Christel van der Meer

"In ons bekken ligt een schat aan vitaliteit & kracht verborgen en het is een feest om dit geboortecadeau uit te mogen pakken.

VO maakt je vitaler, wijzer, sensueler, creatiever & daadkrachtiger"

 Vallei-orgasme is een enorm boeiende en inspirerende cursus die je helemaal zelf, in alle veiligheid, op je eigen tempo kunt volgen en die de rest van je leven een bron van wijsheid zal zijn. Ik wil je van harte begeleiden op jouw eigen Vallei-pad, zodat jij je volledig en in alle veiligheid kunt ontplooien.

 

Persoonlijk

Het belangrijkste wat Vallei Orgasme mij persoonlijk heeft gebracht, is dat ik weer in contact ben met mijn seksuele energie en levensstroom. Vanuit een gestagneerde €˜bevroren' en wat getraumatiseerde toestand ben ik op mijn eigen wijze in de veiligheid van mijn slaapkamer stapje voor stapje weer gaan voelen hoe seksualiteit voor mij werkt. Ik beleef door het Vallei-orgasme weer plezier aan seks en het allerbelangrijkste: ik voel mij autonomer, vitaler en vervuld.

 

Wat levert het je op?

Als je met VO aan de slag gaat, zul je merken dat 'het leven zelf' je begint toe te stromen; alles gaat 'moeitelozer'.  Je hoeft jezelf niet meer 'op te vullen' van buiten af, maar je zult meer en meer kunnen verblijven bij jou. Alles begint beter te stromen. Je voelt je vitaler en je kunt je grenzen beter voelen en aangeven, waardoor je ook veiliger wordt, voor zowel jezelf als anderen.

 

Wat bied ik aan?

IIn de veiligheid van een fijne groep vrouwen, train je jezelf via de online cursus, maar komen we twee wekelijks samen om te bewegen (Chi kungs, helende klanken & Do-In) en ervaring/kennis met elkaar te delen (Vrouwencirkels). Uiteraard is het ook mogelijk om individueel te coachen, maar mijn voorkeur gaat uit naar een groep, omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel krachtiger de werking is als je het samen met andere vrouwen aangaat.  Voor praktische informatie kun je mij mailen of kijken op mijn site. De eerst volgende groepstraining start op 9 februari 2018.

 

Je bent van harte welkom

 

 

Aanvullende informatie

  • Coachings vorm: Groepsles, Individuele begeleiding, Telefonische coaching, E-mail / skype coaching
  • Werkervaring: Zen Shiatsu therapeut, Do-In docent (meridiaanstrekkingen), begeleiden Detoxweken. Werken met het openen van 't hart, via oefeningen & inquiry & meditatie. Tot 2010 full-time regisseur/doc. maker.
  • Leeftijd: 44
  • Opleiding(en): VO training, Hartwerk o.l.v Miranda MacPherson, 4-jarige Zen Shiatsu opleiding in Amsterdam o.l.v. Joyce Vlaarkamp, Masters in Documentary Film Cardiff, Communication Studies aan de University of Wales, Cardiff.

Contact met deze Vallei coach

(* verplichte invoer)
Jouw informatie
Meer in deze categorie: « Caroline Smit Isabel Timmers »

2 Raadhuisstraat
Bergen, Noord-Holland.
Nederland ,1861 KS

De vrouwencirkels zullen gegeven worden in de Meershiatsu Yurt aan de Schapenlaan in Bergen. De lichaamsgerichte lessen bij Zen Shiatsu Bergen in het centrum van Bergen.