fbpx

Dit zouden álle vrouwen moeten weten

Wat je moeder niet wist over seks

Vallei-orgasme is… ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Of je nu 28 of 82 bent. Je seksleven (in een relatie én als single) knapt er ook van op. Meer weten? Lees dan het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Je kunt het nu gratis downloaden. Je meldt je tevens aan voor de vallei-nieuwsbrief.

Hoe je meer energie krijgt

Leef je continu in stress, dan is het alsof je de startmotor van je auto leeg trekt zonder hem te kans te geven weer op te laden. Uiteindelijk loop je, als je lang genoeg zo doorgaat, de kans in een burn-out te komen. Maar het kan zó anders. Hoe? Dat lees je in het e-boek Kom uit de kramp, en krijg meer (seksuele) energie dan ooit. Je kunt het nu gratis downloaden. Je meldt je tevens aan voor de vallei-nieuwsbrief.

Cover_e-book_overgang

Sappig door de overgang

Nachtzweten en opvliegers, verlies van jeugdigheid en schoonheid, een droge vagina en geen zin meer om te vrijen. Het hoort nu eenmaal bij de overgang toch? Niet volgens de taoïsten. Je leert over hormonen, zelfbeminning en seksuele identiteit. Het geheim lees je in het e-book Soepel door de overgang. Je kunt het nu gratis downloaden. Je meldt je tevens aan voor de vallei-nieuwsbrief.

Wijsheid over het Jade-ei

Het jade-ei. Wat zoemt er toch rond over dat glanzende groene steentje? Waarom hebben vrouwen het erover? En waarom zou je er in hemelsnaam één …. eh … inbrengen? Om nog meer in je bekken te komen en om je seksualiteit verder te verfijnen en te verdiepen. Het jade-ei kan je helpen speelser, ondeugender en wijzer te worden. Mits je er veilig en zorgvuldig mee omgaat. Want het kan ook tegen je werken. We gaan het je uitleggen. Op internet kun je allerlei goede en (veel) minder goede informatie vinden. Wij willen vrouwen de beste informatie geven en zijn bezig met een uitgebreid artikel. Met aandacht en respect voor de eeuwenoude taoïstische traditie. Aangevuld met de ervaringen van de vele vrouwen in ons netwerk. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

 

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider