Elke coach krijgt een eigen kortingscode. Vrouwen die zich daarmee aanmelden voor de Vallei-cursus krijgen 50 euro korting. Jij krijgt op jouw beurt 50 euro bijgeschreven op je Vallei-rekening (incl. btw en na 30 dagen i.v.m. de mogelijkheid om de cursus te annuleren).

Hoe kom ik aan een code?

Eerst meld je je bij ons aan als ‘affiliate partner’, vul daarvoor dit formulier in: https://vallei-orgasme.nl/affiliate

Wij maken dan een code voor je aan, die zo is opgebouwd:
VoornaamAchternaam-50

Hoe gebruik je je code?

Verwijs vrouwen met een code naar https://vallei-orgasme.nl/viacoach. Daar kunnen zij kiezen tussen direct starten of deelnemen aan de seizoenscursus. En ze lezen daar ook hoe het allemaal werkt.

Hoe weet ik dat mijn code gebruikt wordt?

Na een inschrijving krijg je een mail met de naam van de inschrijfster en jouw fee.

Bij welke cursussen werkt mijn code?

 • de online cursus Vallei-orgasme
  Verwijs vrouwen met een code naar https://vallei-orgasme.nl/viacoach. Daar geven we instructies over het gebruik van de code. Ook kunnen vrouwen kiezen voor de seizoenscursus of meteen beginnen.
 • de online cursus van Meervoudige-man
  Verwijs mannen met een code naar https://meervoudige-man.nl/viacoach. Daar geven we instructies over het gebruik van de code.
 • een online cursus van Taotraining.nl
  Wil je ook doorverwijzen naar de online modules van Taotraining? Meld je dan hier aan. Ze moeten jou en je code daar in het systeem zetten

Twee van de zeven beschikbare Tao-modules gaan over transformatieseksualiteit:

Module 3 is er voor vrouwen en voor mannen (twee verschillende versies). Deze online training geeft veel dezelfde kennis als de cursus Vallei-orgasme. De nadruk ligt in dit programma minder op seksuele ontwikkeling, maar meer op bewustzijnsontwikkeling. Je krijgt ook meer kennis over de taoïstische achtergronden.

Prijzen, kortingen en fees zijn gelijk bij de trainingen van Vallei-orgasme, Meervoudige-man en Taotraining. Je code kan niet worden gebruikt dan voor andere trainingen dan bovenstaande.

Waarom geen code voor Krachtbron?

Hier is de verdeling van de inkomsten al in de prijs doorberekend. Ook de klant krijgt voordeel op de online cursus.

Vrouwen rekenen af via de website van Vallei. Krachtbron kost 497 euro (= 410 euro ex btw). Zij krijgen de online cursus en zes bijeenkomsten bij jou in de groep. De helft van de inkomsten gaat naar jou / jullie als coach à 250 euro (=207 euro ex btw).
Ook vrouwen die de online cursus al volgen kunnen intekenen op je groepje. Zij betalen 297 euro (= 245 euro ex btw). Van dit bedrag gaat 200 euro naar jou / jullie als coach (= 165 euro ex btw).

Precies 30 dagen na de start van Krachtbron kun je ons een zakelijke factuur of je rekeningnummer sturen. Op dat moment is de garantieregeling van de vrouwen verlopen. We sturen je rond die tijd een mail.

Wat als mijn klant gebruik maakt van de garantieregeling?

Dan retourneren wij het volledige inschrijfbedrag. Er is in dat geval geen fee.

Mijn code is niet gebruikt. Kan ik alsnog de fee krijgen?

Helaas, dat gaat niet. Het levert te veel extra werk op voor Vallei. Denk alleen al aan de boekhouding. Willen we samen aan de toekomst blijven bouwen, dan is het zaak dat je vrouwen van tevoren goed instrueert.

Mijn code is niet gebruikt. Krijgt de klant geld terug?

Als iemand de cursus koopt zonder jouw code te gebruiken, dan is er geen fee en geen korting voor de klant. Meldt de klant zich bij ons, dan bieden we aan om de cursus te annuleren. Daarna kan zij zich opnieuw aanmelden met code.

Ook dit is weer extra werk voor ons. Dus stuur vrouwen altijd naar: Vallei-orgasme.nl/viacoach of gebruik je persoonlijke affiliate-link (zie hieronder). Dan is de kans dat het mis gaat minimaal.

Kan ik ook via mijn website doorverwijzen naar de cursus?

 • Ja dat kan via een affiliate-link. De verdeling is hetzelfde: 50 euro voor jou, 50 euro voor de klant. Vrouwen die via die link aan het online programma beginnen, hebben dan geen code nodig. Stuur een mailtje naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je link aan te vragen.
 • We houden ook ‘onzichtbaar’ bij of mensen van jouw website komen en geven je tot 60 dagen na het bezoek een partner fee als ze tot koop overgaan. De klant krijgt geen korting maar jij wel je geld. Handig dus om je eigen website op te geven bij de aanmelding.
 • Heb je een webshop? Dan kun je die koppelen aan die van ons, zodat vrouwen ook via jouw website kunnen bestellen. Stuur een mailtje naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.