fbpx
Laden Evenementen

Vallei on tour – Zwolle

maart 18 @ 19:30 - 22:00

Evenement Navigatie

Deze Vallei-on-tour-lezing wordt georganiseerd door Charlotte, Dineke en Maria. Het zijn vrouwen die hun eigen weg hebben afgelegd en inmiddels goed getraind zijn in de Vallei-technieken. Ze weten waar ze over praten en ze delen hun eigen verhaal.

Ook nodigen zij senior taotrainer Reinoud Eleveld op het podium om zijn kennis te delen over de taoïstische visie op seksualiteit. Hij is Europa’s absolute expert in deze materie. Reinoud legt uit waarom hij denkt dat we in het westen snakken naar de kennis over het vallei-orgasme. Hij laat zien welke vele voordelen er voor het oprapen liggen als we onze seksualiteit leren ‘trainen’. Meer energie bijvoorbeeld, maar ook meer seksueel geluk en plezier. Het pad van de taoïsten is veilig, betamelijk en iedereen kan het leren. Dat maakt het Vallei-pad zo fijn.

Tijdens deze Vallei-on-tour-lezingen wordt haarfijn uitgelegd waar het Vallei-orgasme nou precies over gaat. Het worden gegarandeerd fijne, vrolijke, leerzame bijeenkomsten. Eén ding is zeker: de lezing geeft je stof tot nadenken. Nadien vraag je je af hoe het kan dat we de vallei-technieken in onze cultuur over het hoofd zien. En waarschijnlijk wil je daarna direct zélf aan de slag.

Ticket kost 10 euro
Aanmelden

Gegevens

Datum:
maart 18
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Wijkcentrum De Weijenbelt
Campherbeeklaan 82
Zwolle, 8024 BZ Nederland
+ Google Maps
Sluit Menu
Stel je vraag
close slider
×