Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alles over het Jade-ei – lezing (België)

maart 3 @ 20:00 - 22:00

Evenement Navigatie

De lezing in Ranst is helaas verplaatst naar later dit jaar (november). Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte. Kun je niet wachten tot november, dan ben je 5 maart zeer welkom in Leusden

Het jade-ei kan je helpen speelser, ondeugender, gezonder en zelfs wijzer te worden. Als je er goed mee omgaat tenminste. Want het jade-ei is geen speelgoed. Het is krachtig en effectief.

Kim Sierra Robinson is een zeer toegewijde vrouwentrainster die workshops en retraites over de hele wereld begeleidt. Ze is in staat vrouwen mee te nemen in een intieme, veilige en tegelijk diepgaande Jade-ei-ervaring. Op een moderne manier, met veel respect en eerbied voor de traditie.

In maart stellen we haar graag aan je voor, tijdens een inspirerende lezing in Ranst, nabij Antwerpen.

Kim Sierra Robinson komt over uit de Verenigde Staten en gaat in gesprek met en Taotrainer Reinoud Eleveld (oprichter van Vallei). Al je vragen zijn welkom.

  • Locatie: De Stal, Laarstraat 24, Ranst (nabij Antwerpen)
  • Datum: 3 maart verplaatst naar november – meer informatie via de nieuwsbrief. 
  • Tijd: 20:00 – 22:00
  • Prijs: 12 euro (als je wilt mag je een gratis introducé meenemen)

    Lezing vindt plaats in het Engels.
    Mannen en vrouwen welkom.

De lezing op 5 maart in Leusden gaat door, daar ben je uiteraard ook van harte welkom.

Eerst meer lezen over het Jade-ei? We publiceerden er een e-book over dat je kunt downloaden. Of kijk hieronder een interview met Kim Robinson. 

Kim is een zeer toegewijde vrouwentrainster die workshops en retraites over de hele wereld begeleidt. Ze heeft een bijzondere band met Vallei.

Reinoud Eleveld 5 fotograaf Mary Brommer.jpg

Reinoud Eleveld is één van de oprichters van Vallei-orgasme, en Nederlands expert op het gebied van seksualiteit en taoïsme voor mannen en vrouwen.

Gegevens

Datum:
maart 3
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Stal
Laarstraat 24
Ranst, 2520 België
+ Google Maps