

Ja. We zullen je meer vertellen over hoe je in begeleide groepjes met andere Vallei-Vrouwen kunt verder trainen, aan de hand van de online cursus. We vertellen je ook meer over het opleidingstraject voor het worden van een Vallei-coach. En we vertellen je meer over andere taoïstische opleidingen die je bij Reinoud Eleveld kunt volgen.

Wat is de investering?

Volle Batterijen is een inspirerende en verdiepende trainingsdag onder leiding van Reinoud Eleveld. Er zijn diverse Vallei-coaches aanwezig en je ontmoet gelijkgestemde vrouwen die net als jij de online cursus volgen.

De volgende editie: vrijdag 16 maart 2018.

De prijs van een ticket is 77 euro, voor een dag training inclusief biologische lunch (buffet), koffie, thee en iets lekkers. 

Even opletten, deze dag is dus speciaal voor Vallei-vrouwen, vrouwen die de online cursus al doen.