Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alles over het Jade-ei – lezing

maart 5 @ 20:00 - 22:00

Evenement Navigatie

Het jade-ei kan je helpen speelser, ondeugender, gezonder en zelfs wijzer te worden. Als je er goed mee omgaat tenminste. Want het jade-ei is geen speelgoed. Het is krachtig en effectief.

Kim Sierra Robinson is een zeer toegewijde vrouwentrainster die workshops en retraites over de hele wereld begeleidt. Ze is in staat vrouwen mee te nemen in een intieme, veilige en tegelijk diepgaande Jade-ei-ervaring. Op een moderne manier, met veel respect en eerbied voor de traditie.

In maart stellen we haar graag aan je voor, tijdens een inspirerende lezing het ISVW te Leusden.

Kim Sierra Robinson komt over uit de Verenigde Staten en gaat in gesprek met en Taotrainer Reinoud Eleveld (oprichter van Vallei). Al je vragen zijn welkom.

De lezing vindt plaats in het Engels.
Mannen en vrouwen zijn welkom.

Eerst meer lezen over het Jade-ei? We publiceerden er een e-book over dat je kunt downloaden. Of kijk hieronder een interview met Kim Robinson. 

Kim is een zeer toegewijde vrouwentrainster die workshops en retraites over de hele wereld begeleidt. Ze heeft een bijzondere band met Vallei.

Reinoud Eleveld 5 fotograaf Mary Brommer.jpg

Reinoud Eleveld is één van de oprichters van Vallei-orgasme, en Nederlands expert op het gebied van seksualiteit en taoïsme voor mannen en vrouwen.

Gegevens

Datum:
maart 5
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

ISVW
Dodeweg 8
Leusden, NH Nederland
+ Google Maps