Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vallei-orgasme Transformatieseksualiteit

mei 17 @ 08:00 - mei 23 @ 17:00

€ 330

Evenement Navigatie

Seksuele energie is de voornaamste bron van vitaliteit die we hebben. Levenskracht waarmee we de liefde bedrijven, kinderen maken en intimiteit beleven. Maar wist je dat we ook onze creativiteit, gezondheid en bewustzijn kunnen voeden met seksuele energie? Bij transformatieseksualiteit onderzoeken we het potentieel van de seksuele kracht, om die in te zetten voor bewustwording en gezondheid. Je seksuele energie neemt toe en daarmee het genieten van seks. Maar ook je lichaamsbewustzijn, je gevoelsbewustzijn en je zelfvertrouwen om je vanuit je hart te verbinden met de ander. Je intuïtie ontwikkelt zich en je wordt gevoeliger in het respectvol omgaan met jezelf en anderen.

Transformatieseksualiteit gaat uit van mono-cultivatie, dat wil zeggen: je doet het volledig met jezelf in een veilige omgeving. Je leert je lichaam beter kennen en je wordt je bewust van je behoeftes, verlangens en grenzen. De verbinding tussen hart hoofd en buik wordt sterker en duidelijker.

Heb jij de cursus vallei-orgasme doorlopen of ben je ermee begonnen, dan heb ik de aanbieding om je een week lang te begeleiden in een verdieping van deze kracht. Ik nodig je uit om samen met andere vrouwen en toch voor jezelf, je onder te dompelen in zelfbeminning. Met oa lichaamswerk, opstellingen, dans, chi-kungs, helende klanken, meditatie, visualisatie en rituelen.

Van 17 tot 23 mei 2020.
Kosten € 333,00
Locatie: La Ripe Blanche in Rancy, Frankrijk
Zie ook www.laripeblanche.nl waar je zelf je verblijf kunt regelen.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Jeanne Sanders,
06-83235148 jeannesanders@hotmail.com

Meer informatie bij
www.vallei-orgasme.nl onder coaches, Jeanne Sanders

Jeanne Sanders
Coach vallei-orgasme, holistisch therapeut, sjamanistische rituelen.

Gegevens

Begin:
mei 17 @ 08:00
Einde:
mei 23 @ 17:00
Kosten:
€ 330
Evenement Categorie:
Website:
https://www.heel-helder.nl

Locatie

La Ripe Blanche
66 Chemin du Maroc
Rancy, 71290 Frankrijk
+ Google Maps