fbpx
Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vallei on tour – gastvrouw Isabel Timmers en Jeanne Sanders

april 4 @ 20:00 - 22:00

Evenement Navigatie

Deze Vallei-on-tour-lezing wordt georganiseerd door Isabel Timmers en Jeanne Sanders. Het zijn vrouwen die hun eigen weg hebben afgelegd en inmiddels goed getraind zijn in de Vallei-technieken. Ze weten waar ze over praten en ze delen hun eigen verhaal.

Ook nodigen zij senior taotrainer Reinoud Eleveld op het podium om zijn kennis te delen over de taoïstische visie op seksualiteit. Hij is Europa’s absolute expert in deze materie. Reinoud legt uit waarom hij denkt dat we in het westen snakken naar de kennis over het vallei-orgasme. Hij laat zien welke vele voordelen er voor het oprapen liggen als we onze seksualiteit leren ‘trainen’. Meer energie bijvoorbeeld, maar ook meer seksueel geluk en plezier. Het pad van de taoïsten is veilig, betamelijk en iedereen kan het leren. Dat maakt het Vallei-pad zo fijn.

Tijdens deze Vallei-on-tour-lezingen wordt haarfijn uitgelegd waar het Vallei-orgasme nou precies over gaat. Het worden gegarandeerd fijne, vrolijke, leerzame bijeenkomsten. Eén ding is zeker: de lezing geeft je stof tot nadenken. Nadien vraag je je af hoe het kan dat we de vallei-technieken in onze cultuur over het hoofd zien. En waarschijnlijk wil je daarna direct zélf aan de slag.

Bij deze lezing zijn mannen en vrouwen welkom.

Prijs ticket: 10 euro

Aanmelden

Gegevens

Datum:
april 4
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

’T Oude Slot
Hemelrijken 6
Veldhoven,5502 HMNederland
+ Google Maps
Sluit Menu
Stel je vraag
close slider