Dit zouden álle vrouwen moeten weten 

Wat je moeder niet wist over seks

Vallei-orgasme is... ja, een heel fijn orgasme. Maar het is veel meer. Een weg om meer energie te krijgen, wijzer te worden en je gezonder en vrolijker te voelen. Of je nu 28 of 82 bent. Je seksleven (in een relatie én als single) knapt er ook van op. Meer weten? Lees dan het e-boek 57 vragen (en antwoorden) over het vallei-orgasme. Je kunt het nu gratis downloaden.

Zo krijg je (veel) méér energie

Leef je continu in stress, dan is het alsof je de startmotor van je auto leeg trekt zonder hem te kans te geven weer op te laden. Uiteindelijk loop je, als je lang genoeg zo doorgaat, de kans in een burn-out te komen. Maar het kan zó anders. Hoe? Dat lees je in het e-boek Kom uit de kramp, en krijg meer (seksuele) energie dan ooit. Je kunt het nu gratis downloaden.

E-book ontvangen

Sappig door de overgang

Nachtzweten en opvliegers, verlies van jeugdigheid en schoonheid, een droge vagina en geen zin meer om te vrijen. Het hoort nu eenmaal bij de overgang toch? Niet volgens de taoïsten. Het geheim lees je in het e-book Vrolijk, vol energie en vitaal door de overgang. Het e-book is nog in de maak. Zodra we de laatste punt zetten, sturen we het je toe.