Geef jij het lichtje door?

Zie je om je heen steeds maar meer vriendinnen, buurmeisjes of vrouwen die seksueel gelukkiger kunnen worden? Je kunt de kennis en wijsheid van het vallei-orgasme aan hen doorgeven. Misschien ben jij wel een Vallei-coach in de dop.

Word een stuwende kracht

 • Wil jij vrouwen begeleiden bij het verwerken en oplossen van hun problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit?
 • Wil jij vrouwen vanuit 'wijsheid' adviseren over relaties en de liefde?
 • Gun jij de vrouwen om je heen ook een relaxter, gelukkiger, seksueel tevreden, stressarm en wijzer leven?
 • Ben jij enthousiast over het vallei-orgasme en de technieken ervan?
 • Wil jij het verschil maken in het leven van een ander?
 • Wil jij bijdragen aan het creëren van een wijzere samenleving die gezonder is voor alle vrouwen?

Als vallei-coach ben je een stuwende kracht als het gaat om het verspreiden van de taoïstische wijsheid over liefde, relaties en seksualiteit. Je verbindt vrouwen, met elkaar, met hun partner en met hun eigen lichaam en gevoel. Vallei-coaches zijn wijze vrouwen in wording die weten hoe ze hun gezond verstand gebruiken en andere vrouwen empathisch kunnen begeleiden.

Waarom ben jij als Vallei-coach belangrijk?

De missie van Vallei-orgasme is om in Nederland en België 30.000 vrouwen tot seksueel wijze vrouwen om te toveren. Dat lukt ons natuurlijk niet alleen. Zonder Vallei-coaches kan de missie niet slagen. Daarom zoeken we vrouwen oud en jong, dik en dun, hetero en homo, single en samen die niet bang zijn om hun eigen seksuele ontwikkeling aan te gaan en het verhaal willen doorvertellen aan vriendinnen, buurvrouwen, zussen, nichtjes en dochters.

Waarom?

De wereld heeft een grote behoefte aan gezond verstand en wijsheid, zeker op het gebied van seksualiteit en intimiteit. We denken wel dat we sinds de seksuele revolutie 'bevrijd' zijn, maar scholing en training zijn nog steeds hard nodig. Pijn bij het vrijen, niet kunnen klaarkomen, het eigen lichaam niet kennen: vrouwen en meisjes zijn waar het hun seksualiteit betreft nog steeds te weinig gelukkig en te weinig autonoom. De wijsheid van de taoïsten je seksualiteit als bron van kracht is onbekend in het Westen.

Dit verhaal over vitaliteit, gezond en sappig oud worden zou elk meisje al op haar dertiende moeten horen. 

Wat is een Vallei-coach?

Een Vallei-coach is aangeraakt door de seksuele wijsheid. Ze heeft zich de technieken van het vallei-orgasme eigen gemaakt. Ze begrijpt hoe ze seksuele energie in haar kringloop brengt en hoe belangrijk dat is voor haar seksualiteit en vitaliteit. Daarvoor heeft ze de cursus misschien wel tien keer doorlopen. Ze ademt de vallei-technieken en deelt die het liefst met de hele wereld.

Een vallei-coach is in staat om de taoïstische kennis en wijsheid over te dragen. Ze is communicatief vaardig en kan over onderwerpen die in de taboesfeer liggen praten op een betamelijke en niet-pornografische manier. Ze heeft oog voor de problemen van anderen en kan vrouwen voorzien van het juiste advies.

Elke vallei-coach kan de taoïstische ideeën van vallei-orgasme op haar eigen manier integreren in haar werkzaamheden.

In sommige gevallen sluit het vallei-orgasme naadloos aan bij hetgeen je al in je praktijk uitoefent, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Je kunt het vallei-orgasme inzetten als aanvullende kennis bij de werkzaamheden die je verricht. Ook kun je zelfstandig opereren als coach. Maar je kunt er ook voor kiezen om wanneer je die behoefte of dat talent bezit evenementen of webinars te organiseren om de kennis te verspreiden. Je kiest zelf de vorm en de manier die bij jou passen en voor jou goed voelen. 

Een aantal voorbeelden:

 • Je bent Vallei-coach die vrouwen begeleidt die niet voldoende discipline en motivatie hebben om de cursus op eigen kracht te volgen, je organiseert bijvoorbeeld vrouwenkringen.
 • Je bent seksuoloog met een tweesporenbeleid ('westers' en taoïstisch).
 • Je bent relatietherapeut met een taoïstische visie.
 • Je bent schoonheidsspecialiste met workshopdagen over innerlijke schoonheid.
 • Je werkt als burn-outspecialist met een betaald onlineplatform (medisch en taoïstisch).
 • Je bent een overgangsconsulent die taoïstisch wil coachen.
 • Je bent shiatsutherapeut of meditatieleraar en wilt vrouwen meer leren over seksualiteit en bronkracht.

Wat levert het je op?

De training tot Vallei-coach is een fascinerende ontdekkingsreis. De kennis en wijsheid van de taoïsten maakt je hoe dan ook een betere en empatischer coach.

Er is veel vraag naar coaches en het aanbod is groot. Het is goed als je je kunt onderscheiden. Met de kennis en wijsheid van de taoïsten gebeurt dat. Als je al bezig bent met het vallei-orgasme, dan weet je waarschijnlijk al dat het verhaal en de wijsheid heel diep zijn. Je hebt misschien ook al ontdekt dat grip hebben op je seksualiteit de turbo is op alles. Op je gevoel van welbevinden, op de manier waarop je moeilijke gesprekken aangaat, op je humeur, je geluksgevoel, je zelfstandigheid, je zelfvertrouwen. De seksuele technieken zorgen voor meer seksueel plezier en meer vitaliteit, maar ze zetten ook stuwing op je plannen en dromen. Vrouwen die het vallei-orgasme leerden, besloten eindelijk te kiezen voor een andere baan. Te breken met oude, zieke patronen, zij begonnen hun eigen bedrijf.

De seksuele technieken van de oude taoïsten zijn het onmisbare ingrediënt in elk recept. Of je nu psychotherapie geeft, mediator bent of vrouwen helpt hun destiny of passie te vinden. Vallei-coaches hebben een unique selling point: zij weten iets over seksualiteit en vitaliteit en gezond oud worden wat andere coaches niet weten. Het is eeuwenlang de missing link geweest. En nu kun jij het gaan gebruiken en inzetten in je eigen bedrijf. 

Met je eigen persoonlijke ontwikkeling zit het dus wel goed.

En hoe zit het met de verdienste? Als Vallei-coach kun je extra gaan verdienen. Je kunt gaan werken met materialen en trainingsvormen die reeds zijn ontwikkeld. De belangrijkste tool die duizenden vrouwen de technieken leert, is het online programma vallei-orgasme. Een Vallei-coach coacht namelijk wel in seksualiteit, maar gaat nooit mee de slaapkamer in. Via het online programma blijft de coaching betamelijk en schoon. De online cursus vormt daarom de basis. Als Vallei-coach kun je de cursus verkopen aan je klanten en ontvangt daarvoor een affiliate fee: een aantrekkelijk percentage op elk verkocht programma. Dit levert extra verdienste op.

Hoe word je Vallei-coach?

Als vallei-coach moet je voldoen aan bepaalde eisen en beschik je over bepaalde vaardigheden. Om je op de juiste manier te scholen en te trainen doorloop je als vallei-coach in wording verschillende cursusonderdelen. Er zijn twee routes:

Route A:

 1. Het halfjaarprogramma KRACHTBRON. In dit halfjaarprogramma krijg je samen met zo'n vijfentwintig andere vrouwen een fikse verdieping op de cursus vallei-orgasme. Je volgt twee tweedaagse trainingen, aan het begin en einde van het halfjaar, en gaat in de tussenliggende maanden zelf aan de slag met de online cursus vallei-orgasme (deze cursus heb je hierna volledig doorlopen en je weet van wanten).
 2. De tweedaagse training KRACHTBRON-plus. In deze tweedaagse krijg je nog meer taoïstische technieken aangereikt om als vrouw sterker in je schoenen te staan en betere keuzes te maken.
 3. De coach-certificeringsdriedaagse. Tijdens deze tweedaagse en eendaagse training ga je alles leren over het coachen van vallei-vrouwen in de dop en de programma's en methodes die je hiervoor gebruikt. 

De investering voor het totale trainingstraject bedraagt ongeveer € 3.500,-. 


Route B:

 1. De Powerweek. Tijdens deze intensieve week in Spanje beland je in een snelkookpan en leer je - samen met een tiental vrouwelijke ondernemers of vrouwen met topbanen - alle taoïstische technieken en wijsheden rondom het vallei-orgasme. Hierna ga je zelf met de cursus aan de slag. Enkele maanden later krijg je tijdens de terugkomdag nog een extra boost.
 2. De coach-certificeringsdriedaagse. Tijdens deze tweedaagse en eendaagse training ga je alles leren over het coachen van vallei-vrouwen in de dop en de programma's en methodes die je hiervoor gebruikt.

De investering voor het totale trainingstraject bedraagt ongeveer € 4.000,-.

Wat krijg je?

Je kunt Vallei-orgasme.nl gebruiken als moederschip. De online cursus vallei-orgasme is de basis voor iedere Vallei-coach. Als vallei-coach word je affiliate partner en verdien je mee aan de via jou verkochte online programma's. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse leermaterialen als e-books met diverse thema's, webinars en podcasts, input voor webinars en werkboeken en trainingsstructuren.

Als vallei-coach lift je mee op de gemeenschappelijke marketing. Vanuit het 'moederschip' verwijzen we klanten naar je door. Je profiteert dus mee van de werving op onze community van 25.000 vrouwen. Zelf werk je natuurlijk net zo hard aan je eigen bedrijf en aan de werving van klanten. Training op het gebied van marketing en sales hoort bij de opleiding. Kijk voor meer informatie bij 'je bonussen'.

Daarnaast krijg je: 

 • Tweedaagse training (2018, datum wordt nader bepaald)
 • Eendaagse training (2018, datum wordt nader bepaald)
 • Bewijs van certificering 
 • Antwoord op al je vragen en kwesties
 • Een coaches-facebookgroep waarin hobbels en successen worden gedeeld
 • Toegang tot alle online cursussen van vallei-orgasme
 • Training in marketing en sales. De training is praktisch en gaat over de vraag hoe je de kennis over seksualiteit en intimiteit op een zakelijke doch integere manier in de markt zet. Oftewel: hoe kom je aan nieuwe klanten? Hoe ga je samenwerkingsverbanden aan met andere ondernemende vrouwen?
 • Toegang tot een map met al het wervend materiaal van vallei-orgasme (logo's, banners, e-books, webinars)
 • Affiliate deals met Vallei-orgasme
 • Een duidelijk zichtbare link naar de vallei-coaches op de homepage van vallei-orgasme.nl
 • Een eigen ingang naar de site van vallei-orgasme, via een aparte URL: vallei-coach.nl (mocht je de naam vallei-orgasme in eerste instantie wat willen vermijden)
 • Individuele landingspagina per vallei-coach (professionele profielfoto en mini-interview) op vallei-coach.nl/jouw naam. Hier geef je jouw visie op het vallei-orgasme, zodat jouw cliënten zich thuisvoelen op jouw pagina
 • Gemeenschappelijke marketing
 • Automatische rapportage en uitbetaling van jouw affiliate-inkomsten, eenmaal per maand
 • Gebruik van het merk Vallei-orgasme en/of Vallei-coach
 • Traffic op vallei-orgasme.nl (duizenden bezoekers per maand)
 • Meeprofiteren van werving op de e-maillijst van ruim 25.000 vrouwen
 • Meeprofiteren van persaandacht
 • Verdiepende opleiding van taotrainer Reinoud Eleveld in de vorm van 2 terugkomdagen per jaar tegen kostprijs (hierop wordt niet verdiend door Vallei-orgasme)
 • Een peergroup (met andere Vallei-coaches)
 • Bonus: Vallei-coaches die zijn aangeraakt door de taoistische wijsheid kunnen voor nog meer taoistische voeding ook terecht op taotraining.online, het online taoïstisch cursusplatform van Reinoud Eleveld. Tegen de kostprijs van 47 euro kun je de modules (24 stuks, ter waarde van € 247 per stuk) aanschaffen. Ook hier geldt een affiliate fee als je de modules verkoopt aan je klanten.

Wat vrouwen die vallei-coach willen worden zeggen

Myra: "Het vallei-orgasme heeft mij zoveel gebracht in mijn eigen leven en werk dat ik dit als businesscoach ook mijn klanten wil leren. Ik reik hun tools aan om hun barrières en blokkades te doorbreken. Ze kunnen nu bij belangrijke beslissingen in contact blijven met hun gevoel en leren hard te werken op een zachte manier."

Lindy: "Mijn eigen leven was heel anders gelopen als ik dit op mijn achttiende geleerd had. Ik ben docent op een middelbare school en ik wil meiden graag onderwijzen. Door het vallei-orgasme leren ze zichzelf en hun seksualiteit met alle bijbehorende grenzen en experimenten pas echt kennen. Ik wil dat ze zich veilig voelen bij zichzelf, zodat seksualiteit weer beschaafder wordt."

Caro: "In mijn seksuologie- en relatiecoachingspraktijk wil ik vrouwen leren om de verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen, voor hun persoonlijkheid en gedrag, hun seksualiteit, hun relatie. Ik ben ervan overtuigd dat de taoïstische ideeën mijn cliënten eyeopeners gaan opleveren."

Tineke: "Ik wil vrouwen in contact brengen met de energieën in hun lichaam. Ik laat ze kennismaken met spiritualiteit via allerlei Aziatische technieken, de taoïstische technieken sluiten hier perfect op aan."

11 vragen over vallei-coaching

Moet ik me inschrijven als ZZP'er?

Dat ligt eraan hoe je je werk als Vallei-coach gaat invullen. In eerste instantie hoeft het niet. Je kunt gewoon beginnen, zolang je je verdiensten maar netjes opgeeft bij de belastingdienst. Maar als er wat regelmaat in je verdiensten komt en je wilt je aanpak wat professioneler gaan aanpakken, dan is het verstandig om naar de Kamer van Koophandel te gaan. Daar laat je je gewoon voorlichten. Er zijn een aantal belastingvoordelen waarvan je als ZZP'er kunt profiteren.

Hoe word ik uitbetaald?

Wanneer een klant een product koopt in de webshop met jouw code, herkent onze affiliate-software jouw gegevens. Natuurlijk zorgen wij dat al deze gegevens juist staan ingesteld. Iedere week keert het systeem het bedrag waarop je recht hebt uit op je Paypal-rekening (aanmaken is gratis en niet moeilijk). Tevens krijg je ook een wekelijkse e-mail met een overzicht van je verdiensten.

Als ik eenmaal Vallei-coach ben, wil ik vooral mijn eigen gang gaan, kan dat ook?

Dat kan altijd. We geven je alleen twee dingen mee: 1. Be responsible. 2. Staan we samen niet sterker? Wij zoeken naar een win-win-win. Een situatie die goed is voor jou als vallei-coach, voor de klanten en voor de missie van het moederschip Vallei-orgasme, omdat we geloven dat dit overvloed creëert. Laat ons vooral je wensen horen, dan kijken we of we er een mouw aan kunnen passen.

Kunnen we als vallei-coaches ook naar elkaar doorverwijzen?

Zeker. Over de financiële verdeling maak je zelf onderling afspraken.

Wordt er tijdens de certificeringsdagen ook aandacht besteed aan seksuele voorlichting aan jongeren?

Nee, dat past helaas niet in het - nu al volle - programma. We kunnen het onderwerp wel een keer op de agenda zetten op een terugkomdag. Het is, zoals je begrijpt, een zeer genuanceerd onderwerp dat alleen wordt behandeld als het ook correct kan gebeuren.

Helpen jullie met mijn pr?

Ja en nee. Als vallei-coach zorg je in eerste instantie voor je eigen bekendheid. Maar je profiteert natuurlijk wel van de wervende acties van Vallei-orgasme. We zorgen ervoor dat de coaches goed zichtbaar zijn op de nieuwe site. Met je collega-vallei-coaches kun je hierover natuurlijk adviezen en ervaringen uitwisselingen. We kunnen het onderwerp ook op een terugkomdag op de agenda zetten. Je kunt je ook aanmelden voor de poule van vrouwen die ons willen assisteren bij persverzoeken. Als vallei-orgasme een aanvraag krijgt voor bijvoorbeeld een lezing of interview, bellen we je op.

Hoe weet ik dat ik klaar ben voor vallei-coaching?

Vergis je niet: als je het opleidingstraject tot Vallei-coach hebt doorlopen ben je een heleboel vrouwen een stapje voor. Je bent niet volleerd, maar dat hoeft ook niet. Het gaat erom dat je bereid bent om verantwoordelijk om te gaan met het overdragen van deze seksuele kennis. Het online programma vormt de basis voor je overdracht. Je hoeft je cliënten niet alles zelf te leren. Je begeleid vrouwen in het leerproces dat ze zelf ingaan.

Controleren jullie mijn werk?

Nee. Het terugkerende thema, 'be responsible', is ook hier de norm. Maar natuurlijk luisteren we naar de geluiden. Als klanten zich bij ons melden en hun twijfels uitspreken over jouw coachingspraktijken, dan stellen we een onderzoek in. Essentieel is dat de seksuele overdracht betamelijk verloopt. Een vallei-coach gaat nooit en te nimmer met een client de slaapkamer in.

Moet ik het online programma verkopen?

Niks moet. Maar het is wel het uitgangspunt van ons samenwerkingsmodel. Een online programma is ook bij uitstek geschikt voor veilige en betamelijke overdacht van seksuele technieken. Waarom zou je dat niet gebruiken? Je kunt via Vallei-orgasme natuurlijk groepslessen en coachingspakketten verkopen. Ook daarin zal het online progamma altijd de basis vormen.

Kan ik ook de cursus meervoudig-orgasme of taotrainingslessen verkopen?

Ja, dat kan. Ook hiervoor geldt een financiële verdeling zodat er een win-win-win ontstaat. De affiliate-fees staan nog niet vast, maar lijken hoogstwaarschijnlijk op die van de samenwerking die je met Vallei-orgasme hebt.

Ik heb moeite met de naam vallei-orgasme, hoe ga ik daarmee om?

De naam is destijds om marketingtechnische redenen gekozen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Vallei-orgasme heeft inmiddels een groot bereik en zo veel bekendheid gegenereerd dat we deze naam niet zullen aanpassen. We begrijpen dat niet iedere coach het prettig vindt om voor 'vallei-orgasme' uit te komen. We hebben daarom de website vallei-coach.nl in het leven geroepen voor de coaches die liever via een omweg hun klanten naar het vallei-orgasme (en alle interessante energie- en levenswijsheden) loodsen. Op je eigen profielpagina (vallei-coach.nl/jouw naam) kun je ook jouw visie op het vallei-orgasme verduidelijken. De nieuwe site van vallei-orgasme zal ook een meer volwassen uitstraling krijgen dan de oude site.

Inschrijven voor de opleiding 

De prijs van het certificeringstraject bedraagt € 1040 inclusief BTW. Wil je hieraan deelnemen is het een voorwaarde dat je of het Krachtbron-traject of de Powerweek hebt doorlopen.

Bij deze prijs zit inbegrepen:

 • Al het bovenstaande bij 'wat je krijgt'.
 • Een overnachting in een standaardkamer op de nacht van de tweedaagse training.
 • 2x lunch, 1x diner en 1x ontbijt op de tweedaagse training.
 • 1x lunch en een afsluitende borrel op de eendaagse training. 
 • Inschrijven kan door jezelf hieronder aan te melden. Je krijgt vanzelf bericht. 

Wil je vallei-coach worden en ons helpen om 30.000 vrouwen in te wijden in de taoïstische wijsheden over relaties, liefde en seksualiteit? Vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vallei-coach worden

Naam(*)
Ongeldige invoer

E-mailadres(*)
Ongeldige invoer

Waarom wil jij vallei-coach worden?(*)
Ongeldige invoer

Hoe zie jij dat voor je in je/de praktijk?(*)
Ongeldige invoer

Heb je de online cursus vallei-orgasme gevolgd?(*)
Ongeldige invoer