fbpx
Laden Evenementen

Levenslustweekend

maart 21 @ 10:00 - maart 22 @ 17:00

Evenement Navigatie

Wil je je seksualiteit opnieuw leren kennen? Een intens en ongekend plezier leren beleven aan je eigen lichaam?
Wil je dit op een betamelijke manier delen met andere vrouwen? Wil je weer voluit in het leven staan, een intensieve reis in jezelf maken en van daaruit weer licht en liefdevol gaan leven?

Wil je vitaal, fris en gezond oud worden? Zodat men nauwelijks je leeftijd kan schatten? Een wijze vrouw zijn, die ándere dingen kan vertellen over seksualiteit? Wil je een voorbeeld worden voor een nieuwe generatie?

Dan ben je welkom op dit weekend waar we het pad van het Vallei-orgasme leren kennen. Het is een innerlijke reis zoals je nooit eerder meemaakte. Je leert anders omgaan met jezelf en met je geliefden. Je leert een wezenlijke, wijze stap nemen in de richting van jouw eigen krachtbron. En dát is je seksualiteit.

Hoe actief je nu ook bent, je weet maar de helft van wat er op seksueel gebied te leren is. En dan heb ik het niet over standjes, maar het daadwerkelijk putten uit je bron van kracht, uit je sensualiteit, uit de onuitputtelijke bron van energie die je gewoon altijd bij je draagt maar nog niet eerder zo wist te benutten.

Het is veilig en integer, de kleren gaan niet uit. Maar je leert zóveel nieuws over jouw seksualiteit dat je je afvraagt waarom je dat niet eerder wist.

Nu heb je de kans om je een weekend te verdiepen en van daaruit thuis de reis verder te maken.

In het Westen kennen wij de taoïstische visie en technieken nog niet of nauwelijks en we willen álle vrouwen ermee laten kennismaken.

Want waarom weten wij dit niet? Het is zó belangrijk en kan ons zoveel sterker, warmer, mooier en gezonder maken!

Dit is interessant voor álle vrouwen: hetero, bi, lesbisch, trans, ouder, jonger, overgang, moeder, alleen of in een relatie… dit wil je wéten! Omdat ik graag wil dat álle vrouwen hun seksualiteit terugvinden en omzetten in kracht en energie.

Dát is de magie van seksualiteit.

Ga je mee? Ik ben je gids! Je leest meer over mij op https://levenslustcoaching.nl/wie-ben-ik/
Als je er eerst met me over wil praten, kan dat ook.

Wat kun je verwachten?

Op 21 en 22 maart ga je twee dagen ‘het klooster in’ waarbij je leert werken met het Vallei-Orgasme. Je leert over je seksuele anatomie, je uiterlijk en je innerlijk landschap. je hoort dingen die je nog niet wist over je seksualiteit. Het is de bron van levenskracht. Als je er géén kinderen mee maakt, kan je die energie leren sturen in je lichaam en altijd energiek en gezond blijven.

Je krijgt de cursus Vallei-Orgasme mee na het weekend, om het thuis te kunnen herhalen en je alle technieken eigen te maken. Zodat je altijd jouw eigen krachtbron beheert.

We doen ondersteunende Chi-Kung oefeningen en helende klanken en er is ruimschoots gelegenheid voor uitwisseling. Na het weekend komen we nog 2 x online bij elkaar om te horen hoe het gaat met de training.
Je hebt de mogelijkheid om door te stromen naar de jaartraining “De Seksuele Sportschool”

Jouw investering

Als je deze enorme stap in je seksualiteit wilt maken waar je je leven lang profijt van hebt, waar je altijd op terug kunt vallen en waarbij je altijd je onuitputtelijke krachtbron kunt blijven gebruiken, betaal je € 650,-
Als je de cursus Vallei-Orgasme al in je bezit hebt, betaal je € 500,-
Dit alles is inclusief maaltijden, koffie thee en overnachting in het Klooster.

Aanmelden

Gegevens

Begin:
maart 21 @ 10:00
Einde:
maart 22 @ 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://levenslustcoaching.nl/event/levenslustweekend/

Locatie

Herberg Het Klooster
Damsterweg 8
Kloosterburen (Groningen), 9977 RH Nederland
+ Google Maps
Sluit Menu
Stel je vraag
close slider
×