Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweedaagse Krachtbron Bergen

juni 20 @ 10:00 - juni 21 @ 18:00

€ 247

Evenement Navigatie

“De ontdekking dat je niet alleen bent, maar samen op weg, is van onschatbare waarde”
Kom samen met andere Vallei-vrouwen om je training te verdiepen, verankeren en de bedding van een groep vrouwen te ervaren. De praktijk leert dat het heel waardevol is om daarnaast ervaringen en kennis uit te wisselen met andere deelnemende vrouwen. Krachtbron verankert alles wat je online leert dieper en steviger. We doen daarnaast aanvullende waardevolle oefeningen waardoor het huiswerk ondersteund wordt. Het delen en uitwisselen met andere vrouwen is helend en een verrijking voor jezelf. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten, alsof er diep van binnen een bron geopend wordt, waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Wat schrijft een deelneemster over Krachtbron Bergen:

“Wat voelde ik mij vredig toen ik gisteravond naar huis reed. De verbinding die wij met elkaar maken, de warmte en de kracht die daarvan uitgaat, raakte mij diep. Dank Christel dat jij ons meeneemt op dit pad naar ons zelf, naar de essentie, terug naar ons gevoel, en ons voedt met zoveel wijsheid.
Eigenlijk gun ik elke vrouw de ervaring van een vrouwenkring, een krachtbron, want dat is wat ervan uitgaat als je een groep vrouwen bij elkaar brengt, KRACHT! Het gevoel dat je er niet alleen voor staat!”

Wil je meer weten over Christel van der Meer? kijk op www.meershiatsu.nl
zaterdag 20 juni 10-18:00 Incl. biologische lunch
zondag 21 juni 10-18:00 incl. biologische lunch

Aanmelden

Gegevens

Begin:
juni 20 @ 10:00
Einde:
juni 21 @ 18:00
Kosten:
€ 247
Evenement Categorie:
Website:
https://www.meershiatsu.nl/krachtbron

Locatie

Meershiatsu Raethuys
Raadhuisstraat 2-4
Bergen, 1862 PW
+ Google Maps