Laden Evenementen

Krachtbron online elke dinsdagochtend (o.l.v. Deborah Vogel)

mei 18 @ 10:00 - juli 15 @ 12:00

€ 15

Evenement Navigatie

Doe je mee?

In deze gekke tijden waarin we elkaar niet live kunnen ontmoeten, bied ik Krachtbron Online aan, zodat we toch met elkaar kunnen verbinden. Je bent van harte welkom om online te komen trainen. Elke dinsdagochtend, tot aan de zomer, is er van 10 tot 12 uur een Krachtbron Online, waar je bij kunt aanschuiven. De kosten zijn 15 euro per keer. Voor iedere bijeenkomst kun je je apart opgeven, je ontvangt per keer een betaallink. Je zit dus nergens voor langere tijd aan vast.

Wat is Krachtbron?
Krachtbron is voor vrouwen die het online programma vallei-orgasme in huis hebben of in huis willen halen en behoefte hebben aan samen delen, vragen stellen en oefeningen doen, die het huiswerk ondersteunen, zoals de chi kungs, innerlijke glimlach en helende klanken. Het huiswerk doe je uiteraard alleen, thuis, met de deur op slot. We komen online bij elkaar, onder begeleiding van trainer-coach Deborah Vogel.
Krachtbron helpt je om alles wat je leert in het online programma van vallei-orgasme te verdiepen en te verankeren. Het delen en uitwisselen met andere vrouwen is helend en een enorme verrijking. De ontdekking dat je niet alleen bent, maar samen op weg, is van onschatbare waarde.

Aanmelden en informatie

 

Gegevens

Begin:
mei 18 @ 10:00
Einde:
juli 15 @ 12:00
Kosten:
€ 15
Evenement Categorie:
Website:
https://vallei-orgasme.nl/vo_coaches/deborahvogel/