fbpx
Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vallei on tour – gastvrouwen Mireille Verplancke, Joke Oosters, Inge Liesens en Winanda Hermans

maart 28 @ 20:00 - 22:00

Evenement Navigatie

Deze Vallei-on-tour-lezing wordt georganiseerd door Mireille VerplanckeJoke OostersInge Liesens en Winanda Hermans. Het zijn vrouwen die hun eigen weg hebben afgelegd en inmiddels goed getraind zijn in de Vallei-technieken. Ze weten waar ze over praten en ze delen hun eigen verhaal. Bijzonder we organiseren deze in samenwerking met Trust-for-business, met als onderwerp de relatie tussen seksualiteit en werk.

De gastvrouwen nodigen senior taotrainer Reinoud Eleveld op het podium om zijn kennis te delen over de taoïstische visie op seksualiteit. Hij is Europa’s absolute expert in deze materie. Reinoud legt uit waarom hij denkt dat we in het westen snakken naar de kennis over het vallei-orgasme. Hij laat zien welke vele voordelen er voor het oprapen liggen als we onze seksualiteit leren ‘trainen’ – óók op het gebied van professionaliteit. Meer energie bijvoorbeeld, maar ook meer seksueel geluk en plezier. Het pad van de taoïsten is veilig, betamelijk en iedereen kan het leren. Dat maakt het Vallei-pad zo fijn.

Tijdens deze Vallei-on-tour-lezingen wordt haarfijn uitgelegd waar het Vallei-orgasme nou precies over gaat. Het worden gegarandeerd fijne, vrolijke, leerzame bijeenkomsten. Eén ding is zeker: de lezing geeft je stof tot nadenken. Nadien vraag je je af hoe het kan dat we de vallei-technieken in onze cultuur over het hoofd zien. En waarschijnlijk wil je daarna direct zélf aan de slag.

Bij deze lezing zijn alleen vrouwen aanwezig (op gastspreker taotrainer Reinoud Eleveld na, maar ook hij verlaat een moment de zaal zodat we met vrouwen onder elkaar zijn).

Prijs ticket: 10 euro

Gegevens

Datum:
maart 28
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Stal
Laarstraat 24
Ranst,2520België
+ Google Maps
Sluit Menu
Stel je vraag
close slider